Elfogadva Riley D Kenneth - Benett

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aMatt

Zöldfülű
Támogató
2019. 09. 02.
160
314
21
V4 karakter
kiante epps
zoldlogo.png

Neved:
< Riley D Kenneth [radigame1234] >

A ban időpontja:
< 2019-09-01 18:07:17 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< @Benett >

A ban oka:
< Multiaccount [radigame123] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< EDIT2: Készítettem képet a többi UCP-ről, hogy lásd, nem volt igazán használva egyik se, kivétel a "fő" accountom, a radigame1234, a képeket mellékelem linkben, magukért beszélnek (https://imgur.com/a/ML8XQ7o ; mosimate03 - 5 perc (ezen írtam az elutasított serialváltás miatt), radigame1234 - 6153 perc (fő account), radigame123 - 26 perc (pentium4-es PC 2gb rammal, erre sikerült feluszítani a 64 bites windows vistát és sikeresen regisztráltam is, csapnivaló volt a teljesítménye, ennyit tudok erről mondani).
EDIT: Készítettem egy képet az UCP-ről, igaz, hogy v2-es, de látszik a nyoma a gépváltásoknak. Remélem ezzel is tudom bizonyítani az "ártatlanságomat" (https://imgur.com/a/rGg4Fox).
Szia @Benett ! Kérlek szépen olvasd el, mielőtt elutasítanád a ban oka miatt. Ugye a ban oka a 'MultiAccount' amiért alapból nem jár UB, de én ezt nem akartam kijátszani, és ha esetleg megengeded, hogy "levázoljam", hogy mi is állna a "MultiAccount" mögött, azt nagyon megköszönném, mivel részemről ez nem igazi "multiaccount", mivel egy fiókom volt amit ténylegesen használtam, van benne 'beleölt időm'. Kezdem az elején. Mivel nem vagyunk túl tehetősek, ezért nem volt olyan szuper gépem, hogy játszhassak csak úgy. Alapból 32 bites rendszer volt a legelső gépemen amin Seeztem. Erre a számítógépre tettem egy 64 bites Windows Vistát, amin ugyan felengedett a rendszer, regisztráltam is, viszont élvezhető játékélményt nem nyújtott a rendszer, konstans 5-6 fps emlékezeteim szerint, így hagytam is a fenébe. Később megkaptam édesapám laptopját, ami már viszonylag élhető volt SeeMTA LV-hez, így azon kezdtem el tevékenykedni úgy "igazán", itt kezdtem el szintúgy a sima v3-on RP-zni, viszont itt csapnivaló volt a teljesítmény. Ezután 1-1,5 évre rá az összegyűjtött pénzemből (diákmeló, stb…) vettem/vettünk egy izmosabb gépet, ami a SeeMTA v3-on (igen, ott nem bannoltak multiacc miatt, mivel ott még betöltés előtt kicrashelt az mta a legrégibb gépen) 40-50 esetenként 60 fps-t is nyújt, ami azért már élvezhető. Csak ugye a gépvásárlás napján én elkövettem egy aprócska hibát. De erre még rátérek később. Amikor megvettük a gépet, otthon SZINTE az első dolog amit megakartam nézni az a SeeLV, viszont eszembe jutott a serial váltás. Gyorsan felmentem UCP-re, kértem serial váltást, és vártam, hogy elfogadják. Telt-múlt az idő, ránéztem az UCP-re, és el lett utasítva a serial váltási kérelmem. Csodálkoztam, hogy mi miatt lehetett, nem hagyott nyugodni az egész. Felmentem az "új" géppel (használtan vettük), új serial meg minden, létrehoztam egy újabb accountot (itt követtem el a hibát utólag belegondolva). Rákérdeztem az egyik adminnál, hogy mi állhat a "probléma" mögött, válaszolt, hogy "ok" aztán elkérte az accountom nevét. Pár másodperccel rá bannolva lettem a szerverről. Ilyenkor még nem is realizáltam, hogy ténylegesen bannolva lettem, csak másnap tudtam leülni és írni egy UB kérelmet, csak sajnos nem jártam szerencsével. Ez ugye 2019.09.01-jén történt meg. Azóta volt bőven időm átgondolni, és ha esetleg tudsz kezdeni valamit az üggyel, akkor tisztalappal tudok indulni. Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad, további kellemes napot / estét. >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.