- 2019. 02. 04.
- 45
- 118
- V4 karakter
- Gael_Paz
- LV karakter
- V2 karakter
Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Richmond Staley,Sanyinak hívnak 17 éves vagyok >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 44558>>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladatköre abból áll amely során olyan problémákat oldanak meg melyhez szükséges lehet admin segitsége is pl:kisebb kérdések való válaszadás,új játékosoknak való segitségnyujtás stb. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH lenni mert szeretek segiteni az embereknek vagy ha esetkeg nincs mit csinálnom a szerveren akkor is tudok aktivkodni és pm kérdésekre válaszolni >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azért mert jelenleg is egy frakciónak vagyok a tagja ahol a minimum aktivitási percet bőven tulhaladom igy bőven van időm választ adni pm.re vagy akármilyen segitségre,valamint mivel egy jó ideje tagja vagyok igy egy párszor volt lehetőségem az ujak betnítására is ezzel arra akarok kilyukadni,hogy szerintem megfelelnék az SGH feladatkörre. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Lényegében annyi időt amennyit áldozok jelent pillanatban is a frakcrióra ami bőven ezer perc fölött van ugyhogy bármikor elérhető lennék SGH ként. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/ZLLVJgU Ez egyébként is az én hibám természetesen el is ismerem elvesztettem a fejem,de azóta már semmi nem volt. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/7QCMhYq Ez szintugy az én hibámból jött létre siettem és bekövetkezett a hanyag rp,de azóta már nem volt ilyen. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Segitőkész vagyok,barátságos,szeretek közösségben lenni,negativ tulajdonságnak nem nagyon tudom mit irjak esetleg az hogy néha kicsusznak olyan szavak amik nem kellenének,néha hamar ideges leszek,nagyon ritkán előforul hogy oltogatok embereket de ez 1évben egyszer ha megtörténik. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék ugyanis mindig is kiváncsi voltam egy admin feladatára valamit egy napjára,nagyon érdekelne hogy milyen egy adminisztrátor élete a szerveren. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám,hogy ezen a szerveren ugy kell viselkednie mint a valóéletbe itt pl olyanra is gondolok ugye,hogy pl van a pg mikor valaki rádfogja a fegyvert és te elfutsz.Valamint elmondanám,hogy van egy karaktertörténete amit ő saját modja szerint tud fejleszteni és próbljon meg ugy viselkedni mint a valóéletben. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megmondanám neki,hogy sajnos SGH ként erre nincs lehetőségem és átvezetném egy adminhoz aki tud neki ebben segiteni vagy ha megindokolja hogy miért adminchaten értesitenék egy admint. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia,persze képekkel és logok segitségével alátudnád támasztani,hogy mi történt? Ha igen irj egy adminisztrátornak vagy lehetőséged van panaszkönyvet tenni az illetőre.>>
Utoljára szerkesztve: