RevengeKill [Sheldon]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

benciboss

Újonc
2024. 08. 29.
9
3
LV karakter
Grover Martinez
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Grover Martinez, Joe David >

Panaszra tett játékos neve:
<
Simeon Castaneda, Bekhzan Kholmazathonov >

Panasz oka:
<
NonRp, lezárt rp után RK >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
N/A >

Sheldon

sapkás
SzerverAdmin
LV
2021. 05. 07.
214
251
17
Marosvásárhely
V4 karakter
🚨 Garrett Benner
LV karakter
🚨 Aaron Foster
V2 karakter
❌ Nincs
Hali, várom a válaszukat 24 órán belül, pontosan mi történt? Mi volt előtte?

• Imádom
Reactions: benciboss

benciboss

Újonc
2024. 08. 29.
9
3
LV karakter
Grover Martinez
Hali, várom a válaszukat 24 órán belül, pontosan mi történt? Mi volt előtte?
Kicsit átlógtunk szembesávba aztán volt egy ütközés de nem avval a gyerekkel aki lelőtt hanem Simeon_Castaneda-val, vele majd rp-ztünk majd a semmiből odajött Bekhzan_Kholmazathonov, majd ő elkezdte adjuk oda a szereltetés árát, mondtuk hogy nincsen pénzünk majd ő fogta és szétlőtte az autónk mind a négy kerekét közben animba lőve a barátomat, jött mentős felszedte minden, majd elindiltunk a kocsival közben barátom vett egy gumiszerviz kártyát amit ott a pillantaban el is használt, majd jöttek utánnunk mindketten egy kocsival kellően kilőtténk két hátsó kerekeinket hogy kisodródjunk ezután bejöttek elénk majd megöltek.

NeJeBeMoZgI

Újonc
2020. 05. 30.
51
86
LV karakter
Bekzhan Kholmazothonov
Előzmények az én részemről:

[2024-11-09 17:55:21] [Output] : *Csörög a telefonja ((Bekhzan Kholmazathonov))
Ettől az időtől kezdve, én is Simeon telefonon beszélgettünk a baleset idejéig. Miután ütköztetek megkért hogy menjek oda hozzá, és szóról - szóra elmagyarázta hogy épp hol vagytok.

Mikor megérkeztem épp egyikőtök sérülését látta el Simeon, ezután megkért titeket a szituáció rendezésére. Mint barátja gondoltam asszisztálok, próbáltalak én is rábírni titeket valamennyi veszteség megtérítésére.
Mivel a szép szó nem hatott, lassacskán igyekeztem félelmet kelteni bennetek, hátha újra átgondoljátok.

Kezdtem a kutya megjelenítésével.
[2024-11-09 18:17:37] [Input] : me kiengedi házikedvencét a ketrecből.
2024-11-09 18:17:56] [Output] : *** Bekhzan Kholmazathonov pórázon vezeti a kutyát.
[2024-11-09 18:28:41] [Output] : Bekhzan Kholmazathonov mondja: Megkérlek utoljára, hogy térítsd meg a károk egy részét.
[2024-11-09 18:28:44] [Output] : Bekhzan Kholmazathonov mondja: Legalább az ellátását.
[2024-11-09 18:28:54] [Output] : Joe David mondja: Nincs pénzem mondtam
[2024-11-09 18:29:24] [Output] : Bekhzan Kholmazathonov mondja: Megkérlek másodjára is, és utoljára. Ha azonos válasszal szolgálsz, autótok sem lesz.
[2024-11-09 18:29:27] [Output] : Bekhzan Kholmazathonov mondja: Ígérem!

Mivel a mi részünkről folytonosan ingorálva lettek a bejelentések azt az utat választottam hogy bekeményítek.
Ekkor lett kilőve az autótok kereke, amire a társad azzal reagált hogy elkezdte ütögetni az ÉN autómat, többször is megpróbálta elkötni, nyitogatni az ajtaját.
( képet az esetekről nem sikerült időben készítenem, visszajátszó program pedig teljesen megöli a gépem így erről valós bizonyítékom nincs. )
Ezt még IC nem reagáltam le, mert nonszensznek tartottam, viszont azonnal rendőrrel kezdett el fenyegetni miközben fegyver volt nálam, és látszólag is elkezdett tárcsázni valakit. ( ugye erre külön animáció van ha épp hívás van folyamatban )
Erre már úgy reagáltam hogy lábon lőttem, és elhajtottam.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Mivel Simeon autója a baleset helyén maradt, ezért megindultam hogy vissza vigyem hozzá. A távolból láttam a villogó fényeket, így én csak a háttérből figyeltelek titeket. Simeon gyalog ment vissza a helyszínre, én pedig a bányáknál lévő hegy tetejéről figyeltem az eseményeket egy Kamerával a kezemben.
Míg tartott az intézkedés, én és Simeon felvátva telefonon, és rádión tartottuk a kapcsolatot.

A terv az volt hogy rákényszerítünk a bejelentés vissza mondására valamiképp.
Miután elment a négy darab járőr, és az egy darab mentős, amit én is láttam és Simeon is szólt róla, elindultam felétek.
Kiszálltam és fegyvert tartottam rátok, ti mintsem törődve a látvánnyal tovább hajtottatok ( úgy hogy veletek szembe álltam ), szóval követtünk titeket ezután, és megpróbáltam leszorítani az útról. Sikerült is megállítani titeket, ekkor újból kiszálltam és fegyvert fogtam rátok - NEM LŐTTEM - , ti újból kezdtetek tolatni, és menekülni, nem mellesleg megint az láttam Grover Martinez épp egy számot tárcsáz.

Ekkor döntöttem úgy, hogy akkor rátok lövök.

Reagálva a vádakra
Nem hiszem hogy bármiféle NONRP -t követtem volna el, ellenben veletek. Az RK vétségét pedig megint ellökném az esettől, mindennek megvolt a pontos indoka. ( Nem hogy nem haltam meg, de még csak meg sem sérültem a konfliktus alatt. )

Utoljára szerkesztve:

NeJeBeMoZgI

Újonc
2020. 05. 30.
51
86
LV karakter
Bekzhan Kholmazothonov
Kicsit átlógtunk szembesávba aztán volt egy ütközés de nem avval a gyerekkel aki lelőtt hanem Simeon_Castaneda-val, vele majd rp-ztünk majd a semmiből odajött Bekhzan_Kholmazathonov, majd ő elkezdte adjuk oda a szereltetés árát, mondtuk hogy nincsen pénzünk majd ő fogta és szétlőtte az autónk mind a négy kerekét közben animba lőve a barátomat, jött mentős felszedte minden, majd elindiltunk a kocsival közben barátom vett egy gumiszerviz kártyát amit ott a pillantaban el is használt, majd jöttek utánnunk mindketten egy kocsival kellően kilőtténk két hátsó kerekeinket hogy kisodródjunk ezután bejöttek elénk majd megöltek.
Nektek is kellett hallani a telefonos beszélgetés amibe oda hívott, épp társalogtunk..innentől kihúznám a random szót a mondatodból. És szinte biztosra veszem hogy közülünk senki sem pullozott az autóból.
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! -Dave

• Imádom
Reactions: Kolozs

benciboss

Újonc
2024. 08. 29.
9
3
LV karakter
Grover Martinez
Akkor is ugyanúgy nem értem a lövöldözés mivoltját. Részemről ennyit erről az ügyről!

• Fájdalmas
Reactions: Kolozs

NeJeBeMoZgI

Újonc
2020. 05. 30.
51
86
LV karakter
Bekzhan Kholmazothonov
A kerék kilövés leckéztetés akart lenni, és leszerettem volna zárni ennyiben.
A láblövést fenyegetőzés, és szórakozás miatt kapta.
A halálotok pedig azért történt, mert rendőrt hívtatok és mindkétszer továbbhajtottatok.

Sheldon

sapkás
SzerverAdmin
LV
2021. 05. 07.
214
251
17
Marosvásárhely
V4 karakter
🚨 Garrett Benner
LV karakter
🚨 Aaron Foster
V2 karakter
❌ Nincs
Kérek egy teljes napilogot Grover Martinez-tól és Bekhzan Kholmazathonov-tól (@benciboss & @NeJeBeMoZgI).

Revengekillről nem beszélhetünk, senki nem halt meg (a visszatérés előtt) és Bekhzan_Kholmazathonov-t nem érte sérülés amiből nem térhetett volna vissza. Azonban van itt más.

Értem, hogy nektek nagyon kellett volna az a kárpótlás, de ezt nem így kellett volna elérni. A logokat átolvasva két hibást találtam.
  1. Joe_David: A fegyver láttára sem rémült meg, fel lett szólítva, hogy rakja el a fegyvert, azonban ez nem történt meg, tovább provokálta beszólásaival a Bekhzan_Kholmazathonov-t. Ezzel PG-t követett el.
  2. Bekhzan_Kholmazathonov: A szabályzatból idézem a DM-re adott példákat, és kiemelem az utolsó példa pontot:
    ↳ Példa: az utcán valakit, véletlenszerűen megölsz, esetleg olyan indokból, amiért a valóságban sem tennéd, pl.: ellopják a kocsid, beszólt, karamboloztál vele.
    Szerintem nem kell ezek után taglalnom, hogy mi a probléma. Mondhatnád, hogy féltetted az életed, mert látta a fegyvered, rendőrt hívott. Minek látta a fegyvered? Nem találtam a karaktered hátteréről semmit, ami bemutatná, ki vagy te. Elmondta párszor, hogy nincs pénze, ott kellett volna megállnod nagyon max, hogy megfenyegeted a pisztollyal. Ha úgy is azt állítja, hogy nincs pénze, mit akarsz csinálni? Nem rablás történt, hogy erőszakkal elvedd a pénzét és egy baleset miatt bőven tulzás volt ez az egész dráma, főleg, hogy nem is veled történt ez az egész műsor, csak oda mentél, mert Simeon odarendelt. DM-et követtél el.

A másik két fél nem követett el hibát. Grover szinte csak ott volt, nem ártott senkinek. Simeon ugyan kérte a kárpótlást, de nem esett túlzásba, a szóbeli "figyelmeztetésen" kívűl mást nem követett el.

A szankciók amelyek a szerveren kiosztásra kerültek:
Joe_David - 90 perc PG
Bekhzan Kholmazathonov - 90 perc DM

További szép estét, sziasztok.

[AdminJail]: Admin 5 Sheldon bebörtönözte Bekhzan Kholmazathonov játékost 90 percre.
[AdminJail]: Indok: DM [PK]
[OfflineJail]: Admin 5 Sheldon bebörtönözte Joe David játékost 90 percre.
[OfflineJail]: Indok: PG [PK]

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.