Neved:
< Reuben Sherman >
A ban időpontja:
< 2022-03-28 >
A ban időtartama:
< 720 óra, 1 hónap >
Neve, aki bannolt:
< Wata >
A ban oka:
< RP Tagadás >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szóval, ez a második unban kérelmem Wata felé, mivel még mindig jogtalannak tartom a kitiltásomat ezért most egy picit jobban részletezem, átbeszélem a dolgokat. Utóbbi kérelmemre olyat válaszoltál amit többször is elmondtam, illetve mondtad hogy eléggé egyértelmű lehetett volna SZÁMOMRA amit kérdeztél. Nem szeretnék veszekedni, mindegy. Viszont amit kérdeztél, nem volt nekem teljesen áttettsző és megköszöntem volna ha egy picit részletezve lett volna számomra az ügy, nem igazán értettem hogy mi volt, megesik. Viszont 0 admin jaillel hihető, hogy nem a rosszat kerestem az emberben. Felmerült az is, hogy a srác szólt hogy szeretné folytatni viszont én nem. Ezt is azért írtam, mert át szerettem volna beszélni a dolgokat mivel számomra nem volt egyértelmű, nem tehetek róla. Másrészt is, oké hogy én leírtam neki hogy nem szeretném folytatni, de nem is tudtam volna mire RP-zni, le RP-zte egy sor /me-vel hogy megrúg azután semmi /do hanem megkérdezte: [2022-03-28 18:42:56] [Output] : Giulio Giacomo mondja: Na mit mondasz barátom? Nem tartom kötelességemnek, hogy erre válaszolnom kellett volna bármilyen IC körülmények között, IRL is teljesen csendbe maradhatok ha fejbe rúgnak, nem keménykedek. Várom a bírálatot. >
Utoljára szerkesztve: