Elutasítva Riley D Kenneth -> Lole

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aMatt

Zöldfülű
Támogató
2019. 09. 02.
160
314
21
V4 karakter
kiante epps
zoldlogo.png

Neved:
< Riley D Kenneth >

A ban időpontja:
< 2019/09/01 18:37:12 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Lole >

A ban oka:
< MultiAccount [radigame123,radigame1234] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Mielőtt elolvasnád a teljes üzenetet leírok 1-2 dolgot. Nekem eddig 2 számítógépem volt, most vettem meg a harmadikat. Mivel akkor még nem nagyon voltam az RP világába így nem tudtam mi az a serial váltás. Most olvasgattam a ban után, hogy mi is az. Szóval 2 gépem volt, 2 account, azért volt hasonló a 2 (radigame123;radigame1234). Ugye, nem is olyan rég vettem egy új számítógépet, és mivel adódott a lehetőség így megpróbáltam felmenni a szerverre, de előtte kértem volna egy serial váltást. Ez el lett utasítva, multiaccount ok miatt. Felmentem a SeeMTA v3 Las Venturas-ra és regisztráltam egy új accountot, mosimate03 néven, gondolván azt, hogy akkor elölről kezdem az egészet. De azért megpróbáltam megkérdezni egy admint (Ezesetben Lole volt), hogy esetleg lehet e kezdeni valamit ezzel. Megkérdezte az accountom nevét, én leírtam. Erre az volt a válasza, hogy "ok", és 5mp múlva kaptam is a bant. Nekem nem volt szándékom kijátszani a rendszert. Szóval ha lehetséges akkor a radigame123-at és a mosimate03-as accountot nyugodtan lehet törölni, nekem azokra nem lenne szükségem. És ha netán sikerülne az UB akkor a radigame1234-es accountra kérnék egy serial váltást, és akkor a problémákat gondolom küszöböltük is. Még egyszer mondom, semmi, de ismétlem semmi szándékomban nem állt kijátszani a rendszert. Azonban nagyon megköszönném ha kapnék még egy esélyt. Köszi, hogy elolvastad! :) >

aMatt

Zöldfülű
Támogató
2019. 09. 02.
160
314
21
V4 karakter
kiante epps
És még annyi, hogy le tudom írni az előző serialomat, és a jelenlegit, hogy láthassátok, hogy tényleg nem állt szándékomban kijátszani a rendszert.

Régi gép: E3FA9AFCEB015A1E4A17680B01DD4D52

Új: D19F3F2F70EAC4C662B1EB4BD076B043

predi.png

Figyelmeztetést kaptál!
2.)
Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
Büntetésed: 40 pont

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.