Ricco - Jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ricco

Ex GameAdmin [5]
2019. 09. 10.
645
2 160
23
V4 karakter
alonzo.ricco 🌵
LV karakter
nariah.stokes 🔱
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Bálintnak hívnak, jelenleg 18 éves vagyok, még idén novemberben töltöm be majd a 19. életévemet. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelen pillanatban 48.421 játszott perccel rendelkezek, tudom ez nem egy eget rengető mennyiség,de igyekszem minél gyorsabban gyarapítani ezt a számot. >>
Mi az SGH feladata?
<< Ha engem kérdeznek, azzal kezdeném dióhéjban,hogy az adminisztrátorok munkáját segítik és könnyítik meg,ahogy a megnevezés is utal erre. Ami kifejtve annyit jelent,hogy céljuk a kisebb kérdések megválaszolása, problémák megoldása akár a szerveren vagy akár itt a fórumon is. Ezzel is jelentős terhet levéve az adminisztrátorok vállairól. Továbbá naprakészek kell,hogy legyenek a szerver szabályzatával és alapvető "működésével" (játékmenetével). Bár nyers lesz a megfogalmazásom, de az SGH tagok egyfajta utánpótlás is az adminisztrátori csapatnak,mivel idővel értelemszerűen feladatuk adminisztrátori poszt betöltése, természetesen ha az adott illető is szeretne élni ezzel a lehetőséggel. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék "ismeretlen vizekre evezni", betekintést nyerni új dolgokba, igyekszem minél több szerepet elvállalni és kipróbálni ezeket, persze csak úgy,hogy a sok feladattal ne vállaljam túl magam. Már több,mint 9 hónapja vagyok egy frakciótagja számos tapasztalatot és élményt szereztem, de a szervezettől eltekintve szándékozok már új tapasztalatokat szerezni illetve betekintést nyerni egy új pozícióba. Úgy gondolom az SGH csapatába való csatlakozás egy jó lehetőség és lépés lenne számomra ebben. Természetesen ezek mellett szívesen segítek más játékosoknak, erre már gyakorlatban is volt példa. (Bár nem jelentős, de lásd: 3x idg. AS) >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Nem szeretnék azzal érvelni,hogy én lennék a legalkalmasabb erre, ezzel szerintem mindenki egyetértene velem aki kicsit is ismer. De biztos vagyok benne,hogy helytállnék és maximumot igyekezném kihozni magamból. Megfontolnám döntéseimet és korrekt hozzáállással végezném feladataimat. Ahogy fentebb írtam a kipróbálás és az új betekintés nyerés nem egészen azt jelentené,hogy pár hetekig csinálnám és utána elengedném és hagynám a francba a dolgot ha nem lenne szimpatikus. Csak olyan új lehetőséggel élek, amiben biztos vagyok abban,hogy egy hamar nem mondanék le. Erre egy tökéletes példa az is,hogy 9 hónapja vagyok már kitartóan egy frakciótagja, nem vagyok az a típus aki innen onnan/ide oda lépkedne kisebb időközönként. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Az időm legnagyobb részét természetesen erre tudnám fordítani. A szükséges aktivitást/követelményt gond nélkül teljesíteni tudnám, pláne itt a nyári szünet is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
UCP-bans.PNG
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
UCP-jails.PNG
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<<
(y) Terhelhetőség

(y) Segítőkészség
(y) Megbízhatóság

(n)
Megesik,hogy túl bonyolítom a feladatokat vagy a megoldandó problémákat, ez nem azt jelenti,hogy nem jó a problémamegoldó képességem csak egy nehezebb és bonyolultabb utat választok egyes helyzetekben.
(n) Van, hogy túl esek a ló túloldalára, túlságosan elkomolytalankodok egyes helyzeteket, de erre megint csak azt tudom felhozni, ebből nem azt kell levonni, hogy egyáltalán nem vagyok érett és állandóan komolytalan viselkedést tanúsítok.
(n) Sajnos sose volt túl sok önbizalmam.

>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<< Legnehezebb kérdés számomra a lapban,mivel ez egy elég jelentős döntés. Hisz ezzel frakció pályafutásomat kockáztatom, nem működhet jól együtt a két dolog. Számomra a rendőrség nem egy olyan hely, amiről az egyik percről a másikra simán le tudnék mondani,de ezt a témát nem itt szeretném feszegetni. Ha a későbbiekben a lehetőséget megkapom valószínűleg élni fogok vele. Szintén azokat az érveket tudnám felhozni amit fentebb már megemlítettem. Megpróbálnám a maximumot hozni, ott is szeretnék helytállni és ezzel támogatni adminisztrátori csapat munkáját. A játékosokat pedig más hatáskörben és hatékonyabban tudnám segíteni. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Azzal indítanám a beszélgetésemet a játékossal, hogy egy Roleplay (Szerepjáték) vagyis egy RP szerverre csatlakozott fel. Melyet úgy vázolnék fel neki, hogy képzelje el úgy, mintha a második élet kezdhetné meg egy valóságot tükröző világban, mint a Ready 'Player One című filmben', bár erős túlzással. Lehetőséget kap saját döntései által kialakítani karakterét többek között életének történetét, jellemvonásait, megjelenését, céljait, munkáit és még számos tényezőt. Határ valójában a csillagos ég. Itt világosítanám fel, hogy ez nem teljesen igaz és nem ilyen egyszerű és könnyű, még csak most érkezik a feketeleves. Lehetetlen ugyanazt megvalósítani pontosan és ugyanúgy, mint a való életben. Ezért vannak bizonyos korlátok és szabályok amiket be kell tartani, hogy gond nélkül működhessen a szerver. Segítenék neki a Roleplay szabályokb és a Szerver szabályzat értelmezésében. Ezzel együtt több tutorial videót ajánlanék a figyelmébe amik segítenék a boldogulásban. (például munkák, frakciók stb..) Természetesen a fórumra való regisztrációt is erősen ajánlanám számára hisz itt is számos tapasztalatot szerezhetne. Majd az eligazítást azzal zárnám, hogy felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok vagy ha későbbiekben lenne szüksége segítségre akkor forduljon bizalommal az adminsegédekhez, vagy adminisztrátorokhoz. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Korrekt módon visszaírnék neki, és elmagyaráznám neki, hogy ebben egy adminisztrátor fog tudni segíteni neki és az adott adminnak majd szebben fogalmazza meg kérését és azt egészítse ki részletekkel, hisz ez nem így működik, hogy "adj egy fixet". Tisztáznám vele, hogy alapvetően nem adnak fixet játékosnak (szabályzatba ütközik) kivéve ha nyomós indokkal alátámasztja kérését. (Bug,crash stb..) >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< /vá 93 Hali. Egyrészt ebben neked nem tudok segíteni,ez ügyben keress fel egy elérhető adminisztrátort, másrészt részletezned kell majd az adminnak,hogyan és milyen körülmények közt haltál meg, mert ő is csak abban az esetben fog segíteni ha valamilyen szabályba ütköző történés vagy hiba miatt haltál meg. >>

Utoljára szerkesztve:

Zeus

?Ex V2 GMOD, Ex Yakuza Alleader ?
2019. 01. 10.
226
128
V4 karakter
Kazuo Adachi
Szép, lényegre törő lap lett megérdemelsz tőlem egy Támogatást és hajrá.

Keep.

Az év TeamSpeak 3 moderátora 2021-ben.
2020. 03. 11.
544
1 150
V4 karakter
Yern Sclair
LV karakter
Rahmi Baykarak
Hali.
Szép lap lett, formázás, válaszok is a helyén voltak.
Egy próbát mindenképp megérnél.
Sok sikert!

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: PaTKa01 és Ricco
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.