Rick Sickle - > Lana Paul [Padre]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Rick Sickle

Panaszra tett személy InGame neve:
Lana Paul

Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC minősítés, OOC stílus.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2019-04-21 01:49:37] [Output] : Lana Paul: (( undorito ))
[2019-04-21 01:49:40] [Output] : Jennifer Wallace: (( mivolt? ))
[2019-04-21 01:49:43] [Output] : Escobar: (( hogy micsoda? ))
[2019-04-21 01:49:44] [Output] : Rick Sickle: (( na varjal csak ))
[2019-04-21 01:49:47] [Output] : *** Brandid Sickle becsatolja a biztonsági övet.
[2019-04-21 01:49:47] [Output] : Lana Paul: (( hogy hazdudik ))

[2019-04-21 02:16:57] [Output] : Lana Paul: (( jobban teszed ha most el mentek innen kérlek ))
[2019-04-21 02:17:19] [Output] : Lana Paul: (( elég volt belőletek ic oc is ))

Megjegyzés:
Nincs sok hozzáfűzni valóm, a logok magukért beszélnek. @Kalacs spanom hozza szolhat mivel ot ra is vonatkoznak amiket leírtak. Továbbá végig jelen volt.

Kalacs

Újonc
2019. 01. 19.
66
44
26
V4 karakter
Brandid Sickle
LV karakter
Brandid T Turner
V2 karakter
Brandly B Broose
Amikor az ügy végén odamentem hozzá ezzel indított:
[2019-04-21 02:13:27] [Output] : Brandid Sickle: (( udv ismet ))
[2019-04-21 02:13:35] [Output] : Lana Paul: (( ne gyere ide ))
[2019-04-21 02:13:42] [Output] : Brandid Sickle: (( ? ))
[2019-04-21 02:13:53] [Output] : Lana Paul: (( ne akarjal velem beszélni ))
[2019-04-21 02:13:56] [Output] : Lana Paul: (( ezek után ))

Birdman0903

Újonc
2019. 04. 14.
15
4
24
Budapest
V4 karakter
Franklin Banks
Na Sziasztok ha nektek ez a válasz ennyire sértő volt akkor szeretnék elnézést kérni,DE!
Ezeket azért irtam mer akkor voltam kb 7 es szintű haverral full csórók vagyunk majd egész varoson végig jöttem ügyelve arra hogy ne legyen tks a kocsim mer füstölt majd bms nél oda jöttök , nekem jöttök és tks lesz a kocsim mar itt fel ment bennem a pumpa. Majd végre szerzek egy random embert akivel el kezdeném be tolni a sorba az totálkáros kocsimat majd jősz te egy nem is tudom milyen autóval (itt Rick re gondolok) és be álsz elém a sorba úgy hogy szinte nem is volt semmi baja a kocsidnak, és sikerült egy kicsit be tolni majd te megfogod nekem jősz és ki tolsz meg álsz egyhelyben és röhögsz. Ezzel még akkora nagy gondom nem is volt hogy hozza teszem semmi rp nem volt eközben de mind1 …….
És akkor volt az hogy oda mentünk 3 man mondani hogy fizesd ki ha már szét törtél majd ki száltatok elő vett egy baseball ütőt (Jennifer Wallace a random ember nem ismerem de szerintem ő is alá támasztaná a dolgokat).
És akkor történt a balhé haverom Jimbo el kezdett ezek után rugdosni titeket én is rátok vertem 1 et 2 tőt de mivel úgy rp zem a karakterem ahogy, ezér nem üthettem többet.
Majd Jimbo halatszodik a videomban el kezdte csak az F betűt spammelni szinte rá feküdt majd annyira nyomta hogy alig akarta neki abbahagyni az ütést és TELJSEN VÉLETLEN meg ölte a mi random emberűnk aki segített nekem tolni autót, és Rick et majd ezek után hivtátok Escobart és el ismertük itt volt egy DM ha teljesen kisgyerek szemmel nézzük de ha bele gondolunk az hogy valaki spammel egy betűt majd 2mp is animba vagytok és kb eggyből haltatok mer nem hagyta abba neki.
És itt volt az hogy ezért irtam neked ezeket mer nem volt jogos szerintem az hogy Sneaky Jimbo kapott egyedül jailt. Ezzel az egész esténket el rontva.
Van egy videom benne van a boksz és a kocsis rész, Részemről ennyi ha ezzel meg bántottalak akkor elnézést kérek tényleg nem úgy gondoltam azért fogalmaztam meg magam így mer ti is tudjatok hogy más le írta volna hogy a K>*.
Ennyit tudok hozzá fűzni esetleg ha akarjátok keressük fel Jennifer Wallace ot és kérdezzétek meg van videóm stb...)
De szerintem jobb az el múlt dolgokat ott hagyni ahol van mostmár szóval részemről minden okés felétek :)
A beszólásért pedig SRY
Lana Paul

• Vicces
Reactions: #aToZso és Danesz

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
Össze-vissza írsz mindent. Egyáltalán nem állok be eléd a sorba... Már bent álltam a sorban (Vörös lada)

Kalacs

Újonc
2019. 01. 19.
66
44
26
V4 karakter
Brandid Sickle
LV karakter
Brandid T Turner
V2 karakter
Brandly B Broose
Hivatalosan nem voltál a sroban. Beáltam eléd mivel nem volt kedvem megvárni azt hogy egy tk-s peugeot bekerüljön elém illetve amíg odatoljátok. Illetve olyannal vádolsz, hogy belédmentünk és tk-s lett?? Ez miért nem látszik a videón nem értem.
6 percnél te meg nekiáltál Nő létedre puszta kézzel verekedni egy baseball ütővel rendelkező embernek érdekes.
Illetve az egész video felvétel miatt admin ügy is volt nem értem mivel akarsz itt érvelni.

Utoljára szerkesztve:

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
Hatékonyabb volna TS-en megbeszélni a dolgot.
Nektek mikor lenne jó?

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
Hétköznapokon délután 3-8 között. Persze elég ,ha @Kalacs meg tud jelenni részemről.

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
Nekem meg az nem lesz jó a következő napokban, szóval inkább ne zargassuk a TS-t. ?

• Tetszik
Reactions: Birdman0903

Birdman0903

Újonc
2019. 04. 14.
15
4
24
Budapest
V4 karakter
Franklin Banks
Figyelj @Padre dönts ahogy szeretnél én mar nem is emlékszek az egészre a te kezedben van a döntési jog részemről minden oke, ha a sràcok tovabbra se képesek el engedni az egészet akkor ??‍♂️?

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
904
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
Hosszasabb megfontolás után arra jutottam, hogy nem lenne
helyénvaló bárkinek is szankciót osztani.

Ennek több oka is van.
Már ott is volt admin ügy (két adminnal is) és nem kapott senki szankciót.
Továbbá, nem feledve azt a tényt, hogy emberek vagyunk és néha elborul
az agyunk - épp elég büntetés volt már magában
az egész tortúra ami azóta lement...

Zárom - Helyezhető

• Vicces
Reactions: Fasírt
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.