Rick Jack Jelentkezése A NAV köreibe

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Phoenix

A legjobban teljesítő TeamSpeak 3 Moderátor | 2022
See Game Helpdesk
v2
2021. 01. 01.
168
177
V2 karakter
Rick Jack
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS

OOC rész

[#1] Mi a neved?

~ Kiss Dávid ~

[#2] Hány éves vagy?

~ 23 ~

[#3] Játszott perceid száma?

~ 2084~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!

~ Nem, nem voltam még és nem is szándékozok. https://imgur.com/a/1Zk6bDJ ~

[#5] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!

~ Nem voltam Bannolva https://imgur.com/a/1Zk6bDJ ~

[#6] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?

~ Mert egyedül játszogatni unalmas, szeretnék valami "fontosat" is csinálni a szerveren és a NAV elég fontos dolog. Valamint kipróbálnám magam, mint Rendvédelemis. Szeretek RP szituációkban részt venni és mint NaV-os úgy gondolom elég sok lesz az ilyen esemény. ~

[#7] Miért téged válasszunk?

~ Bár a v2-öt most kezdtem, szerencsére nem vagyok kezdő rp-s, így nem kell az alapoktól megtanítani ( hogy mi az a /do meg a /me) úgy vélem, a korom biztosíték arra, hogy nem fogok értetlen funnoló nokedli módjára trollkodni, valamint erősen komolyan tudom venni amit csinálok. ~

[#8] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?

~ Nem voltam sajnos, de gyorsan tanulok. ~

[#9] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )

~ Otthonról dolgozok, szóval nem tartom elrugaszkodottnak az 5-6 órát sem. ~

[#10] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )

~ Nem fogok göndör falazni, szóval leírom egy az egyben milyen is vagyok én. Informatikát tanultam a gimiben sikeresen le is tettem, ebből következik, hogy nem vagyok az a tipikus "társas lény" ezért merülök bele inkább a számítógépembe és a virtuális világban lévő személyekkel szeretek kommunikálni, együtt játszani. Tudok egyaránt hülyülni és komoly is lenni, ahogy a szituáció megkívánja. Türelmem van, nade nem túl sok, ha valami 3-4 alkalommal nem megy akkor erősen ki tudok rage-elni, ilyenkor előszeretettel kiabálok, mint a fába szorult féreg ,de 3-4 perc alatt elfelejtem és már játszok is tovább. Jobban szeretek csapatban dolgozni (esetünkben játszani) szóval a beilleszkedéssel nem lesz, gond amennyiben szimpatikusnak véltek és elfogadjátok eme jelentkezésemet. Ha valamit elhatározok biztosak lehettek benne, hogy azt véghez is viszem, mostani célom Minél feljebb jutni a ranglétrán. ~

II. PARAGRAFUS

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

~ Rick Jack ~

[#2] Születési helye, ideje:

~ New york 1995. november. 20 ~

[#3] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!

~ https://imgur.com/a/Qzosn8w ~

[#4] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?

~ A NAV szedi be a az adókat és kezeli a járulékokat például a VÁM, a Kulturális Járulék, jövedelem adó, de ezek mellett náluk kell bejelenteni mindenféle vállalkozást. ~

[#5] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?

~ A NaV főbb hattásköreibe tartozik a adóigazgatás, vámigazgatás, jövedék igazgatás, bűnmegelőzési és bűnüldözés, viszont emellett még a vám-, a jövedéki, a szabálysértési eljárások adatainak kezelés is. ~

[#6] Előző munkahelyei?

~ Ebben a városban még nem volt, mivel nem rég érkezettem. Viszont New york-ban bankár és biztonsági főnökként is dolgoztam. A jelenlegi munkahelyem a városi bánya. ~

[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?

~ Nem voltam soha elitélve semmiért, csupán egyszer volt egy iskolai csínnak minősülő szabálysértésem, megváltoztattam osztálytársam facebook jelszavát. ~

[#8] Hogy végezne el egy igazoltatást?

~ Ez sokban függ a helyzettől. Amennyiben az az utcán járőrözök csupán leszólítom, hogy ez egy általános ellenőrzés és biztosítom afelől, hogy nincs aggódni valója, ha nincs semmi illegális nála. Ezt követően rákérdezek a nevére, elkérem a személyi igazolványát ellenőrzőm, hogy érvényes -e és hogy rendben van-e. Majd ha minden rendben lefolyt egyszerűen visszaadom a papírjait és tovább engedem. amennyiben ez közúton történik és személygépjárművet szeretnék ellenőrizni, felszólítom, hogy álljon félre a forgalom megzavarása nélkül és állítsa le a motort. Majd felszólítom a gépjármű elhagyására, innen elkérem a személyi igazolvány a jogosítványt és a forgalmi engedélyét, közben megkérdem a nevét. Miután ellenőriztem az összes papírt, hogy érvényes-e, hogy rendben van-e. visszaadom az iratokat és elhagyom a helyszint. ~

[#9] Miért pont önt válasszuk?

~ Mert már kiskorom óta vonz a bűnüldözés emellett a pénz mint logikai feladat, 13 évesen kaptam meg a legelső 200 forintomat, amit beosztottam 3 hétig. Persze mikor már a diákmunkát el tudtam kezdeni 16 évesen nagyobb tételekben gondolkoztam, tudtam pontosan, mennyi a bevételem és, hogy mennyi a kiadásom ennek tudatában vásároltam. Az életem során mindig is szabálykövető voltam és még anyumra is rászóltam, hogy a zebrán menjünk át ne pedig az úton egy olyan helyen ahol nem szabad, hozzáteszem ezt 8 évesen tettem. ~

[#10] Mikor használhat kényszerítő eszközt?

~ Amennyiben többszöri felszólítás után sem engedelmeskedik az illető adhatok le figyelmeztető lövést, ha ez után sem, belátásom szerint sokkoló pisztolyt, vagy éles lőszert használhatok, viszont prioritásba kell vennem minden esetben a sokkolást. ~

[#11] Önéletrajz: (180 szó)

~ Név: Rick Jack
Születési hely és idő: New York, 1995.11.20.
Életkor: 25
Anyja neve: Penelope Caroline
Apja neve: Rick Jack
Iskolai végzettségek: Érettségi
Telefonszám: 989501
Lakhelyem: jelenleg nincs
Jelenlegi munkahely: Bányász
Idegennyelv ismeret: Angol, német ~

Jack00

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
342
38
V4 karakter
Jack Stevens
LV karakter
Jack Stevens
V2 karakter
Jack Styles
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Rick Jack!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé benyújtott jelentkezési lapját átolvastuk!

Az ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük, hogy Kedd 18:00-kor jelenjen meg a Nemzeti Adó-és Vámhivatal portája előtt.((TeamSpeak 3 - Leader Váró))

Tisztelettel:

Jack Styles
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.