Rigby Rose - Dazna F Kamadra [Csabi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

komuves

Barangoló
2019. 01. 11.
134
185
Parád-Parádóhuta-Parádsasvár
V4 karakter
Rigby Rose

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Rigby Rose

Panaszra tett személy InGame neve:
Dazna F Kamadra

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hanyag RP,Admin előli kilépés.

Próbáltam(tunk) volna vele normális keretek között rp-ni, de azt követelte hogy mutassank felé logokat és majd akkor átadja a coltot ha ezt teljesítettük neki.

[2019-07-24 18:36:39] [Output] : Dazna F Kamarda: (( Ha kapunk arrol logot,hogy kitervelten lopták el psz-t ))
[2019-07-24 18:36:42] [Output] : Dazna F Kamarda: (( utána oda adom ))

Tudta jól, hogy mit csinált így kílépett a tettei felellőségre vonása alól.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Ez volt az első /do:

[2019-07-24 18:32:24] [Input] : do Hol látható felületi sérülés ?

Majd itt érkeztek a többik, tehát kivan zárva hogy nem vette volna észre hogy kérdeztem volna tőle..:

[2019-07-24 18:33:19] [Input] : do Hol látható felületi sérülés ?
[2019-07-24 18:33:45] [Output] : *Hol látható felületi sérülés ? ((Rigby Rose))
[2019-07-24 18:35:50] [Output] : *Hol látható felületi sérülés ? ((Rigby Rose))
[2019-07-24 18:37:29] [Output] : *Hol látható felületi sérülés ? ((Rigby Rose))
[2019-07-24 18:37:34] [Output] : *Hol látható felületi sérülés ? ((Rigby Rose))

Ez volt az utolsó log, utána meghallt:

[2019-07-24 18:37:37] [Output] : *Hol látható felületi sérülés ? ((Rigby Rose))

Eléggé passzív RP-t tolt:

[2019-07-24 18:37:45] [Output] : *A kezén ((Dazna F Kamarda))
[2019-07-24 18:37:48] [Output] : *A törszén ((Dazna F Kamarda))

Megjegyzés:
Akárki hozzá szólhat, aki ott volt az ügy alatt.

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Cső én fogom birálni a pk-t várom az érintett válaszát 24 órán belül !
Nem teljesen mondanám admin előli kilépésnek, igazából, de elég logikus számára is, hogy ebből aügy lett volna.. mind1 ezt nem varrjuk rá.

Frostar1155

Barangoló
2019. 07. 13.
96
127
V4 karakter
Sebastian Torres
Nos,szép reggelt!.Én voltam Dazna F Kamarda.Látom,itt panaszkönyv formájában is próbálnak ellenem fellépni,aminek örülök,hisz a tegnapi ügy elég sok minden kivetni valót hagyott maga után.Szeretnén ismertetni az én szemszögemet,tisztázni a vádakat és az egész szituációt.

Szóval,a kedves Panasztevő egy aprócska részletet emelt a ki a kontextusból,ezzel ugye az én 'bűnösségemet' próbálja bizonyítani.

Kezdeném akkor az elejéről..Elkezdtem körülbelül két hete illgális tevékenységhez embereket keresni,méghozzá rendszeres bankrablásokhoz.Amint összegyűlt a megfelelő tagszám,elkezdtük a működésünket.Meg volt a terv,kellékek,mindenki tudta,hogy pontosan mi a feladata..A működésünk első hete,azaz a múlt hét teljes sikeretelengséget hozott,hol a rendszer instabilitása miatt,hol pedig a rendvédelem kényes dolgai miatt.Csak példaként pár incidens:Volt olyan,hogy az 5 pénzszállítóból mind az öt beriasztott,volt olyan,amikor bankrablás közben egy szolgálaton kívüli TEK-es kolléga teljesen véletlenül a bank közeli otthonábol meghallott egy lövést,és értesítette kollégáit,és volt arra is precedens,hogy a TEK-es barátaink teljes véletlenszerűséggel a bank előtti tetőn gyakorlatoztak,Sniperrel és még sorolhatnám.Egyszóval,mindig volt ürügy.
A társaim kezdtek kételkedni,és elbizonytalanodni.De én hittem benne,hogy utánajárással és még több idő belefektetésével sikerülhet változásokat elérni.Elkezdtem jobban utánajárni ennek az egésznek,és felvetettem a észrevételeimet,javaslataimat Mowernek,aki Boriszhoz irányított.Vele is sikerült egyeztetni,minekután tisztázódott is pár dolog a rablás menetével kapcsolatban.Mindig csiszoltunk valamit,hogy sikeresebb legyen a következő rablás,és igazából,voltak sikeres akciónk ez idő alatt,de a teljes kiforrott taktikát tegnap délután sikerült elsőnek kivitelezni.És akkor el is érkeztünk ehhez a szituációhoz.Megvolt a pénzszállító autónk,megvolt a fuvarlevelünk,megvolt a terv,megvoltak a kellékek.Sikeresen túlléptünk a minigameken,megvolt a széfkód,ott volt a pénzszállító az ajtó előtt.Elkezdtük felhordani az aranyrudakat.Amint említettem,4-en voltunk ezen alkalommal,két körben hoztuk fel a rudakat.Az első kör megvolt,betettük az autóba,mehet a második kör.Ahogy vittük le a biztonsági tálcákat,visszanézve arra lettünk figyelmsek,hogy rendőr autók gyülekeznek a bank előtt.Semmi gáz,mehet minden a megszokott rendben..Visszafele jövet,a liftek előtti téren,két biztos úr várt minket.Nem hiszem,hogy valaha ilyen történhetne a való életben,hogy a rendőrök bejönnek a bankban,mert egy pénzszállító autó áll a bank előtt,de rendben.Elkérték a fuvarlevelet.A rendőr úr áttanulmányozta,és rendben találta.Elköszöntünk,tovább végeztük a 'dolgunkat'.Amint kiértünka bankból,kb 4-5 egység volt az utcán,TEK,NNI,PD.Jólvan,semmi baj,már tisztáztuk magunkat,minden..rendben lett volna,ha egy civil el nem vitte volna a bank előttről a pénzszállító autót.Ilyenre már volt precedens,hogy a bank elől elviszi valaki a pénzszállítót,és ez súlyos Non-nak számítana,mert valljuk be,való életben ilyen se történne,na de mindegy.Mowert megkérte az egyik társam a rablás közben,hogy figyelje a pénzszállítót,pont a multkori esetből kiindulva,és láss csodát megint ugyanaz történt.Nem vitték messze a psz-t,kb 50 méterre.Elindultunk a rudakkal a kezünkben,hogy betegyük őket a pénzszállítóba,és elkezdhessük az 'áthelyezést'.Út közben,oda jön egy PD-s kolléga,és azt mondja nekünk,hogy ne vigyük oda,adminügy folyit,majd visszagetteli Mower a bank elé,ha úgy lesz..Jólvan,visszamentünk a bank elé.Említenem sem kell,a rendőrök még mindig dísz sort álltak,vagy azt hitték most van az augusztus 20-i Debreceni Virágkarnevál,vagy nem is tudom,de lényeg a lényeg,hogy még mindig a bank előtt sorakzotak,több egységgel.Nekik ekkor már semmi keresni valújuk nem volt ott,mi tisztáztuk magunkat,adminügy végére vártunk,mi 4-en,hogy aztán leadhassuk a rudakat.Még egy érdekes dolog,mivel eszembe jutott,hogy RP szerint a rendőr úrnál maradt a fuvarlevelünk,ezért visszakértem.A rendőr IC visszaadta,OOC pedig megdícsérte a photoshopban szerkeztett fuvarlevelünket,hogy milyen fasza.Innen is köszönet Cutt-nak és Dewlának a szerkeztésért.Vége lett az adminügynek és kapjuk az infot,hogy ők kitervelten lopták el a pénzszállítót.Na most én kizárt dolognak tartom,hogy ők 4-5 perc alatt részletes tervet kreáltak volna,fegyvert szereztek és embereket,ahhoz,hogy ők azt eltulajdonítsák,vagy esetleg ők előre kitervelten,lekövettek minket,lehallgattak minket és tudták,hogy pontban akkor senki nem fog a pénzszállító közelében tartózkodni,vagy esetleg benne ülni.Szóval,kaptuk az infót Mowertől,hogy RP-sen lopták el..Adta az infót a társam én pedig,mondtam,hogy ebből mostmár tényleg szeretnénk bizonyítékot kérni,mert ez már tényleg fúrcsa.Ekkor odasétál hozzánk az egyik rendőr kolléga és elkezd IC kérdezősködni...Én gyorsan írtam neki OOC,hogy nana ácsi,itt azért ezt nem kéne,egy az,hogy nekik már rég nem kéne itt lenniük,kettő az,hogy a való életben én betudom zárni a pénzszállítót,és ez,hogy nekem IC nincs hozzá kulcsom..nem tehetek róla,hogy ellopták.Valljuk be,IRL nem sok ilyet hallottunk,hogy bank elől ellopnak egy pénzszállító autót,ugyan már.Hát,hogy ez így van megírva,ehhez kell alkalmazkodni,ez van.-Mondja a rendőr OOC.És akkor,IC folytatja a rendőr:-Szoval ki volta felelős a pénzszállítóért?..Végülis,igen hibáztam,annyit,hogy nem kellett volna már itt vele szóbaállni IC,mivel OOC még mi Mowerrel akartunk egyeztetni,de ugye a rendőr fontoskodó magatartásával,ránk erőletette az RP-t,amiből már így se,úgyse tudtunk volna jól kijönni.Ezt ők jól tudták OOC,hogy ha kötekszenek,előbb utóbb hibát fognak találni.A rendőr kérdezősködött egy darabig,aztán megkért ,hogy zárassam be a bankot a központtal,mert így elég veszélyes,hogy nyitva van..Deee ők ragaszkodtak hozzá,hogy a rudak,azok a bank területén belül maradjanak,ugye persze,ezt már csak azért,hogy nehogy véletlenül akárhogy is alakuljon a szituáció,nekünk jó legyen.Elindultunk befele,és amint beléptünk,pont elkezdődött bezárulni a bank ajtaja.Leraktuk bent a rudakat,de mivel zárult befele az ajtó,a lehető leghamarabb,ahol csak engedte a játék leraktuk R-el,ugye,viszont 3 rúd kibuggolt és az egyik társunk a 4. rúddal pedig bent maradt..Na most,mi legyen.Akkor legyen kint ő is,az RP kevéért,hisz mi 3-an ugye megint csak kint maradtunk.Szóltunk Mowernek,hogy lenne szíves kigettelni.Érdekes módon Tyler L Butler,ha jól emlékszem ez volt a rendőr neve,szabályosan megtiltotta Mowernek,hogy kigettelje,mert,nehogy már..Kérdezte Mower,hogy akkor most hagyja ott afkolni 4 órát,és az RP-ből is kiesik,de Tyler azt mondta Mowernek,hogy 'Ki nem jön,az fix'..Érdekes,megint csak egy olyan dologhoz ragaszkodott,ami a nekünk betesz.Itt már éreztem,mire megy ki a játék..és a körülbelül fél órája folyó RP-t,ami már ott tartott,hogy ugye ők nagy erőkkel keresik az ellopott pénzszállítót,miközben 5 egység folyamatosan minket nézett,még mindig díszsort állva,már kb. 40perce ,tétlenül.Egysezr csak,gondol egyet Tyler és elkérte a fuvarlevelünket,amit már egyszer rendbe találtak,de azért ő megnézné..Persze,ugye két dologba tudtak még belekötni,a hamis pecsétbe,ugye,ami a kormány felhatalmazását jelentette,hogy végezhetjük ezt a tevékenységet,és hát abba,hogy ugye egy valakinél lennie kell fegyvernek,ahhoz hogy rabolhassunk.Ezt ugye szépen kihasználta a játékban és érdekes módon,ő mindegy egyes dologba bele kötött a fuvarlevélben,miután,ugye egyszer ezt már OOC is megdícsérték,hogy milyen fasza lett..Addig-addig,hogy ő kihívott a helyszínre egy Kormányost,hogy ő tud el erről,természetesen nem tudott...és már ott mondta,hogy ez neki sántít,és hogy átnéztek-e minket már..Na mondom,ez pont úgy alakult,ahogy gondoltam..Persze én megpróbáltam a fegyveremmel védekezni,hisz amikor elkezdtek minket motozni,egyetlen TEK-es volt a korlátnak dőlve velem szembe, a többi unalmában W-A-S-D billentyűzet kombinácókat végzett a háttérben és hármunkat -ugye mert a 4. társam bent volt a bankban....- elkezdett átmotozni.Elővettem a fegyvert,ráfogtam az én motozomra,és abban a pillanatban kaptam 3 golyót és animba estem.Ezek után jött a szanitéces RP,amelyre mondtam,hogy csak akkor fogok együttműködni,ha lesz rá bizonyíték,hogy a pénzszállítot jogosan vitték el,mivel onnantól,ennek az RP-nek már nem kellett volna megtörténnie.Ez csak azért történhetet meg,mert a 1.A pénzszállítót,ugye számon kérte rajta,hogy lophatták el,ami teljesen Non-RP, a másik pedig,hogy céltudatosan belekötögettek azokba a dolgokba,amikbe bele lehet,végig azt feltételezve,a látszat alatt,hogy mi,ugye rablást hajtunk végre.Potyára pedig,nem akarok elvesztegetni egy coltot.Viszont annyira erősködött,hogy az neki nagyon kell,hogy áthuztam rá,hadd aludjon nyugodtan,én pedig ez idő alatt nem kaptam semmilyen bizonyítékot,hogy ez tényleg egy előre kitervelt,jól megszervezett pénzszállító eltulajdonítás volt,ezért nem is műkötem együtt.18:40 körül haltam meg,és nekem 19.00-ra előre megbeszélt programom volt,szóval nem volt már időm,de a biztonság kedvéért,halálom után,vártam még két kerek percet,hogy felszedjenek estlegesen,erről van is bizonyíték,direkt toltam egy print screen-t.Ha szükséges,arról a beszélgetésemről is tudok képet küldeni,amiben megbeszéltem az illetővel a találkozót.
Az UPC-met megnézve egy admin előli kilépésem sem volt még,ezt se nevezném annak,azt pedig,hogy tudtam mit csináltam és azért léptem ki..Szerintem,ha valamelyik korrekt admin végigolvassa ezt az egész ügyet..be fogja látni,hogy igazábol,itt nem velem,és velünk van a baj.A Rendvédelemnek pedig egyszer el kéne ismerni,ha valaki időt szán rá és jól kitervel egy rablást,akkor nem mindenáron belekötni,hanem elfogadni,hogy,ú ezek fektettek bele időt és munkát,ne basszunk már ki velük,na.És még egy fontos dolog,ebben az egészben.Ha a rendőrök 'veszítenek',szóval mondjuk kiviszünk 8 rudat,akkor valójában,ők nem vesztettek ezzel semmit,nekik nem lesz kevesebb a fizetésük,nem fogják őket lefokozni..De,ha ilyen aljas modon,csak arra mennek,hogy elkapjanak,de leglábbis arra törekednek,hogy ne sikerüljön,mindent felborítva,áttiporva a mi játékélményünkön,akkor azt hiszem,hogy ugyancsak nekik kéne jobban magukba nézniük.
Kíváncsi leszek,hogy mi lesz,akkor,ha elérünk egy olyan pontra,mikor már a tervünk ellen tényleg nem tud mit lépni a rendvédelem,és elérünk arra a pontra,sok-sok idő és pénz belefektetésével,hogy annyiszor hajtsuk végre a rablást,ahányszor akarjuk,kis szerencsével,mit fog kitalálni a PD,mert előbb utóbb el fog jönni az a pont.

Ha arra kerül sor,hajlanó vagyok TS-en átbeszélni a dolgokat,vagy bizonyítékokat szolgáltatni a logokból.

Köszönöm!

• Vicces
Reactions: FRezteN

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szépen hosszan megfogalmaztad ezt az egészet, úgy gondolom, hogy ezt mindenképp ts-en kell átbeszélni, ott részletesebben eltudunk magyarázni a másiknak mindent. Nekem ma 19:00 után jó csak, illetve holnap 15:00 után. Jelezzen mind két fél, hogy kinek mikor lenne jó.

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
A panasz megtételekor nnis voltal az nem számít semmit, hogy most már nem vagy az, esetleg egy mostmár volt nni tarsad is hozhatod tsre akkor.

//telo

• Tetszik
Reactions: Fred és komuves

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Mivel Rigby azóta sem keresett fel, ezért zárom következmény nélkül a pk-t...

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.