Renzo Castagna,Flavio Brotti,Anisa Aleydis,Antonio Blundetto panasza-->Baker T Christian[GedY]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ANémeth

Zöldfülű
2019. 02. 03.
158
758
25
Tatabánya
V4 karakter
Casto Camozzi
LV karakter
-
V2 karakter
Maxim Karamzin
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Renzo Castagna,Flavio Brotti,Anisa Aleydis,Antonio Blundetto

Panaszra tett személy InGame neve:
Baker T Christian

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rablás közbeni folyamatos kötöszködés,emiatt kaptunk egy jóféle körözést,+ szó nélkül kilépett,nagyjából 1millió dollár értékű hallal.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/ap1uHmvn

Megjegyzés:
Nincs,GedY kérésére lett megírva a panaszkönyv.

GedY

Patton
2019. 01. 10.
101
147
V4 karakter
Will_Patton
LV karakter
Nivera_Hiromitsu
Sziasztok!

A panaszkönyvet én fogom bírálni, várom a másik fél válaszát 24 órán belül.

2023. 08. 12.
13
19
V4 karakter
Baker T Christian
Sziasztok! Peca közben úgy hogy mellettem egy horgásztárs mögöttünk a farmon folymataos kocsi forgalom ki akarnak rabólni. Horásztam ellövik a damilt gondolom ez rp s. Közöltem, hogy forgalmas helyen nincs rablás főleg úgy hogy mögöttönk az autók közlekednek. Vélemeényem szerint 10 hal az nem egy millió érték szóval jön a túlzás. Tálcára raktam a játékot hogy megnézem erre a szabályzatot és kidobott. Rp semmi nem volt a rablásban az 50 ezres limitet át akarták lépni és igenis vagy 5 olyan játéok volt a közelben akik nem a rablás résztvevői. Peca is egy munka munka közben a farm bejáratánál nem rp s szerintem rabolni. jelenleg is szenvedek a vissza lépéssel flip és a minőség. Ha kapok büntetést sajnálom de semmi rp nem volt benne. A körözés gondolom a szemtanúk miatt volt

ANémeth

Zöldfülű
2019. 02. 03.
158
758
25
Tatabánya
V4 karakter
Casto Camozzi
LV karakter
-
V2 karakter
Maxim Karamzin
Szia!Sorban haladtunk,mindenki meg lett rámolva.Adminisztrátor is lett hívva az eseményhez.Elég sokat vártunk rád,mint mi is,mint az adminisztrátor is.A szabályzatban 50.000$ készpénzről van szó.A damilod nem lett meglőve,mert senki nem nyitott tüzet.Autóforgalom egy homokos part szélén pedig nemhiszem,hogy látszik.

• Fájdalmas
Reactions: Sporty
2023. 08. 12.
13
19
V4 karakter
Baker T Christian
Mindenkit kirámoltatok 3 an pecáztunk ott az is rp s, de a körözés ahogy írtad rajtatok mert rengeteg szemtanú volt. Én nem értem akkor a damilom mitől szakadt el ha ti nem lőttetek hal nem volt rajta, másrészt, ha engedi is ezt a szabály mennyire életszerű rp s e egy főúton három különálló horgászt kirabolni úgy hogy egymás mellett pecáznak.

2023. 08. 12.
13
19
V4 karakter
Baker T Christian
Itt a kép hogy azóta sem tudok belépni, mielőtt jön a vádaskodás. Mobilnetről írok. A vitát én innentől részemről lezártam a véleményemet leírtam kérem a szíves adminokat, hogy amiket leírtam vegyék figyelembe és mindenkinek jó játékot kívánok.

ANémeth

Zöldfülű
2019. 02. 03.
158
758
25
Tatabánya
V4 karakter
Casto Camozzi
LV karakter
-
V2 karakter
Maxim Karamzin
AD1.Rendben,viszont amikor a szerverről kiléptél,nem időtúllépés van,hanem kilépés.
AD2.A képet,melyet utólag csatoltál,szín tisztán látszik a fórum neved,ergó következtetnék arra,hogy adminisztrátort szeretnél félrevezetni,lankábel kihúzkodásával,mert azt mondtad,hogy telefonról írsz,közben a gépnél pedig ott a fórum neved.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Az atya
2023. 08. 12.
13
19
V4 karakter
Baker T Christian
Mobilnetről: Nem mobilról írok csak a mobinnet nem bírja el a szervert, megint a rágalom és a túlzás lezárom a kommunkiációt nem értünk egyet majd az adminok döntenek. OLvasd kérelk el részeletesen amiket írok nem mobilról irok hanem mobilnet oda van írva!

• Vicces
Reactions: FoldedMan

GedY

Patton
2019. 01. 10.
101
147
V4 karakter
Will_Patton
LV karakter
Nivera_Hiromitsu
Kedves @Baker T Christian
Az imguros kép nem megtekinthető sajnos, 404-es hibakóddal tér vissza felém, így arra kérlek ha van rá lehetőséged korrigáld.
Illetve, a kilépést, vagy esetleges módon az internet problémákat/crasht, a szerver valóban megfelelően jelzi, így van lehetőség előzetes képet levonni, de nyilván valóan szeretnénk megtudni, hogy miért történt a kilépés a te részedről egy RP közben.

A logot tekintve, említésre került, hogy írni fogsz, viszont ekkor történt rá 5 másodperc múlva a kilépés az RP alól, ami kicsit érdekesen egybeesik.

2023. 08. 12.
13
19
V4 karakter
Baker T Christian
Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 pont #Mich
Tálcára raktam a játékot hiszen a horgászat közben lévő rablásra kerestem a szabályzatot. Azóta sem tudtam fellépni, szerintem a rablás szabálytalan volt mellékesen, de elnézést kérek ha szabályt szegtem szeretném lezárni az ügyet, egy elég régi játékos vagyok és viisza lehet nézni elő életemet nem hazudtam adminnak nem tudom mi van a netemmel is. Szaályt én nem akartam szegni a rablással nem értettem egyet sem a hely sem az eljárás hogy tömeges rablás mások előtt. De ha büntetés illet engem szeretném kérni minnél előbb mert már dél óta ezen idegeskedem én csak nyugodtan szeretnék játszani ha lesz netem. Ha a kép nem nyitodik meg kérek szépen egy e-mailt amire el tudom küldeni.

GedY

Patton
2019. 01. 10.
101
147
V4 karakter
Will_Patton
LV karakter
Nivera_Hiromitsu
Köszönöm, a gyors válaszodat.
A felekkel egyeztettünk, ahogy veled is, így a tiszta UCP-re való tekintettel feltudom neked ajánlani az RP folytatást, amennyiben mindkét fél számára megfelelő.
Nagyobb adminisztrátorokkal egyeztetés történt, így a másik fél számáról nem történt szabályszegés.

2023. 08. 12.
13
19
V4 karakter
Baker T Christian
rendben akkor elnézést fogok kérni a többiektől estére igérik, hogy helyre áálítja a flip szolgáltató a netet beszéltem velük telefonon. Hálozati hiba van ha estére fel tudok lépni valahogy van rá esély, hogy folytassuk? És akkor a kérdésem az hogy a halakat kötele vagyok átadni?

2023. 08. 12.
13
19
V4 karakter
Baker T Christian
oké akkor ha sikerül a szolgáltatónak tényleg estére befejezni a problémát, hogyan tudjuk kivitelezni azt hogy találkozzunk és menjen az rp, ötlet vagy hogy szokták ezt ilyen még nem volt velem. Nagyon szeretném lezárni ezt a sztrorit.

GedY

Patton
2019. 01. 10.
101
147
V4 karakter
Will_Patton
LV karakter
Nivera_Hiromitsu
Létrehoztam egy csoportot, mindenki írja le a számára megfelelő időpontot, és egyeztetünk.
Köszönöm, mindkét félnek, hogy vevőek az RP folytatásra, így a panaszkönyvet lezárom.
További szép napot mindenkinek, és köszönöm az illetékes moderátornak az áthelyezést.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: 2row és Kian
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.