Riley Collins - Scott Carl [manuel]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LesJaxx

Újonc
Támogató
2023. 11. 23.
34
15
22
www.twitch.tv
V4 karakter
Riley Collins 🇨🇦
LV karakter
Harley Steele 🇨🇦
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Riley Collins

Panaszra tett személy InGame neve:
Scott Carl

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Éppen csináltam a mai nap 3 óra után a húsvétei eventet, tartottam SeeRing előtt a 911-emmel, amikor is szembesávban belémjöttek, ezután én a baleset miatt meghaltam, és leppztem egy respawn kártyát, de mire visszaértem a kocsimból ki lett csomizva a fegyverbizonylatos black remmingtonom

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
-

• Szomorú
  • Hűha
Reactions: Macho és arzen

manuel.

👍
2020. 12. 30.
257
1 152
tilted towers
V4 karakter
gus skoglund
Várom a válaszát illetve azt, hogy miből gondolod hogy ő vette ki a fegyvert a csomiból. Emellé írd le a kocsi idjét amiből ki lett csomizva a fegyver.

• Tetszik
Reactions: Tonyy.

LesJaxx

Újonc
Támogató
2023. 11. 23.
34
15
22
www.twitch.tv
V4 karakter
Riley Collins 🇨🇦
LV karakter
Harley Steele 🇨🇦
cs4ba kezelte a ticketemet, és ő főadminnal utánajárt a dolognak, sajnos az illető már nem volt elérhető, amikor éppen ez zajlott, és ő mondta nekem, hogy ő volt. A kocsi ID-je pedig 334161.

• Tetszik
Reactions: aZsombi

Scott Carl

Újonc
2024. 03. 30.
4
7
V4 karakter
Scott Carl
Sziasztok! Én vagyok az Scott most regisztráltam, nem tudtam hogy nem szabad ki csomizni a fegyvert, nálam van amint fent tudok lenni vissza adom. Sajnálom

• Tetszik
Reactions: paul.

Scott Carl

Újonc
2024. 03. 30.
4
7
V4 karakter
Scott Carl
Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - Bika
Illetve úgy volt hogy segiteni akartam a srácnak, nem volt EÜ-m bele néztem a csomiba hogy van-e benne mert ugye kell benne lennie, nem volt, és akkor észre vettem A fegyvert és akkor RP-vel ki vettem, és gyorsan el mentem, utana vissza is mentem a srac mar felszedte magat azt hittem minden okes, de nem. Szóval vissza fogom adni, szép estét.

• Tetszik
Reactions: Viktooor és paul.

LesJaxx

Újonc
Támogató
2023. 11. 23.
34
15
22
www.twitch.tv
V4 karakter
Riley Collins 🇨🇦
LV karakter
Harley Steele 🇨🇦
Majd írj privátot, mikor elérhető leszel városban, és akkor vissza tudod adni a fegyvert.

manuel.

👍
2020. 12. 30.
257
1 152
tilted towers
V4 karakter
gus skoglund
@Scott Carl legközelebb azért jó lenne ha nem csomizgatnád ki a pps itemeket főleg hogy a bizonylata is ott volt a csomagtartóban. Ha valamiben nem vagy biztos inkább nézd át a szabályzatot vagy nyiss a szerveren egy reportot, az adminsegédek szívesen válaszolnak a kérdéseidre. A panaszt következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.