Elutasítva Reuben Sherman - Wata

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

nyugagy

Újonc
2020. 11. 26.
37
121
Budapest
LV karakter
tugay basar
zoldlogo.png

Neved:
< Reuben Sherman >

A ban időpontja:
< 2022-03-28 >

A ban időtartama:
< 1 Hónap - 720 óra >

Neve, aki bannolt:
< Wata >

A ban oka:
< RP Tagadás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< A bannomat teljes mértékben jogtalannak tartom, nem tagadtam RP-t. Az egész onnan kezdődött, hogy IC konfliktus volt, már eleve ott volt egy próbléma, amikor a játékostársam anim után halálba is taposott, ezután a játékostársam PM-t írt Wata-nak [2022-03-28 18:39:20] [Output] : Giulio Giacomo: (( /pm 62 szia véltelen megöltem a fiút akivel verekedtem tudsz jönni? )) (véletlen OOC chatre írta) Ezután Wata felszedett és azt felelte hogy folytassuk tovább az RP-t, amit elkezdtünk. Én már itt furcsáltam az egészet, mivel 3 éves pályafutásom alatt ilyet nem láttam, hogy egy admin felszedte volna azt akit halálba tapostak csak mert valaki úgy állitja hogy az véletlen volt, innentől már egyre jobban bonyolultabb lett az ügy, számomra. írtam a PM-t Wata-nak közbe a srác RP-zni akart, megmondtam neki hogy most nem. (mert Wata-nak írtam PM-t) Elkezdte le RP-zni közbe hogy ő fejberúgdos, felháborodott hogy nem válaszolok az RP-re pedig előtte mondtam hogy most nem tudok, hívta Wata-t, kérdezte hogy szeretném-e folytatni az RPt mondtam neki hogy nem. Elkezdte már írni consoleba a bant, nem értettem hogy mi van. Azért feleltem így, nemmel. Mert szerettem volna tisztázni a dolgokat hogy most ez hogy is történt, mert furcsáltam az egész szituációt mert legfőképp ilyen esetekbe DM indokkal szankciónálják az elkövetőt, ha véletlen volt ha nem. Tudtommal nem számít. Már tisztáztam volna le a dolgokat, hogy mi is történt most valójában de befagyott a kép és már ki lettem tiltva. Szeretném, hogyha le tudnánk tisztázni ezeket a tényeket és ha van esély rá, akkor folytatni az RP-t, mivel az előbbiek leírtával nem rosszat szerettem volna, hanem átbeszélni a történteket. Hozzáteném, hogy RP-t nem tagadtam, mivel a srác nem használt 1 sor me-n kívűl semmit, /do sem volt, amire válaszolnom kellett volna, illetve meg írtam a PM-t. Köszönöm hogyha végigolvassa a közeljövőben bíráló admin, várom a bírálást! >

Utoljára szerkesztve:

wata

Írnok deák
2019. 01. 10.
574
1 579
pangea
V4 karakter
cassey_xaevan
LV karakter
ida_nieves
Cső, szerintem tisztán tettem fel a kérdést arra hogy szeretnéd-e folytatni, előttem a srácnak is megírtad hogy nem szeretnéd.
Az hogy rám írt a srác, mivel véletlen ölt meg, és hogy szedjelek fel mert szeretne veled rpzni szerintem egy normális megoldása volt a problémának, alap esetben ha ténylegesen ez lett volna a terve szankciót kapott volna, te ezt nem értetted, bár leírtam a lényeget mikor megkérdőjelezted a helyzeted.
Várd le a bannod.

• Tetszik
Reactions: nyugagy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.