Richard O Connor ---> Fasirt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

_Kolos_

Újonc
2019. 01. 16.
17
1
V4 karakter
Richard O Connor
zoldlogo.png

Neved:
< Richard O Connor >

Panaszra tett admin neve
< Fasirt >

Panasz oka:
< Elhamarkodott örök kitiltás az ügy közepette. >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< https://pastebin.com/G1yiJQGU >

Megjegyzés:
< Hello, elhamarkodott volt szerintem az intézkedés. James barátommal tettünk fel kérdéseket amire Fasirt nem válaszolt, szóval a beszélgetés nem volt befejezett, ami látható volt a logban is, hogy ugy tünt mintha Fasirt nem is látta volna amit irunk, csak mondta a magáét. A történet hétköznapi: Hirdettem egy farmot, felhivtak, megállapodtunk. 10000dollár a farmért. Mindketten megjelentünk a helyszinen, a másik fél fizetett, én unrenteltem a farmot abban a pillanatban. Aztán jött az időhúzás... OOC kérdezte hogy nem e iratom a nevére, ez azt bizonyitja hogy az ügyfél kezdő volt. Mondtuk neki hogy menyjen egy ATM-hez hogy vegyen ki pénzt, de nem indult. Figyelt a kocsiban hogy meg ne vegyük előle, de nem vehettük volna meg mivel nem telt le az általam tudott 3 perc amit még anno Lole admin mondott hogy annyi ideje van az ügyfélnek megvennie a farmot. Hosszas percek után az úr elindult az atm felé, mi meg akcióba léptünk: James megvette a farmot, ugyanis ilyenkor már 5perce volt az unrentelés. Ezután elhagytuk a helyszint, aztán jött az adminügy. Pozitiv visszajelzésetek várom, minnél előbb. >

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
Nem fogom magam ismételgetni, vicc ugyanaz az ügy miatt két PK-t nyitni.

Szia, azért kaptatok örökös kitiltást a szerverről mivel egy srácot átvertetek. Jól tudjátok, hogy ha nincs nála elég pénz el kell menni egy ATM-hez ami lássuk be eléggé messze volt. Amíg ő elment ATM-hez ti csak fogtátok és kibéreltétek újból a farmot. Nincs ilyen, hogy 3 perc után bárki megveheti, ha kifizette akkor ő bérli ki, szántalan ügy volt már ebből. Szóval szummázva a dolgot, eléggé vicces az, hogy haverod eladja a farmot majd te kibéreled amíg a srác hozza rá a pénzt. Én megadtam az esélyt, hogy visszafizessétek neki a pénzt amivel ti nem éltetek. Az összeges SA-tól úgyis visszakapja, szóval max az idejéből veszített így egy keveset.

_Kolos_

Újonc
2019. 01. 16.
17
1
V4 karakter
Richard O Connor
Hello, először is megjegyezném, hogy ATM volt az ügy mellett történő üzletsoron, ami 30 másodpercnyi utra volt szóval állitásod téves. Másodszor pedig hogy adtál esélyt az rendjén van, de az már nem igaz hogy nem éltem az ajánlattal. Meg szerintem egy kicsit unfair, hogy bármiféle figyelmeztetés nélkül osztasz ki örök ban-t, egy jailnál megértem még valamilyen szinten, mivel még ott a PM, de azért egy örök bannál azért figyelmeztethetnéd a játékost, hogy amit csinál annak következménye van. Továbbá amikor mondtuk hogy letelt az általunk tudott 3 perces limit nem mondtad hogy nincs ilyen, és itt a pont! Az egész ügy lefolyása alatt abban a tudatban voltunk, hogy van az a bizonyos 3 perces limit és nem tájékoztattál hogy nincs, mert ugyanis hogyha még ott szólsz, hogy amit állitunk az nem igaz abban a pillanatban odaadtuk volna neki a farmot, és most nem tartanánk itt. Szóval ezt az érvet kézen fogva kérném unban-om(unkat) a farmot pedig természetesen odaadnánk neki. U.i:" vicc ugyanaz az ügy miatt két PK-t nyitni" Ez a mi szempontunkból nem vicces...

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
Rendben. Lehet, hogy van a közelben ATM, de akkor sem bérled ki se te sem a haverod, ha fizettek az unrentelésért. Az, hogy nem adok figyelmezetést.. Miért adnék ? Kötelességed tisztában lenni a szabályokkal mivel a szabályzat nem ismerete nem mentesít a szankció alól. A konkrétan farmmal való átverést meg eléggé komolyan vesszük. Nem véletlenül. Próbáltam elnéző és segítőkész lenni, de ti blokkoltátok az egészet. A segítőkészség egy szikráját sem láttam.

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
Nem, nincs mit megbeszélni ezen az ügyön. Akkor kellett volna ezt így látni, nem miután bannolva voltál. Részemről annyi, hogy unbannt tudsz itt fórumon kérvényezni. Váróm a PK bírálását, ha nincs több kérdés.

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
Ha továbbra sem világos valami írd le, megpróbálom megválaszolni, de bírálásnál a bíráló admin lefog írni minden fontos dolgot.

_Kolos_

Újonc
2019. 01. 16.
17
1
V4 karakter
Richard O Connor
Kérdésedre válaszolva, hogy miért adnál figyelmeztetést, ez már elvi kérdés, hogy ki mennyire megértő, milyen hangulatban van, hogyan áll az ügyhöz. Kötelességeimmel tisztában vagyok. Azzal viszont nem vagyok elégedett ahogyan eljártál a helyszinen főleg a hozzáállásoddal. Több kérdést is tettünk fel amire nem kaptunk választ pl.
  1. [2019-02-12 16:14:45] [Output] : James O Connor: (( miért kéne? ))
  2. [2019-02-12 16:14:45] [Output] : Richard O Connor: (( Mert? ))
Erre te csak kérdéssel válaszoltál.

3. [2019-02-12 16:14:54] [Output] : Fasirt: (( Vissza fizetitek vagy nem? ))

"Próbáltam elnéző és segítőkész lenni, de ti blokkoltátok az egészet" Ha ez neked segítőkészség hát legyen.
Az elkövetkezett másodpercekben ismét jött a "segítőkészség"

4. [2019-02-12 16:15:14] [Output] : Fasirt: (( Kérdésemre választ. ))

Majd állitottam hogy nem történt szabályszegés, erre igy reagáltál:

5.[2019-02-12 16:15:28] [Output] : Richard O Connor: (( De nem történt szabálysértés ))
6.[2019-02-12 16:15:38] [Output] : Fasirt: (( Kérdésemre válaszolj, ne terelj. ))

Terelés formáját semmilyen szinten nem látom, de ha te igen, akkor elárulom, hogy nem az volt a célom, hanem csak szimplán annak a tudatában voltam, hogy 3 perces limit áll fent amit még anno Lole mondott, mivel már volt ilyen ügyem.

Egyenlőre ennyi, válaszodat várom.

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
Feltettem egy eldöntendő kérdést, erre persze választ nem adtatok elég sokáig csak a kérdéseket kaptam. Mentegetőztetek, hogy ez szabályszerű, nem sértettetek szabályt stb. De, sértettetek és szankcionálva is lett. Figyelmeztetést meg nem tudom mire gondolsz, írjak, hogy most bannollni foglak??!

_Kolos_

Újonc
2019. 01. 16.
17
1
V4 karakter
Richard O Connor
Igen, például. Egyből mérlegeltem volna a súlyát, zárult volna az ügy. Életem első szervere egészen eddig nem hallottam a játékról, szerény pár ezer órám semmit nem ér gondolom a tiedhez képest, figyelembe vehetted volna a szintemet, tudatlanságomat. Rendszeresen kereske(dt)em farmokkal, eddig egyszer volt belőle nagyobb baj, az ügyintéző admin egyből jelezte felém hogy mik lehetnek a következmények, követtem az utasitásokat, az ügy nem fajult tovább. Ezuttal viszont még csak utalást sem kaptam arról hogy mik lesznek a következmények, nem tudtam, hogy bajban vagyok. Most viszont látom: Nagy a baj Jóvá szeretném tenni, tovább játszani, ha kell következményeket vállalni.
Pozitiv válaszodat várom!

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
10-11 szint környékén voltatok, egy egyes szintűnek is ismernie kell a szabályzatot, persze ott másképp járunk el tekintve, hogy akkor kezdte el.

_Kolos_

Újonc
2019. 01. 16.
17
1
V4 karakter
Richard O Connor
A szint nem minden, gondolom ezt te is tudod, amúgy meg a játékidőm nagy része csak céltalan tevékenységek. Egy karakter olyan mint egy úgymond álca, sose tudhatod hogy milyen ember van mögötte, hogy milyen tapasztalat ilyen téren, tevékenykedett-e már más szerveren, vagy ez neki az első, és még szokja a játékot és sorolhatnám... Azért lássuk be kevés ilyen típusú játék van. Viszont láthattad, hogy értetlenkedünk, azért figyelembe vehetted volna legalább egy figyelmeztetéssel, vagy legalább válaszolhattál volna kérdéseinkre.
Válaszodat várom!

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
Várom a panaszkönyv bírálását.

_Kolos_

Újonc
2019. 01. 16.
17
1
V4 karakter
Richard O Connor
Rendben, látom most is csak zárod a beszélgetést, nem látom értelmét próbálkozásomnak, nem igazán vagy megértő. Még a bírálás előtt még egyszer leszögezném, hogy az ügy közben nem tudtam, hogy szabályellenes amit csinálok, továbbá Fasírt kérdésem ellenére sem mondta hogy szabályellenes amit csinálok. Továbbá "Én megadtam az esélyt, hogy visszafizessétek neki a pénzt amivel ti nem éltetek." 1 szóval nem mondtam hogy nem adom vissza és ekkor a tiltás még szóba se került, szóval a kitiltás elhamarkodott volt, mivel még a beszélgetés még nem zárult. Az állítólagos "segítőkészség" -ről meg ne is beszéljünk. Ezúttal nem voltam megelégedve az ügy intézésével. Az ügy bírálását várom és mielőtt ítélkezne az admin nézze az én szemszögemből az ügyet, majd gondoljon bele, hogy ő hogy állt volna az ügyhöz.
A bírálatra készen állok, remélem megfelelő bírálat érkezik, a bíráló igazságosan jár el a SeeMTA-hoz méltóan, ugyanis itt eddig semmi negatívat nem találtam.
Ti.Kolos

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
Leírom akkor utoljára is, a szabály nem ismerete egyáltalán nem mentesít a büntetés alól. Másrészről az, hogy most játszol elősször ( lvl 8-11 körül voltál haveroddal) szintúgy nem jelent menedéket. Most konkrétan nyitottál egy PK-t az unban kérelmed helyett.

A kitiltás egyáltalán nem volt elhamarkodott. Farmmal átvertétek a srácot, erre nincs mentség alapvetően látszott, hogy eszetekben sincs a farmot oda adni neki vagy vissza fizetni a pénzt. Farmmal való átverésért meg minden esetben örök kitiltás jár. Alapból egy ilyenen sok mindent nem lehet beszélni, én meg haladtam tovább a következő ügyemre hiszen nem meglepő módon nem volt akkor se arány. Az utóbbi mondatom már csak a bíráló felé írom szóval nem várom el, hogy esetleg más megértse.

_Kolos_

Újonc
2019. 01. 16.
17
1
V4 karakter
Richard O Connor
Ha már válaszoltál nem hagyom válasz nélkül leveledet. PK-t azért nyitottam, mert nem vagyok megelégedve az ügyemmel kapcsolatban. Továbbá a kitiltás szerintem igenis elhamarkodott volt, kérdéseinkre nem válaszoltál semmilyen mértékben, pedig ez határozza meg egy ügy útját, hogy mit mond az admin, ugyanis hogyha válaszolsz, hogy ilyen szabály nincs, akkor egyértelműen odaadtuk volna neki, ugyanez történt volna akkor is, hogy ha legalább 1 figyelmeztetést kapunk a kitiltás kapcsán, ez azért egy említést megért volna... Továbbá megértem, hogy haladni akarsz a következő ügyedre, de ennek nem kéne az előző ügy rovására mennie, ugyanis feltételezem, hogy ha nem sürgetnek akkor máshogy cselekedsz, türelmesebb vagy, az ügy jól zárul.
Ti.Kolos

Fasírt

Barangoló
2019. 01. 09.
89
29
V4 karakter
Kockás Benő
LV karakter
Sans Undertale
V2 karakter
Kockás Benő
Mától nem vagyok admin.

_Kolos_

Újonc
2019. 01. 16.
17
1
V4 karakter
Richard O Connor
Mi? Mert? És mi lesz igy az ügyemmel?

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.