Előzmények az én részemről:
[2024-11-09 17:55:21] [Output] : *Csörög a telefonja ((Bekhzan Kholmazathonov))
Ettől az időtől kezdve, én is Simeon telefonon beszélgettünk a baleset idejéig. Miután ütköztetek megkért hogy menjek oda hozzá, és szóról - szóra elmagyarázta hogy épp hol vagytok.
Mikor megérkeztem épp egyikőtök sérülését látta el Simeon, ezután megkért titeket a szituáció rendezésére. Mint barátja gondoltam asszisztálok, próbáltalak én is rábírni titeket valamennyi veszteség megtérítésére.
Mivel a szép szó nem hatott, lassacskán igyekeztem félelmet kelteni bennetek, hátha újra átgondoljátok.
Kezdtem a kutya megjelenítésével.
[2024-11-09 18:17:37] [Input] : me kiengedi házikedvencét a ketrecből.
2024-11-09 18:17:56] [Output] : *** Bekhzan Kholmazathonov pórázon vezeti a kutyát.
[2024-11-09 18:28:41] [Output] : Bekhzan Kholmazathonov mondja: Megkérlek utoljára, hogy térítsd meg a károk egy részét.
[2024-11-09 18:28:44] [Output] : Bekhzan Kholmazathonov mondja: Legalább az ellátását.
[2024-11-09 18:28:54] [Output] : Joe David mondja: Nincs pénzem mondtam
[2024-11-09 18:29:24] [Output] : Bekhzan Kholmazathonov mondja: Megkérlek másodjára is, és utoljára. Ha azonos válasszal szolgálsz, autótok sem lesz.
[2024-11-09 18:29:27] [Output] : Bekhzan Kholmazathonov mondja: Ígérem!
Mivel a mi részünkről folytonosan ingorálva lettek a bejelentések azt az utat választottam hogy bekeményítek.
Ekkor lett kilőve az autótok kereke, amire a társad azzal reagált hogy elkezdte ütögetni az ÉN autómat, többször is megpróbálta elkötni, nyitogatni az ajtaját.
( képet az esetekről nem sikerült időben készítenem, visszajátszó program pedig teljesen megöli a gépem így erről valós bizonyítékom nincs. )
Ezt még IC nem reagáltam le, mert nonszensznek tartottam, viszont azonnal rendőrrel kezdett el fenyegetni miközben fegyver volt nálam, és látszólag is elkezdett tárcsázni valakit. ( ugye erre külön animáció van ha épp hívás van folyamatban )
Erre már úgy reagáltam hogy lábon lőttem, és elhajtottam.
_________________________________________________________________________________________________________________________
Mivel Simeon autója a baleset helyén maradt, ezért megindultam hogy vissza vigyem hozzá. A távolból láttam a villogó fényeket, így én csak a háttérből figyeltelek titeket. Simeon gyalog ment vissza a helyszínre, én pedig a bányáknál lévő hegy tetejéről figyeltem az eseményeket egy Kamerával a kezemben.
Míg tartott az intézkedés, én és Simeon felvátva telefonon, és rádión tartottuk a kapcsolatot.
A terv az volt hogy rákényszerítünk a bejelentés vissza mondására valamiképp.
Miután elment a négy darab járőr, és az egy darab mentős, amit én is láttam és Simeon is szólt róla, elindultam felétek.
Kiszálltam és fegyvert tartottam rátok, ti mintsem törődve a látvánnyal tovább hajtottatok ( úgy hogy veletek szembe álltam ), szóval követtünk titeket ezután, és megpróbáltam leszorítani az útról. Sikerült is megállítani titeket, ekkor újból kiszálltam és fegyvert fogtam rátok - NEM LŐTTEM - , ti újból kezdtetek tolatni, és menekülni, nem mellesleg megint az láttam Grover Martinez épp egy számot tárcsáz.
Ekkor döntöttem úgy, hogy akkor rátok lövök.
Reagálva a vádakra
Nem hiszem hogy bármiféle NONRP -t követtem volna el, ellenben veletek. Az RK vétségét pedig megint ellökném az esettől, mindennek megvolt a pontos indoka. ( Nem hogy nem haltam meg, de még csak meg sem sérültem a konfliktus alatt. )