OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza ahol, mint játékos válaszolsz az általunk feltett kérdésekre.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!
Hogyan szólíthatunk? Hány éves vagy?
~ Béci, 20 ~
Mióta játszol a SeeMTA V2 szerverén? Mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ See MTA-n 2015 óta, az új v2-ön 2016 június óta, 146.329 perc ~
Voltál-e már AdminJail-ben, kitiltva a szerverről? (UCP kép kötelező, NÉVVÁLTÁSOKRÓL is!)
~ https://postimg.cc/gallery/rkwyQy4 (Bannokat nem jelzi de volt.. 3 éve ooc ker, 2 éve pénz sikkasztás ~
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Igen és igen ~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni? Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt elvártakat?
~ 3-4-5 órát, igen tudnám! ~
Mesélj magadról pár mondat erejéig! (min. 7 kerek, egész mondat)
~ Bécinek hivnak, 20 éves vagyok és jelenleg Budapesten lakok egyedül egy albérletben. Készenléti Rendőrségnél dolgozom jelenleg amit eléggé élvezek
IC RÉSZ
A jelentkezési lap utolsó részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!
Teljes neve:
~ Richard Hopkins ~
Születési helye, ideje:
~ Los Santos Kórház, 1990.05.10. ~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Lakatos szakmunkás bizonyitvány, Középszintű érettségi, elektronikai műszerész technikum. ~
Miért szeretne a Fix&Drive csapatához tartozni?
~ Rengeteget besegitettem az édesapámnak otthon a szerelőműhelyében és mindig is érdekelt ez az egész olajos téma. Ritkán egy-egy alkatrészben megakadok de pár percnél tovább nem tart a megfejtése. Egy-két autót már én is összeraktam a saját erőmből és pénzemből amire nagyon büszke vagyok. Ezért szeretném ezt a képességemet egy igazi szerelőműhelyben kamatoztatni! ~
Csatolja szakmai önéletrajzát (10-15 mondat)!
~

Aláírás:
Richard Hopkins
Richard Hopkins
Utoljára szerkesztve: