Richard Hollo jelentkezése a Büntetés Végrehajtáshoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Koppany123

Újonc
2020. 03. 19.
14
5
V4 karakter
Richard Hollo
LV karakter
Henry D Warick
test3.png

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány

A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.

Hogyan neveznek IRL?

〈 Koppány 〉

Jelenleg hány éves vagy?

〈 15 éves vagyok 〉

Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?

〈 4-5 órát 〉

Hány játszott perced van jelenleg?

〈 10 nap, 23 óra és 6 perc (15786 perc) és 18-as szintű vagyok 〉

Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 OMSZ 〉

Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 FKjump 〉

Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.

〈 Nem 〉

Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

https://imgur.com/a/wmYJ1XO

Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.

Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

〈 Sajnos le léptem egy igazoltatás során. https://imgur.com/a/wmYJ1XO

Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.

〈 Azért szeretnék a BVhez jelentkezni mert nekem ez a munka nagyon tetszik. Legfőképp videósoktól láttam ezt a munkát, és én elhatároztam hogy ide szeretnék jelentkezni. Az a Frakció nekem egyszerűnek tűnik, de viszont szembe állok a kihivásokkal. Ezt a munkát komolyan tudnám venni. és még szeretném ki próbálni azt hogy más embereket viszek be a fegyházba, át motozást is. 〉

Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?

〈 Természetesen 〉

A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.

Teljes neve:

〈 Richard Hollo 〉

Édesanyja leánykori neve:

〈 Barbara Walsh 〉

Születési helye és a pontos dátum:

〈 Los Santos - 1989-01-12 〉

Bejelentett lakcíme:

〈 jelenleg nincs 〉

Jelenlegi telefonszáma:

〈 38761120183787 a telefon számom 〉

Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):

〈 1989-ben egy Januári napon jöttem világra. Los Santosban éltem az életem , Édesapám Szakácsként dolgozott ! Elég sok időt töltött velem és testvéreimel,ezért elég sok dolgot tanultam tőle a szakács téren. Édesanyám takaritónő volt egy kórházban,nem nagyon szerette mivel egész nap csak takaritott a betegek útán, Édesapám tanított meg engem a szakácskodásra,nagyon sok dolgot megmutatott és nagyon sok mindent tanultam tőle. Nagyon sokat fociztam a barátaimmal,Édasapámmal és nagyon megszerettem a focit már kis koromban,jelenleg már csak televízióba nézem és drukkolok a kedvenc csapatomnak Nagyapám és nagyanyám elhunyt mikor én világra jöttem ezért nem ismerhettem meg őket amit nagyon sajnálok,édesanyám és édesapám nagyon sokat mesélt róluk,biztos jó emberek lehettek.Édesapám nagyon sokat mesélt nekem a szakácskodásrol ezért értek hozzá valamennyire. 2 testvéremmel nagyszerű viszonyt ápoltam! Én vagyok a legőregebb. Az egyik testvérem jelenleg Autószerelőnek tanúl,a másik pedig még iskolába tanúl. Tanulás téren nem voltam a legjobb gyerek,nem voltam kitűnő viszont nagyon rossz tanuló se voltam.Édesapám és Édesanyám elfogadták hogy én kamion sofőr akarok lenni támogatnak benne és drukkolnak nekem hogy sikerüljön,édesapámtól nagyon sok tanácsot kapok a mai napig. Jelenleg egyedül élek a jefferson motelben egy bérelt lakásban a kutyámmal Leo a neve. Jelenleg nagyon várom hogy a hóbol kevesebb legyen a See City városába nagyon hangulatos szerintem,és nagyon szeretem a telet.! Régebb dolgoztam futár ként,de nem nagyon jött be és felmondtam, és ugy döntöttem hogy komionos akarok lenni, ezért is adtam be a jelentkezésem a céghez hogy szerencsét próbáljak. Jelenleg nem vagyok éppen egy gazdag ember,de sokat járok horgászni amivel szerzem a pénzem. Hobbiként nagyon szeretek horgászni nagyon kitudok kapcsolódni horgászat közbe és tudok normálisan gondolkozni. Jelenleg a jövőbe szeretnék megismerni új barátokat,szeretnék vásárolni egy saját házat,egy saját kamiont,és családot is szeretnék alapitani majd valamikor az időben. Kép magamról: https://imgur.com/a/EgHJkBD

Utoljára szerkesztve:

Százezredes

Barangoló
2019. 01. 13.
145
72
V4 karakter
Dr. Cristobal Billingslay
test3.png
Büntetés-végrehajtás Tisztelt Jelentkező! Ezen üzeneten keresztül értesítem, hogy jelentkezési lapját a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának vezetősége feldolgozta. Tájékoztatom, hogy a lapja elfogadásra került. Kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen keresztül! ((Fórum privát üzenet))
Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Easter Bay Chemicals

• Imádom
Reactions: Koppany123
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.