Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Ricsinek vagy Rihinek hívnak, 17 éves vagyok. Karakterem neve: Joe Rex
Hány játszott perccel rendelkezel?
10.021
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Szerintem egy S.G.H feladat a szabályzat betartása, valamint betartatása. Az S.G.H játékosokat segíti a jó játékélményhez való úton, kezeli a segítségkéréseket, válaszol a kisebb-nagyobb kérdésekre. Elmagyarázza mi, hogyan működik, segít megérteni a szerver működését. Egy S.G.H nélkülözhetetlen személy egy szerver életében hiszen ők segítenek a könnyebben megválaszolható kérdések megválaszolásában ezzel segítve az adminisztrátorok munkáját, ezzel biztosítva mindenki számára a megfelelő játékélményt.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Nos, pár játszott órám után úgy érzem nagyrészt megtanultam a szerver alapjait, illetve azok rendszereit, nehézségeit. Úgy vélem ezeket könnyen áttudnám adni azon játékosok számára akik nem rég érkeztek. Mivel elég sok szerveren megfordultam már pontosna tudom milyen érzés úgy fellépni egy szerverre, hogy azon semmit és senkit nem ismersz. Ezért is gondolom, hogy jó hogy ha van egy (akár több) olyan személy akire számíthatsz, hogy segíteni fog legjobb tudása szerint. Mivel alapból magamat egy ilyen személynek tartom így szívesen lennék ezen az oldalon és segítenék a játékosoknak ahogy csak tudok. Illetőlegesen számomra az is nagyon hálás feladat, hogy az adminisztárotok válláról levehetünk egy kisebb terhet, hogy a kérdésekre válaszolunk helyettük. Fő oka a jelentkezésemnek, hogy segíthessek az újonnan érkezőknek, vagy régebbi motorosknak, akik valamiben elakadta és segítségre van szükség. Ezen okokat leszámítva a csapat miatt is jelentkezem akikről jókat hallottam.
Miért pont téged válasszunk?
Magamat egy segítőkész, pontos embernek tartom. Nálam félkész munka/feladat sosincs, mindig végrehajtom azt amit kapok. Nem szoktam félbehagyni semmit amit elkezdtem, mindig próbálok törekedni a maximumra. Próbálom sokszor átérezni a másik fél érzéseit, hogy könnyebben tudjak számára segítséget/támaszt nyújtani, olykor ez a saját káromra megy. Egy erősen csapatjátékos személynek tartom magam, tehát könnyen tudok csapatban hatékonyan összedolgozni a csapattársakkal.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 2-3-4 órát szerintem simán, szünetekben akár többet is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Ambiciózus: Véleményem szerint sosem voltam egy kis tervekkel előrukkoló személy. Mindig nagyban gondolkoztam, sose elégedtem meg a kevés munkával, mindig nagyobbra törekedtem, és precíz munkára. Mindig a maximumot próbálom magamból kihozni. | Becsületes: Mindig is becsületes személynek neveltek a szüleim, sose szerettem másokat átverni, becsapni. Ezért is vagyok vele úgy, hogy számomra a legmegfelelőbb hivatás a rendőrség irl, mivel ez áll legközelebb a becsületes hivatáshoz. | Beszédes: Szeretek az emberekkel beszélgetni, szinte bármiről, így hamar szót tudok érteni valakivel, és akár hosszasan tudunk jókat beszélgetni. ||| Negatív: Hangulatember: Általában az esetek nagyrészében olyan hangulatom van amilyet az emberek közvetítenek felém. | Szétszórt: Olykor bizony velem is megesik, hogy szétszórtá válok, és elvesztek tárgyakat, vagy meggondolatlanul cselekszem/ítélek. | Irigy: Gyakran megesik velem, hogy irigykedem adott személyekre, azért amit ők már elértek, vagy letettek az asztalra.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen a későbbiekben szeretnék adminisztrátori szerepkört betölteni. Ugyan érzem, és vélem megvan bennem hozzá az ambíció, végre tudnám hajtani a rámosztott feladatokat. Azonban még úgy érzem, hogy ehez az úthoz hosszú tanulási folyamat vezet, melyt vállalva jelentkezem most, és vállalom a későbbiekben az adminisztátori szerepkört. Azért is szeretnék még későbbiekben adminisztátor lenni, ugyanis ez már egy nagyobb módja a segítség nyújtásnak az S.G.Hnál. Szeretném magam kipróbálni ebben a szerepkörben hiszen még sajnos nem volt rá alkalmam kipróbálni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Egy új kezdő játékosnak elmagyaráznám, hogy nem rég történt szerver mód váltás, így megváltozott rengeteg rendszer, mivel az új szerver mód új lehetőségeket hozott, így elmondanám neki, hogy mindenképpen nézze meg a /help-ben elhelyezett videókat, illetve ha további kérdése van bátra fordulva hozzánk S.G.H-hoz vagy Adminokhoz. Ugyanakkor elmondanám neki, hogy mindenképpen olvassa végig a szerver szabályzatot hiszen ezen szabályzatok alapján működik a szerver. Elmagyaráznám neki, hogy a fontosabb iratokat a városházán belépve balra az első irodába jobbra tudja magához venni, illetve a városházától egy párszár méterre van az autósiskol ahol jogosíványát tudja megcsinálni. Ott belépve balra van a oktató akiknél a teszt kérdősor van, jobbra pedig az autós oktatók. Ugyanakkor elmagyaráznám neki, hogy fontos a szerveren a teamspeak 3 használata is, melyre fellépve egy moderátor befogja húzni, majd fog kérdezni 3 ts, és 3 rp szabályt, melyt ha ismer és eltudja mondani megkapja a civil rangot. Egyúttla elmagyaráznám neki, hogy szervereinken fontos az rp szabályok betartása, párat át is vennék vele ha igényli. Elmagyaráznék neki pár alapfogalmat mint a VH, avagy az RP, HQ, amik szintén benne vannak az rp fogalmakban. Elmagyaráznám neki azt is, hogy ez a szerveren valóséletre alapúl, tehát úgy kell viselkedni ic, mint ahogy te ooc viselkednél, ha ez nem sikerül akkor pedig az adminisztárotok akár szankciót is kioszhatnak ezzel kapcsolatban.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Elsőkörben mindenképpen megkérdezném mi történt, miért van szüksége vhspawnra. Amennyiben eltudja magyarázni, és bizonyítékot ad arra, hogy tényleg szükséges, akkor abban az esetben továbbítom egy adminisztátor felé, aki majd intézi a továbbiakat, illetve tájékoztatom a játékost is, hogy ügyét tovább adtam egy adminisztárornak aki, majd intézni fogja. Amennyiben viszont nincs okom arra, hogy megtegyem ezt leírom neki, illetve javasolnám neki, hogy hívja fel a taxitársaságot, és kérjen tőlük fuvart oda. Ha továbbra sem fogadja el a döntésem a játékos fél az ügyet továbbítom egy adminisztrátor felé, aki, majd döntést hoz róla.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
Utoljára szerkesztve: