Richard D Scott ------> Paquito Helio[barnee]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Botii

Újonc
2019. 06. 27.
53
21
V4 karakter
Sarah D Scott
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Richard D Scott

Panaszra tett személy InGame neve:
Paquito Helio

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Farmi munkával való átverés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A képeken minden látszik 2-3 nap után a farm állapota botrányos volt, az állatok meghaltak a farmban.

Ivankaaa

Újonc
2023. 08. 26.
69
35
Budapest
V4 karakter
Paquito Helio
LV karakter
Paquito Helio
V2 karakter
Paquito Helio
sziasztok. kibérelte az én farmom én pedig neki dolgoztam 2 faremon. az egyik nap elfelejtettem megcsinálni de irta is amikor megegyeztünk hogy nem baj ha egyet kihagyopk csak szoljak szoltam és az volt a válasz hogy őt nem érdekli meghaltak biztosan, nem tudom mi lett velük aznap nem voltam. Azt követeli hogy szerda éjfélig 3.6 milliot adjak neki, ugy hogy 880 ezer volt a munkadij. Én jelen vagyok bármi kérdés van tudok válaszolni.

Botii

Újonc
2019. 06. 27.
53
21
V4 karakter
Sarah D Scott
Követelésnek nem nevezném, mondtam ha ki fizeted a 2 hetes hozamot akkor igazából fátylat az egészre, nem mellesleg direkt rá kérdeztem, hogy megcsinálod írtad hogy fixen adsz nekik enni-inni, ez nem történt meg az miatt haltak meg az állatok.

Ivankaaa

Újonc
2023. 08. 26.
69
35
Budapest
V4 karakter
Paquito Helio
LV karakter
Paquito Helio
V2 karakter
Paquito Helio
Követelésnek nem nevezném, mondtam ha ki fizeted a 2 hetes hozamot akkor igazából fátylat az egészre, nem mellesleg direkt rá kérdeztem, hogy megcsinálod írtad hogy fixen adsz nekik enni-inni, ez nem történt meg az miatt haltak meg az állatok.
csak hát olcsobb lett volna uj állatokat venni és felnevelni, 2nappal később jött volna profitod annyi. Szerintem itt rá játszik az hogy a lehetőséget megragadva beakartad szedni az egész profitot amennyi csak van ebbe.

Botii

Újonc
2019. 06. 27.
53
21
V4 karakter
Sarah D Scott
Azon van a hangsúly, hogy én előre kifizettelek, és te ezt 1-2 napnál tovább nem tudtad tartani. És még én fecceltem abba az időt ami már neked ki volt fizetve, mondtad hogy ne legyen semmi következménye, erre mondtam hogy ha kifizeted a 2 hetes hozamot akkor oké, nem értem a problémádat.

Ivankaaa

Újonc
2023. 08. 26.
69
35
Budapest
V4 karakter
Paquito Helio
LV karakter
Paquito Helio
V2 karakter
Paquito Helio
Azon van a hangsúly, hogy én előre kifizettelek, és te ezt 1-2 napnál tovább nem tudtad tartani. És még én fecceltem abba az időt ami már neked ki volt fizetve, mondtad hogy ne legyen semmi következménye, erre mondtam hogy ha kifizeted a 2 hetes hozamot akkor oké, nem értem a problémádat.
Direkt megkérdeztem előre vagy utolag fizedsz neked válaszod egybőpől az volt előre. Nem 1-2 napig nem tudtam tartani hanem 1 napot kihagytam 3 napbol 2 megcsináltam és 1-et kihagytam, nem az volt hogy miunden nap kihagytam hanem egyszer csak.

Botii

Újonc
2019. 06. 27.
53
21
V4 karakter
Sarah D Scott
Ilyenkor mindig előre fizetünk, és nem mellesleg én adtam nekik inni egyik nap, amit írtam is neked hogy sérültek, te azt mondtad felmész és megcsinálod, ez nem valósult meg, részemről ennyi a munka nem lett elvégezve korrekt módon.

Ivankaaa

Újonc
2023. 08. 26.
69
35
Budapest
V4 karakter
Paquito Helio
LV karakter
Paquito Helio
V2 karakter
Paquito Helio
Ilyenkor mindig előre fizetünk, és nem mellesleg én adtam nekik inni egyik nap, amit írtam is neked hogy sérültek, te azt mondtad felmész és megcsinálod, ez nem valósult meg, részemről ennyi a munka nem lett elvégezve korrekt módon.
Én még sosem volktam ilyen farmon de megcsinálom és eltelik fél nap te már irsz romlik. Nem tudom mennyire befolyásolja az hogy te mikor szállitasz be de én ilyen farmon sosem dolgoztam.

Botii

Újonc
2019. 06. 27.
53
21
V4 karakter
Sarah D Scott
Az ami általad fél napnak van mondva több mint 1 nap telt el és azért sérültek, kb 25-26 óra eltelt. Nehogy már a beszállítás miatt haltak ki az állatok :D

Ivankaaa

Újonc
2023. 08. 26.
69
35
Budapest
V4 karakter
Paquito Helio
LV karakter
Paquito Helio
V2 karakter
Paquito Helio
Az ami általad fél napnak van mondva több mint 1 nap telt el és azért sérültek, kb 25-26 óra eltelt. Nehogy már a beszállítás miatt haltak ki az állatok :D
Figyelj fizetek neked de jelenleg nincs sok péntem (500k) ha adsz egy kis időt akíg eladom az autóm akkor tudok fizetni neked. De szerintem 3.6 millio az elég sok. Előre tudok fizetni 500k és kesőbb meg megtárgyaljuk mennyi kell neked.

Botii

Újonc
2019. 06. 27.
53
21
V4 karakter
Sarah D Scott
Figyelj, én mondtam hogy fátylat rá ha a 2 heti dolog megvan, te erre azt mondtad hogy az sok, és hogy tegyek pk-t rád, Te kérted hogy ma tegyek rád pk-t a mai napon

Ivankaaa

Újonc
2023. 08. 26.
69
35
Budapest
V4 karakter
Paquito Helio
LV karakter
Paquito Helio
V2 karakter
Paquito Helio
Figyelj, én mondtam hogy fátylat rá ha a 2 heti dolog megvan, te erre azt mondtad hogy az sok, és hogy tegyek pk-t rád, Te kérted hogy ma tegyek rád pk-t a mai napon
Igen mert most (ma) tetted volna PK. Ma sincs pénzem, 1 nappal később tetted volna PK. Szerdáig nem tudtam felmenni a várolista 300+ este érek haza és nincs időm felmenni.

Botii

Újonc
2019. 06. 27.
53
21
V4 karakter
Sarah D Scott
Ha akartál volna es jelezted volna hogy te fel szeretnél fel tudtál volna én is voltam fent tegnap este hiába a várólista, de lényegtelen én elmondtam részemről mit gondolok az ügyről várom az adminisztrátor döntését.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Macseek

Ivankaaa

Újonc
2023. 08. 26.
69
35
Budapest
V4 karakter
Paquito Helio
LV karakter
Paquito Helio
V2 karakter
Paquito Helio
Ha akartál volna es jelezted volna hogy te fel szeretnél fel tudtál volna én is voltam fent tegnap este hiába a várólista, de lényegtelen én elmondtam részemről mit gondolok az ügyről várom az adminisztrátor döntését.
350 a várolista és 22.00-ig vagyok tehát lehetetleb lett volna 21.20-koe felmennem.

• Vicces
Reactions: roli666

Botii

Újonc
2019. 06. 27.
53
21
V4 karakter
Sarah D Scott
én ezt értem de a farm nem tegnap lett elrontva már és az zavar hogy ra kérdeztem azt mondtad fixen megcsinálod és láss csodát másnap mikor felmenten nem így lett

Ivankaaa

Újonc
2023. 08. 26.
69
35
Budapest
V4 karakter
Paquito Helio
LV karakter
Paquito Helio
V2 karakter
Paquito Helio
én ezt értem de a farm nem tegnap lett elrontva már és az zavar hogy ra kérdeztem azt mondtad fixen megcsinálod és láss csodát másnap mikor felmenten nem így lett
Igen, mert kidobott engem és nem tudtam vissza lépni.

• Vicces
Reactions: roli666

iambarnee

jobb láb a gázon, bal láb a jobbon
2022. 10. 06.
131
363
transylvania
www.bmw.com
V4 karakter
Yannick de Vries
Nem kell kifizessem 3.6 milliót neked, szó sincs erről. 880.000$+az állatok vételi árát kell vissza adja, ez menni fog Paquito?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.