Richard D Scott ----> Matthew H Salwas [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Botii

Újonc
2019. 06. 27.
53
21
V4 karakter
Sarah D Scott
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Richard D Scott

Panaszra tett személy InGame neve:
Matthew H Salwas

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Farmi munkával való átverés, szerver minősítés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Sziasztok, szeretném megjegyezni, hogy a farmi munkával kapcsolatban a pénteki napon szóltam Matthew-nak hogy nem leszek otthon így kifejezetten figyeljen oda a farmra, nem volt esélyem otthon lenni hiszen Magyar bajnoki díjátadó gálán vettem részt. Ezek ellenére a mai napon erre jöttem fel a szerverre, hogy az állatok alig élnek konkrétan, majd egy discord üzenetben kaptam hogy azért nem tudja megcsinálni, és itt jött a szerver le minősítése. Holott egy egész napja lett volna rá nem kérte senki, hogy este csinálja napközben is tökéletes lett volna. Köszönöm előre is a bírálatot, minden bizonyítékot csatoltam.

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Sziasztok, a panaszt Én fogom kezelni.

Várom Matthew H Salwas válaszát huszonnégy (24) órán belül.​

• Menő
  • Imádom
Reactions: Chloe és Dotty

Nepperke

Újonc
2023. 08. 10.
20
9
V4 karakter
Matthew H Salwas
Jó napokat. Szóval kezdem azzal nem tudom hol van benne minősités mivel nem a szervert szidtam hanem mindent ami a gépemen van, semmit nem iditott el a gép, a másik az hogy szóltam az első nap hogy fontos dolgom van IRL mert ember vagyok és fontosabb egy játéknál. Mondtam is hogy az első nap mikor nem voltam ki fizetném nektek, ráadásul most is fel tudtam menni 35 40 percre pont végeztem a farmotokkal és leállt a gépem.

Utoljára szerkesztve:

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
nem tudom valamiért inditani 3 órája ezt a szar seet
Az Én olvasatomban ez nem a géped minősítése, hanem a szerveré.
A jövőben arra kérlek hogy az ehhez hasonló kényelmetlen helyzetek elkerülése érdekében tartózkodj az ilyen, és ehhez hasonló megjegyzésektől.

Ami a munkával való átverést illeti, minél előbb keresd fel a szerveren (ha lehet, még ma) Richard-ot, és szolgáltasd vissza mind a 828,750$-t, amit kifizetett, elvégre ahogy a panaszban mellékelt videón is látszik, az állatok állapotából ítélve megkárosítottad a játékostársadat.

Jelezzetek vissza, ha ez megtörtént.

• Menő
Reactions: Chloe

Nepperke

Újonc
2023. 08. 10.
20
9
V4 karakter
Matthew H Salwas
Legyen úgy ahogy te látod de azt a pár napot amit dolgoztam azt le fogom számolni és még a mai nap folyamán ahogy fel tudok lépni a szerverre akkor fel lépek és oda adom neki az összeget. A továbbiakban úgy sem szándékozom játszani a szerveren, szóval köszii.

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Úgy lesz, ahogy látom, amit korábban már taglaltam.
Semmi féle napot nem fogsz leszámolni, mert a végkifejlett ami az állatok állapotát érinti, értékelhetetlen.
Ha nem szeretnél eleget tenni az instrukcióimnak, azzal sincs gond, viszont akkor a panaszkönyv végkimenetele kedvezőtlen lesz számodra.
828,750$-t adsz vissza a Richardnak.

A továbbiakban már csak arról értesíts, hogy visszaszolgáltattad az összeget.​

• Fire

Botii

Újonc
2019. 06. 27.
53
21
V4 karakter
Sarah D Scott
Úgy lesz, ahogy látom, amit korábban már taglaltam.
Semmi féle napot nem fogsz leszámolni, mert a végkifejlett ami az állatok állapotát érinti, értékelhetetlen.
Ha nem szeretnél eleget tenni az instrukcióimnak, azzal sincs gond, viszont akkor a panaszkönyv végkimenetele kedvezőtlen lesz számodra.
828,750$-t adsz vissza a Richardnak.

A továbbiakban már csak arról értesíts, hogy visszaszolgáltattad az összeget.​
Hozzá tenném, hogy nem az első alkalom hogy hanyagul csináltad meg. 3-4 napból már előfordult hogy egyik farmot hoppá nem csináltad meg , de elnéztem akkor még ezt már nem tudom mire vélni.

Botii

Újonc
2019. 06. 27.
53
21
V4 karakter
Sarah D Scott
Próbáltam kapcsolatba lépni vele, sikertelenül sajnos nem kaptam semmi választ.

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Sziasztok.

Matthew H Salwas megkapta a kitiltását a szerverről farmi munkával való átverés indokkal.
Szuperadminisztrátort felkeresve visszaigényelheted a 828,750$-t.

A panasz jogos.​

• Hűha
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.