- 2019. 01. 10.
- 47
- 6
- 27
- LV karakter
- Dylan Zimmer
Neved:
< Ricardo Milos >
A ban időpontja:
< 2018.12.23 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< ToTo bannolt Bence kérésére. >
A ban oka:
< Adminügy közbeni DM, FUN, NonRP, adminisztrátor el?li kilépés [Bence] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Ezeket a cselekedetek utólag nagyon bánom és tényleg nem kellett volna ezt tennem.Ha lehetne visszacsinálnám a tetteimet,okosabban cselekednék.Jó lenne újra a szerver tagja lenni,jókat rpzni a szerver tagjaival,frakcióival.Ez a szerver nyújtotta nekem egyedül az olyan szintű rpket amit máshol nem találok meg és szeretnék újra játszani.Sajnálom azt amit tettem,ha kapnék egy esélyt többet nem játszanám el,már nagyon hiányzik a szerver közel 5 hónap után,és igazán bánom azt amit tettem,okultam belőle és már nagyon szeretnék újra játszani. >
< Ricardo Milos >
A ban időpontja:
< 2018.12.23 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< ToTo bannolt Bence kérésére. >
A ban oka:
< Adminügy közbeni DM, FUN, NonRP, adminisztrátor el?li kilépés [Bence] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Ezeket a cselekedetek utólag nagyon bánom és tényleg nem kellett volna ezt tennem.Ha lehetne visszacsinálnám a tetteimet,okosabban cselekednék.Jó lenne újra a szerver tagja lenni,jókat rpzni a szerver tagjaival,frakcióival.Ez a szerver nyújtotta nekem egyedül az olyan szintű rpket amit máshol nem találok meg és szeretnék újra játszani.Sajnálom azt amit tettem,ha kapnék egy esélyt többet nem játszanám el,már nagyon hiányzik a szerver közel 5 hónap után,és igazán bánom azt amit tettem,okultam belőle és már nagyon szeretnék újra játszani. >