- 2019. 02. 28.
- 48
- 29
- 20
- V4 karakter
- Matteo Skyhen
- LV karakter
- Preston Doyle
- V2 karakter
- James Cenedy
JELENTKEZÉSI NYOMTATVÁNY - 2021/2022
A jelentkezési lap megírása előtt elolvastam és tudomásul vettem a Publikus Dokumentumban leírt pontokat, illetve elfogadom a Frakció szabályzatot és rendelkezem a belépésnél kifizetendő összeggel.
Teljes neve:
Richard Lopez.
Születési helye, ideje:
Los Santos Korház 1989.09.09.
Személyi igazolvány száma:
104760488.
Telefonszáma:
38761120175995.
Lakóhelye:
VSee City Iddlewood street 3..
Korábbi munkahelyei:
See City Honvédség, Rendőrség, OMSZ
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni?
Mert úgy gondolom egy jó közösség ez, és szeretnék ennek a közösségnek a tagja lenni.
Mik a tervei a jövőre nézve?
Minél több embernek segíteni, és ezzel örömet szerezni.
Volt már büntetve?
Nem.
Jogosítványa illetve okiratai érvényesek?
Igen
Dolgozott már nálunk?
Nem.
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki?
-
-
Mi az IRL neved?
Cseresnyés Gergő.
Hány éves vagy?
17.
Írj magadról legalább 10 mondatot:
Cseresnyés Gergőnek hívnak. Jelenleg 17 éves vagyok, és 11. Osztályba járok a Ganz Ábrahám technikumba informatika szakon. Ahol is 10. Osztály évvégén a CAD-CAM informatikus-nak fogok tanulni. Sok barátom van akikkel sok időt szoktam tölteni a szabadidőmben, legtöbbször focizok velük, persze amikor nem a szerveren tengetem az időmet. Már 12 éves korom óta RP-zek MTA szervereken. Nemrég kezdtem el letenni a jogosítványt, így jövőre akár saját kocsim is lehet. Péntekenként diákmunkára járok, amiből is megkeresem a saját pénzemet. A nagypapám taxis volt fiatalabb korában így sokat mesélt arról hogy miket élt át. Nemrég kezdtem el letenni a B kategóriás jogosítványt, mivel az iskolában ahova járok működik egy autósiskola is. A szabadidőmben A SeeMta-n és a haverokkal való csavargáson kívül szoktam még az F1 2021-el játszani. Mivel ebben a játékban már van némi tapasztalatom, csatlakoztam a HWL (Hungarian Winners League) F1 2021 ligához, ennek eredménye képpen két hetente 18:30-kor Liga versenyeken veszek részt. Ezenkívül néha amikor kedvem tartja elindítok egy streamet a twitch csatornámon, vagy esetleg felveszek egy videót, amit aztán meg is vágok saját magam. Nemrégiben belekezdtem egy saját játék fejlesztésébe is az Unreal Engine játék motorban.
~
Mióta játszol a szerveren?
2019.09.22-e óta játszok 2 hónap kihagyással 3 éve
Mennyi a játszott perced?
32920 játszott perc
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)?
SCH Őrvezető, Rendörség Törzsőrmester, OMSZ Mentőápoló.
Hogy érzed, miért téged válasszunk?
Úgy gondolom jó tagja lennék a frakciónak.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
2-3 óra naponta hetente 1000 perc minimum.
Van TeamSpeak 3-ad?
Van.
UCP előéletedről készített kép: