Elutasítva Ricardo Milos -> ToTo

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nancsi

Újonc
2019. 01. 10.
47
6
27
LV karakter
Dylan Zimmer
zoldlogo.png

Neved:
< Ricardo Milos >

A ban időpontja:
< 2018.12.23 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 >

Neve, aki bannolt:
< ToTo Bence kérésére >

A ban oka:
< Adminügy közbeni DM, FUN, NonRP, adminisztrátor el?li kilépés [Bence] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia Benett! Ez a 25. unban kérelmem és ha ebből nem látszik hogy mennyire szeretnék már játszani a szerveren és hogy mennyire hiányzik már nekem,akkor semmi másból.Nagyon szeretnék új dolgokba belevágni a szerveren,és új dolgokban kipróbálni magamat a roleplay keretein belül.Tudom hogy hibáztam,de én is emberből vagyok,engem is befolyásolnak az érzések és én is eltudok követni hibákat ugyanúgy mint a többi ember.Csak azért tettem ezt mert nem tudtam visszatartani már a dühömet,úgymond kiégtem.Tanultam az esetből és igazán megbántam már mindezt amit tettem,szeretnék egy lehetőséget arra hogy újra játszhassak a szerveren és jó élményeket szerezzek.Több mint egy év alatt sokat változtam én is,megfontoltabb lettem és egy évvel több tapasztalatot szereztem.Nem sokkal az egész után beláttam hogy nagyon nagy hibát követtem el,és már pár nap után hiányzott a szerver nekem.Szeretnék újra a barátaimmal játszani,ha kapnék egy esélyt garantálnám hogy egy rossz szó nem lenne rám.Akármit elfogadok az unban fejében mert nagyon szeretnék játszani már a szerveren ennyi idő után. >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.