Reyes Fuentes SGH jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Reyes

?
2019. 01. 12.
215
108
V4 karakter
Reyes Fuentes
V2 karakter
Becky D'Knox
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Gyulának hívnak az in game nevem pedig Reyes Fuentes. 18 éves vagyok hamarosan töltöm a 19.-et.
Hány játszott perccel rendelkezel?
11009 percem van eddig a szerveren.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az adminsegédek fontos feladatai közé sorolható az adminisztrátorok munkájának a segítése. Szerveren kialakult kérdések megválaszolása a játékosok felé. Kezdő játékosokban felmerülő kérdések megválaszolása vagy akár betanítása.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretném aktívan támogatni és segíteni a szerver közösséget. A játékosok problémáit tőlem telhetően megoldani, hogy könnyebb legyen a mindennapi játék mindenki számára.
Miért pont téged válasszunk?
A szerveren töltött időm nagy részét rá tudom fordítani a rám ruházott feladat megoldására. Akár az adminoknak akár a játékosoknak sokat tudnék ezzel segíteni. Türelmes és kitartó embernek mondanám magam. Segítőkész voltam mindig is a szerver vagy akár a való életben is. Próbálom a feladataim maximálisan elvégezni.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Mindennapi szerveren töltött időm teljes részét tudnám rá fordítani. Általában olyan 3-4 órát, de hétvégénként többet is. Tavasz végén érettségizem így akkor kicsit kevesebbet, de akkor is hozzá szeretnék tenni a szerverhez.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam még szerencsére.
See-MTA-User-Control-Panel-Google-Chrome-2024-09-11-14-32-59.png

Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem voltam még.
See-MTA-User-Control-Panel-Google-Chrome-2024-09-11-14-32-51.png

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: megbízható, türelmes, kitartó
Negatív: Kritikus, beszédes, fanatikus

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen természetesen, mint sok mindenkinek nekem is terveim közt van az adminisztrátori pályafutás. A SeeMTA V2-n voltam már admin és akkor is szépen végezetem a feladataimat csak sajnos idő hiányában leadtam ezt a pozíciót. Hiányzik a szerver közösségben aktívan kivett rész. Szeretném itt is bizonyítani, hogy megállnám helyem és segítenék ezzel mindenkinek.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első sorok között a szerver szabályzatának ismertetésével kezdeném ezt. Fontos dolog, hogy szabályt követve tudjon neki kezdeni a roleplay világához. Kiemelkedő figyelmet szánnék a fórum bemutatására, mivel itt lehet sok információt megtalálni. Ha esetleg volna felmerülő kérdése erre minél pontosabb és precízebb választ nyújtok. Ezek után megbeszéljük az általánosabb problémákat a kezdők körében. Mindenképp megemlítésre méltó dolog az IC és az OOC használata. Szituációval el látva az alapfogalmak ismertetése. Gondolok itt az MG, DM, RK, SK, DB fogalmakra. Ezután ismertetem a karakterének fontosabb parancsokat Pl: /me /do. A dashboardon megtalálható menüket is megbeszélnénk ezek közt a report ami az egyik legfontosabb, mert később itt tudja majd problémáját kérdését feltenni akár Admin akár SGH számára. Miután ezek a dolgok tiszták számára elmondom ,hogy saját karaktere stílusát ő formálhatja adott kereteken belül ami belefér a reális RP-be. Ezek után következne a karakterének fontosabb helyszínek. Ide sorolnám az alábbiakat:

Városháza: Itt tudja okmányait engedélyeit kiváltani/megújítani vagy akár munkát is tud vállalni.
Kórház: Ha esetleg megsebesülne a karaktere itt tudják ellátni az orvosok és ide szállítják a mentők is ha balesete volt.
Autósiskola: Itt szerezheti meg a jogosítványát amit később munkához vagy akár könnyebb A-ból B-be haladáshoz tudja kamatoztatni. Ha elvégezte pedig a városházán tudja kiváltani és megújítani is.
Autókereskedés: Itt tudja a megvenni a saját járművét ami fontos lehet a karakter életében.

Szervizek: Található több szerviz is autó, motor, helikopter, hajó. Ezek közt a legfontosabb szerintem az autószervizek. Elmagyaráznám a szerelőtelepek működését is.

Fontos dolgok közé sorolnám még a hobbikat és a munkákat, amivel tudna pénzt szerezni a munkák mellet. Itt megemlítve a farm, autófényező, bánya, horgászat. Utolsó sorban pedig felhívnám a figyelmét rá, hogy ha kérdése van nyugodtan kérdezzen vagy írjon PM-et és segítünk, ha valamiben nem biztos.

Utoljára szerkesztve:

marcy.

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 239
18 037
V4 karakter
Aristide Nease.
Szia! Nagyon sajnáljuk, azonban a jelentkezési lapod nem nyerte el tetszésünket. Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.