Richard Reyes -> Udo Radost [Rapid]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rey

relentless
2020. 03. 16.
612
1 743
V4 karakter
Rey_Kuznetsov
V2 karakter
Rey_Kuznetsov
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Richard Reyes

Panaszra tett személy InGame neve:
Udo Radost

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy kicsit elhúzódott behatolás után kinti levárás közben egy, a még bent lévők újraéledt társa magát nem zavartatva

"2 perce éledt újra" felirattal a feje fölött lazán elmegy mellettünk és visszamegy az intibe, fél perccel később távozik, majd maximum 1 perccel később kijönnek ránk és lelőnek.
Nem nagyon értem ez mi akart lenni, de elég "leinfózás" gyanús.
Előtte már vagy 10-15 perce vártunk kint és az eset után kb 1 perccel ki is jöttek ránk a bentiek.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminnak küldöm privátban, mdc és egyéb infók miatt.

Megjegyzés:
Hát nem teljesen értem, hogy ez mire volt jó, vagy mi volt a cél, ha nem az, amit sejtek róla.

Benebajnok223

Újonc
2022. 12. 29.
71
229
V4 karakter
👿nado.soika👿
Csako, be mentem valójában az intibe le pakolni a cuccokat majd kocsiba ültem és dobtam a helyszínt. Az MG részét vissza utasítanám mivel volt kintről informátorunk, ezt a bíráló adminnak elküldöm ha kérné. Nem akartam ebből semmilyen problémát okozni és semmi féle kavarodást sem, és bízok a jó indulatodba és megérted a helyzetem.

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: paul. és bandeszh

Rapid

danteclan👑
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 18.
503
853
Sopron
V4 karakter
Rapid D Dante
LV karakter
Rapid D Dante
Küldjétek el a bizonyítékokat, illetve Udo_Radost kíváncsi lennék ha már meghaltál a szituációba miért gondoltad úgy, hogy befutsz lepakolni amikor láthattad, hogy még mindig folyik a szerepjáték.

• Tetszik
Reactions: bandeszh és Rey

Rey

relentless
2020. 03. 16.
612
1 743
V4 karakter
Rey_Kuznetsov
V2 karakter
Rey_Kuznetsov
Hát én értem, hogy nem miattad tudták, hogy mi van kint (ezt egy társaddal is megbeszéltem közben), de akkor sem értem, hogy miért az akció kellős közepén csinálod ezt.
Rám jellemző a jóindulat, így most se ragaszkodom a szankcióhoz mindenáron, de az ilyen esetek elég sok kérdést felvetnek az emberben és el tudják rontani az rp-t.
Az "RK"- se a semmire lett kitalálva, ha már vége az RP-nek, akkor menj vissza a helyszínre csak.

• Tetszik
Reactions: 2row és bandeszh

Benebajnok223

Újonc
2022. 12. 29.
71
229
V4 karakter
👿nado.soika👿
Küldjétek el a bizonyítékokat, illetve Udo_Radost kíváncsi lennék ha már meghaltál a szituációba miért gondoltad úgy, hogy befutsz lepakolni amikor láthattad, hogy még mindig folyik a szerepjáték.
Azért mentem vissza a helyszínre, mivel nem tudtam hogy mennyi ideig fog még tartani ez az egész RP szituáció. És ha 15 perc le jár akkor ugyan úgy rajtam van a fegyver és be visznek és sorolhatnám.

Benebajnok223

Újonc
2022. 12. 29.
71
229
V4 karakter
👿nado.soika👿
Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - Bika
Hát én értem, hogy nem miattad tudták, hogy mi van kint (ezt egy társaddal is megbeszéltem közben), de akkor sem értem, hogy miért az akció kellős közepén csinálod ezt.
Rám jellemző a jóindulat, így most se ragaszkodom a szankcióhoz mindenáron, de az ilyen esetek elég sok kérdést felvetnek az emberben és el tudják rontani az rp-t.
Az "RK"- se a semmire lett kitalálva, ha már vége az RP-nek, akkor menj vissza a helyszín
Ennyi erővel az is RK-nak minősülhetne hogy van egy behatolás majd a halott rendőr vagy bárki és vissza megy a gépjárművükért.

Rey

relentless
2020. 03. 16.
612
1 743
V4 karakter
Rey_Kuznetsov
V2 karakter
Rey_Kuznetsov
Azért az mégse ugyanaz, mint, hogy vissza is megyek az intibe.
Felesleges szerintem viszont itt hatalmas vitákba kezdeni, én mégegyszer leszögezem, mint panasztevő, hogy nem ragaszkodom feltétlen a szankcióhoz.
Innentől Rapid-ra bízom a dolgot.

Rapid

danteclan👑
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 18.
503
853
Sopron
V4 karakter
Rapid D Dante
LV karakter
Rapid D Dante
Megnéztem a bizonyítékokat, Udo logja alapján valóban volt külső informátor azzal, hogy befutott az interiorba nem történt információ átadás a bentlévők részére. Szerintem az MG részét nem is kell ez alapján tovább magyaráznom. Azonban, amellett nem tudok elmenni szó nélkül, hogy egy éppen történő RP szituációba amibe korábban meghaltál visszafutsz. Ha az autódat szándékoztad volna elvinni és ezt jelzed mondjuk OOC az éppen ott lévő legális frakció tagjainak és azt mondják, hogy nincs szükség rá nyugodtan vidd el akkor nincs probléma. Te fogtad szónélkül befutottál a szerepjáték középpontjában lévő interiorba lepakoltál majd elmentél. Attól, hogy nem kezdtél el lövöldözni és társai attól még egyáltalán nem oké az, hogy visszamész és ezt megcsinálod. Legyen tanulópénz ez számodra és ne forduljon elő többször, következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.