Rhys Watts panasza az SCT-45-re.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

makszi

Lelkes fórumhasználó
2020. 06. 22.
388
814
Erdély
V4 karakter
Bruno Crane
LV karakter
Connor Graves

fontos.png

Panasztevő neve:
sckkicon.png
Rhys Watts.
sckkicon.png

Panasztevő elérhetősége:
sckkicon.png
38761188773103, illetve privát üzenet formájában.
sckkicon.png

Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
sckkicon.png
Niko Walker - SCT-45.
sckkicon.png

Panasz részletes leírása:
sckkicon.png
Hívtam egy taxit, ő rövid időn belül gondolom egyik barátjával megérkeztek. Beszálltunk a haverommal, majd elindultunk a kért úticél felé. Már eleinte elég nagy sebességgel, felelőtlenűl vezetett, de egy kanyarban szembe sávban körülbelül 140 kilóméter/órával hajtott, amikor egy autóval összeütköztünk. Én már sajnos többre nem emlékszem, mivel korházi ágyamba fekve jött vissza az eszméletem. Szerencsére túléltük mindketten, de a kedves sofőrurral szeretném, ha ezt a kedves felettese átbeszélné. Tisztelettel, Rhys Watts, SeeCity, 2021/05/28.
sckkicon.png

TICOLA

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
117
22
Nagyberény
V4 karakter
Brian Addams
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt Rhys Watts!

Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. A Központ egyik belső ellenőre két héten belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi Önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!

Tisztelettel,

See City Közlekedési Központ

• Tetszik
Reactions: makszi

TICOLA

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
221
117
22
Nagyberény
V4 karakter
Brian Addams
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Tisztelt Rhys Watts!

Brian Addams vagyok, az 1121 See City, El Corona utca 1. székhelyű, See City Közlekedési Központ társaság belső ellenőre. Én fogom a panaszát bírálni!

A panaszt átvizsgáltam, és úgy határoztam, hogy az SCT-45-ös taxigépjármű sofőrje -Nico Walker- a személyszállítás során a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott -állította a panasztevő és az érintett. A gyorshajtás miatt a járat vége egy baleset lett, melynek következtében az ügyfelet kórházba szállították, tehát összegezve gondatlan vezetés történt.

Az érintett az Etikai Kódex III./4. pontját figyelmen kívül hagyta, mely így szól:

"Minden munkavállaló, amennyiben Központtal kapcsolatos tevékenységet végez vagy a Központ területén tartózkodik, fegyelmezett, udvarias, de határozott magatartást kell tanúsítson.
Tettlegességet, vagy durva magatartást tanúsítani tilos. Tartózkodni kell a jogos önvédelmet meghaladó reagálásoktól. Az önbíráskodás semmilyen körülmények között sem megengedett.

A sofőr maximálisan tartsa be a KRESZ szabályokat, vezetési stílusát jellemezze a defenzív vezetési elv, a forgalomban való részvétele ne keltsen félelmet az ügyfélben és a forgalom többi résztvevőiben. Legyen határozott, mellőzze a durvaságot és az erőszakot. "

Ezáltal Nico Walkert figyelmeztetésben részesítem az "Etikai Kódex által megszabott viselkedés forma figyelmen kívül hagyása" pont végett.

Amennyiben a kórházi ellátás után kapott bármilyen bizonylatot, nyugtát, számlát, akkor annak bemutatásával élhet a kártérítés lehetőségével.

Los Santos, 2021.06.05.

Tisztelettel,
Brian Addams

• Tetszik
Reactions: makszi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.