Richard Waffer jelentkezése a W-taxi-ba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
R

RicsiHuN1876

W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

< Richard Waffer >

Édesanyja leánykori neve:
< Elizabeth White >

Születési helye,ideje:
< 1995.02.14 Los Santos kórház >

Bejelentett lakcíme:
< East Beach 7 >

Telefonszáma:
< 387611985763 >

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen, persze. >

Van tapasztalata a munka terén?:
< Mivel ezt a szakmát tanultam ezért természetesen van. >

Önéletrajz (5-10 mondat):
< Én Richard Waffer vagyok. Kisgyerek koromban mindig is autóval kapcsolatos munkát szerettem volna. Ezért már akkor eldöntöttem, hogy taxis leszek. Az autók iránt nagy vonzódást érzek. Amint említettem is, be szeretnék kerülni az önök cégéhez és kipróbálni magam. Nagyon szeretek csapatban dolgozni és segítőkész vagyok. Ha valaki megkér valamire akkor a legjobban próbálom teljesíteni. Az persze nem kizárt, hogy pénzt is akarok szerezni. >

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

< Boskovics Richárd >

Hány éves vagy?:
< 14 >

Játszott perceid száma?:
< 4600 >

Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://imgur.com/a/cLPXMZ5 >

Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Boskovics Richárdnak hívnak becenevem a Ricsi. 14 éves vagyok. Nagyon szeretek más játékokban is csapatban dolgozni mivel ez az egyik erősségem a játékokban. A szabadban is nagyon sok időt szeretek eltölteni és nagyon segítőkész vagyok (Szerintem). Mindig is kiálltam az mellett akit épp bántottak vagy csak gúnyolták. Nos de ez lenne az önéletrajzom szerintem mindentt elmondtam amit tudni kell rólam. >

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< Természetesen elolvastam és elfogadom.
>
Jelentkező aláírása:
Richard Waffer​

Geriprof

Barangoló
2019. 01. 11.
92
51
V4 karakter
George Everett
LV karakter
Sam De Florez
V2 karakter
-
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.