Elutasítva Ricardo Milos -> ToTo

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nancsi

Újonc
2019. 01. 10.
47
6
27
LV karakter
Dylan Zimmer
zoldlogo.png

Neved:
< Ricardo Milos >

A ban időpontja:
< 2018.12.23 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 >

Neve, aki bannolt:
< ToTo Bence kérésére >

A ban oka:
< Adminügy közbeni DM, FUN, NonRP, adminisztrátor el?li kilépés [Bence] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sokszor nem vettem komolyan a szervert,amit beismerek hiba volt,ez vezetett ide,és a gyönyőrséges ucpmhez.Szeretnék már nagyon játszani,ez a 24. unban kérelmem és már több mint egy év telt el mióta ki lettem tiltva,tudom miben hibáztam és hogy miben fejlődhetek amikben próbáltam ez idő alatt,de persze egyből én sem tudok megváltozni a mai napig próbálkozom ezzel.Azt is tudom mik a rossz tulajdonságaim nagyából,én is emberből vagyok engem is befolyásolnak dolgok amik sok hülyeségbe sodortak.A szerver nyitása óta kissebb-nagyobb kihagyásokkal játszottam és ez idő alatt bőven követtem el hibákat.Ez idő alatt kicsivel érettebb gondolkozási mentem/módom lett és ezért szeretnék egy lehetőséget kapni arra hogy újra játszak és hogy bebizonyítsam hogy megkomolyodtam és nem csak a fun és társai mennek,hanem a folyékony rp is.Régebben is ment ez,csak mellette voltak kiégéseim is,nem szabadott volna ennyit játszanom rövid időn belül,az akkori hozzáállásommal pedig végképp nem.Hiányzik már a szerver nekem és az rp lehetőségei,meg persze a sok élmény amit a szerver nyújtott nekem.Nem utolsó sorban szeretném gyarapítani az rp tudásomat és esetleg új frakciókban kipróbálni magamat. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.