Richard W Johnson-Jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TheMelvin

Zöldfülű
2019. 03. 01.
174
216
21
Budapest
V4 karakter
⛔
LV karakter
Troylen Beasley
V2 karakter
⛔
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Tóth Norbert ~

[#2] Korod:
~ Jelenleg 16 éves vagyok. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Folyamatos aktivitással körübelül Szeptember óta játszok. Jelenleg 7040 percem van a szerveren. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Admin Jailom volt már. https://imgur.com/a/bdlOaY7 ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mivel mindig is foglalkoztatott a NAV munkája, emellett szeretném kipróbálni magam navosként és ezzel tapasztalatot szerezni. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mivel megbízható és maga biztos vagyok, mindig ki állok az igazamért ami a NAV munkája során elég fontos véleményem szerint. Emellett elkötelezettnek és barátságosnak is tartom magamat. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Norbi vagyok jelenleg 16 éves. Budapesten élek a családommal, és szoftverfejlesztőnek tanulok. Szabadidőmben haverokkal vagyok vagy gépezek. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Richard W Johnson ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1994.09.25 Los Santos. ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határon túl fent tartani a rendet, ellenőrizni az áthaladó járműveket. Emellett az Adózás ellenőrzése. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ A kiszemelt jármű mögött haladva a fényhíd bekapcsolásával és egy felszólítással jelzem igazoltatási szándékomat a kiszemelt jármű vezetője felé. Félre húzódás esetén rádión jelentem az intézkedést majd a jármű vezetőjéhez megyek, és elkérem tőle a papírjait. Ez alatt a járműben maradt kolega ellenőrzi a jármű rendszámát a rendszerben. Az iratok ellenőrzése után, ha minden irat érvényes és a járműt nem körözik akkor a csomagtartó felnyitására kérem a járművezetőt. Csomagtartóban ellenőrzöm az EÜ doboz jelenlétét. Ha van EÜ doboza akkor az intézkedés részünkről lezárul, a jármű vezető haladhat tovább. Ha valamit nem találunk rendben akkor a szükséges intézkedéseket megkezdjük, melyeknek következménye akár csak egy bírság vagy súlyosabb esetben előállítás is lehet a vége.~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs.~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mivel megbízható és részletes vagyok. Emellett a fizikai állapotom is kiemelkedően jó. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A határon áthaladó járművek, árú forgalom ellenőrzése, Határon túli igazoltatások, szúró próba szerű ellenőrzések lebonyolítása. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha a cél személy megtagadja az utasításomat, illetve ha rám vagy egy kolegámra támad. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Richard W Johnosn született 1994.09.25 Los Santos. Fiatal éveit a Los Santosi általános iskola padjaiban töltötte majd a Los Santosi Rendőrtiszti Akadémián tanult tovább, amit sikeresen elvégzett. Ezt követőn megpróbálkozott az orvosi pályával, amelynek megvalósításához orvosi egyetemre ment tovább.Az egyetem elvégzése után csatlakozott az OMSZ állományához, az állományban 2 évig teljesített szolgálatot.Ez idő alatt nagy belátása volt a rendvédelmi szervek munkájába. Illetve több rendvédelmi akció során is jelen volt. Felmondása után taxisnak szegődött ahol a rendvédelmi szervek szúrópróba szerű ellenőrzéseit sűrűn tapasztalta. Emellett nagy vezetési rutint is szerzett. Taxis karriere befejezését követően nyelv iskolába tanult tovább, ahol az angol felsőfokú nyelvvizsgát sikeresen teljesítette. ~

Utoljára szerkesztve:

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
OCC meg bövitheted rövid meg
Öneletrajz is rövid egy kicsit ha bővited ezek akkor tudom csak TÁMOGATNI

• Tetszik
Reactions: TheMelvin

Hayas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 05. 19.
257
351
Budapest
V4 karakter
Ogilvy Wright
LV karakter
Zain Mattingly
V2 karakter
Frank Hayes
Szia! Jelentkezési lapodat átolvasván IC paragrafus részlegen találtam némi hiányt. IC Paragrafus [#9] 180 szó a KÖTELEZŐ kérlek bővítsd mivel sok múlhat rajta. Lényegét végül is leírtad miniatűr hibákkal/hiánnyal. Amennyiben az IC önéletrajzodat bővíted a kívánt mennyiségre én TÁMOGATOM jelentkezési lapodat!

TheMelvin

Zöldfülű
2019. 03. 01.
174
216
21
Budapest
V4 karakter
⛔
LV karakter
Troylen Beasley
V2 karakter
⛔
Szia! Jelentkezési lapodat átolvasván IC paragrafus részlegen találtam némi hiányt. IC Paragrafus [#9] 180 szó a KÖTELEZŐ kérlek bővítsd mivel sok múlhat rajta. Lényegét végül is leírtad miniatűr hibákkal/hiánnyal. Amennyiben az IC önéletrajzodat bővíted a kívánt mennyiségre én TÁMOGATOM jelentkezési lapodat!
Szia! Köszönöm a véleményed, módosításokat a javaslatod alapján elvégeztem.

MarcYk válasza:
Tilos a dupla hsz. Figyut kaptad.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Pici gyilok
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.