Elutasítva Richard Big --> Eriik

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kalmiTheBeast

Újonc
2022. 03. 23.
11
0
22
V4 karakter
Atsutane Takumi
LV karakter
Richard Big
zoldlogo.png

Neved:
< Richard Big >

A ban időpontja:
< 2022.04.02 >

A ban időtartama:
< 2030.12.31 >

Neve, aki bannolt:
< Eriik >

A ban oka:
< Súlyos nonrp, RP tagadás, OOC stilus >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Ismételten irok egy unban kérelmet, igy lényegében az egész szituációt leirva, úgy történt hogy pár baráttal kaszinó elött rajoskodtunk és belekötöttünk két srácba, majd kiderült hogy az egyik srác valami PD frakcióba volt és igy átvizsgálást végeztek, majd én felkaptam a vizet azon hogy nincs szolgálatban és igy végez átvizsgálást,(nekem meg ugye a kés az oldalamon/inventorymba volt) és én ugy vettem hogy azért végez egy átvizsgálást mert látta a kést az oldalamon, mondok okés ez most MG vagy mi? És kiakadtam.. majd indulatomból azt mondtam hogy nem folytatom az RP-t.. Tehát lényegében egy hatalmas hülyeség miatt volt az egész. És volt időm hogy belássam egy semmit nem érő kés miatt illetve ez az ügy miatt nem volt értelme ekkora ügyet rendeznem. Régen volt már ez, körül belül ennyire emlékszem, és nagyon szeretnék menni újra játszani, ha úgy van jailt is bevállalok, leülhető mennyiségben és szeretném tisztázni a dolgot akárkivel is lehet ts/discord-on. Köszönöm előre is. Várom a választ! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.