Neved:
< Rianel Diego >
A ban időpontja:
< 2023.02.13 >
A ban időtartama:
< 2023.04.14 >
Neve, aki bannolt:
< Ori >
A ban oka:
< adminisztrátori szankciók figyelmen kivül hagyása >
Amiért szeretnéd az unbant:
< ott kezdném hogy nagy hibát követtem el de tényleg . ez a közel 2 hónap nekem bőven elég volt arra, hogy átgondoljam ezt az egészet és soha többet nem csinálnék ilyet ujra esetleg ha kaphatnék még egy esélyt ezt be is bizonyítanám . rettenetesen hiányzik ez a szerver és ez a közösség meg persze a barátok akikkel napi kb 8 órát játszottam . szeretnék ujra a közösség tagja lenni én is és persze a húsvéti eventet is szeretném kipróbálni mert ilyenbe még soha nem volt részem . ennek érdekében egy nagyobb jailt is elfogadnék -Tudom hogy ez nem ilyen egyszerű de tényleg ha kapnék egy esélyt én megmutatnám és SOHA többet nem lenne rám panasz a szerveren , ha esetleg mégis akkor természetesen megértem az örök bannt . Tudom , hogy mindenki ezt mondja de én is megbántam amit tettem de komolyan és ha elolvasnád ezt a kérelmet megköszönném ! Tudom hogy már csak két hét kellene de egyszerűen nem tudom kivárni és tényleg nagyon hálás lennék egy unbann ért és persze nem hiába irtam ilyen hosszú unbannt >