Elutasítva Rikato Salvatore - Angelo

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NightWarior

Újonc
2020. 05. 04.
7
2
LV karakter
Don Alexander
V2 karakter
Rikato Salvatore
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< [COLOR=#FFFFFFRikato Salvatore//Dawe[/COLOR] >

UID-d:
< iJveqXvAUKHviN6rHYMWetIH1ak= >

Bann pontos időpontja:
< 2020/05/11 >

Bann pontos indoka:
< Oktalan bejövetel TS ügyfélbe#Angelo#Buba#Max#Lustika >

AKi bannolt:
< Angelo >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Bócsánatót kérek amért be mentem meg kérdezni valamit a modi szóbaba hozzád és ki bannoltál ezért és ezt nem érzem teljesen jogosnak,de bocsánatot kérek ezért és megkérlek szépen engedj vissza erre a csodalatos tsre 3 napot kaptam de nem birom ki mert kell menjek haverokhoz tsre adminokhoz meg társalogni az emberekel >

Megjegyzés:
< Adjá már még 1 esélyt nem vagyok én rosz gyerek nem volt velem eddig baj :) >

• Vicces
Reactions: Edu és dr3X

Buba

Az év Globális Moderátora 2020-ban.
Támogató
2019. 01. 13.
1 691
2 380
23
Kecskemét / Sopron
V4 karakter
Aleandro Guerrini
LV karakter
Taylor R Roosevelt
V2 karakter
Aleandro Guerrini
Nos az indokba is megvoltam említve és ott is voltam mikor történt az eset. 2x lettél figyelmeztetve , Angelo be is másolta a szabályzati pontot , folytattad a beszélgetést mint ha semmi nem történt volna , eleve azzal jöttél be , hogy jöttél beszélgetni mert amely frakcióba vagy abban a szobában nincs kivel beszélgetned , mire erre először reagáltunk nem kaptad rögtön a szankciót , mivel nem értetted amit kérünk és folytattad ezért kaptad a kitiltást. 3 napot kaptál , kibírod , és ez talán arra megtanít , hogy tartsd be a szabályokat mert ha más szabályt is megszegsz lehet hosszabb időre elbúcsúzhatsz v2 ts-ről. Én részemről nincs ub , 3 nap kibírható és jogosan kaptad , viszont, hogy esetleg előbb vissza térhetsz azt majd @Angelo , eldönti.

Utoljára szerkesztve:

MaxiV2

Pötyögtető
SModerátor
v2
2019. 01. 10.
517
197
22
Arad
V4 karakter
Max Guerrini
V2 karakter
Max Cortez
Hali!Nos mivel én is ott voltam az ügynél és meg lettem említve ezért szolok hozzá,Buba pontosan leirta,hogy mi is történt,ezért nem fogom megegyszer leírni.Részemről nincs UB mivel az a 3 nap nem sok idő és kibirod mivel úgy gondolom ez egy tanulság neked,viszont ,hogy viszatérhetsz hamarabb azt majd @Angelo eldönti.

Angelo

I will I can End of the story!
Támogató
2019. 01. 09.
1 133
808
22
Szombathely
V2 karakter
Angelo D Reynolds
Hali 4 moderátor és még egy leader is hallota mit mondtál legaláb az igazat írtad volna le, 1 szer elmondtam majd utána le is írtam a ts szobára való szabályt amit te figyelmen kívül hagytál, ban jogos volt meglátásunk szerint.

Itt a log róla hogy le írtam neked a TS ügyfél szabályzatot.
<08:42:07> "Melissa D Reynolds//Angelo": Ide gyere, ha valamilyen TeamSpeak-el kapcsolatos problémád van
Nem regisztrált játékos vagy, vagy jelek-, szobacsatlakozási engedélyek kiosztása érdekelne!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.