- 2023. 08. 01.
- 89
- 70
- 16
- V4 karakter
- Arlind Xhafa
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Attilának hívnak 16 éves vagyok, jelenlegi IG nevem Enrique Rey
Hány játszott perccel rendelkezel?
92 724
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Véleményem szerint egy adminsegéd feladatai közé tartozik a kezdő vagy akár tapasztaltabb játékosok kérdéseinek a megválaszolása ezzel is levéve a terhet az adminisztrátorokról.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Régebb óta foglalkoztat az SGH, és szeretném kipróbálni magam benne, viszont egy jó darabig nem volt felvétel. Egyszerűen szeretek segíteni elakadt játékosokon, és elég sok időt töltök a szerveren, így könnyedén belefér, hogy válaszoljak a kérdésekre.
Miért pont téged válasszunk?
Lassan három éve játszom különböző MTA szervereken, így szerintem ez idő alatt elegendő tapasztalatot szereztem ahhoz, hogy egy ilyen feladatkört ellássak. Másrészt biztosan tudom mondani, hogy a feladatomat maximális tudással végezném el.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi simán kettő órát de ez változó is lehet..
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív tulajdonságaim: Kommunikációs készség, felelősség tudat, rugalmasság
Negatív tulajdonságaim: Introvertált, néha szétszórt, haragtartó
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Úgy érzem egyelőre NEM szeretnék lenni, de ez változhat..
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elsősorban elküldeném neki a szerver szabályzatát, hogy alaposan olvassa és tanulmányozza át, mivel szerintem a szerverszabályzat ismerete nélkül nem lenne hosszú élete a szerveren. Így később nem kerülne abba a helyzetbe, hogy összeszed pár adminjailt. Emellett felajánlanám, hogy küldök neki tutoriál videókat a különböző rendszerekről. Ezt követően elmondanám, mivel tud a leghatékonyabban pénzt keresni. Ha már szerzett elegendő tapasztalatot, és úgy érzi, hogy készen áll egy frakcióhoz való csatlakozásra, akkor elmagyaráznám neki, hogy jelentkezhet legál vagy akár illegál frakcióba is.
Utoljára szerkesztve: