Renshin jelentkezik SGH-nak? whaa?!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Fazakas Szabolcs, illetve 18 éves>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 74714 >>
Mi az SGH feladata?
<< SGH feladata az, hogy játékosokat segítsen ki, akik néhány szabályban bizonytalanok, esetleg megakarnak bízonyosodni néhány kérdésről a játékon belül>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek embereken segíteni, illetve megprobálkoznék az adminnal.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem koromat nézve, eléggé érett személyíség vagyok.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 3-4 órát, ahogy engedi az időm.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen, voltam, elég súlyos indokkal, de az eset óta változtam. https://imgur.com/a/X4YjZH4 >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/X4YjZH4 >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatívumok: pesszímista, realista, magabiztostalan / Pozítivumok: kedves, segítőkész, őszinte>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretném kiprobálni az adminisztrátor feladatot. Azért probálnám meg, mivel már jópár éve játszok a szerveren, mindig is kiváncsi voltam, hogy milyen lennék adminként. Szeretném levenni a terhet egy ideig további administrátor társaimról, illetve szeretnék velük egy munkakörben dolgozni. Szeretem ezt a szervert, és szeretnék elérni valamit, amivel a többi játékostársaimat segítem. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez a szerver "roleplay"-en alapul, ami magyarul szerepjátékot jelent. A szerver alapja, és működési módja, abban nyilvánul meg, ahogy a játékosok reális alapokat tekintve alakítják a karaktereiket, mivel ez a roleplay varázsa, a szerepjátékozás. A szerveren text-rp van, azaz, a chatben való parancsokkal, a főbb kettővel /me (láthatatlan cselekvést határozunk meg vele) /do (láthatatlan történést határozunk meg), illetve a sima beszéd ami a (T) gomb. A kialakított karaktereddel, képes leszel arra, hogy megtapasztald azt az élményt, hogy "bandást", "maffiozó", "rendőr - katona", "mentős-tűzoltós" de akár "szerelőt-mechanikust" és ezer más féle személyíséget "RP-zel">>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia, amennyiben van bizonyítékod, az esetben keress egy adminisztrátort.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< Szia, amennyiben nem lelőttek, vagy elütöttek, az esetben éhen-szomjan halhattál, ami IC ügy. Ha nem így történt akkor keress fel egy adminisztrátort!>>

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
Cső!

Elsősorban lényegretörő lapot írtál, mindent szépen megfogalmaztál, ez az én szememben egy plusz, illetve perceid is rendben vannak.
Másodsorban az tény és való, hogy nem szép az a ban de ettől függetlenül még is megírtad a lapot ami azt jelenti, hogy az elmúlt időkben változtál, és van benned annyi potenciál, hogy megálld a helyed.

Sok sikert! ?

Keep.

Az év TeamSpeak 3 moderátora 2021-ben.
2020. 03. 11.
544
1 150
V4 karakter
Yern Sclair
LV karakter
Rahmi Baykarak
Helló.
Szőrös szívű leszek, de számomra az a jail nagyon lehúzza a lapot. Fogalmazás, formázás tetszik.
Sajnos a jail miatt, NEM támogatom.

• Tetszik
Reactions: PaTKa01

Zeus

?Ex V2 GMOD, Ex Yakuza Alleader ?
2019. 01. 10.
226
128
V4 karakter
Kazuo Adachi
Szia, a lapod nekem tetszik és én azt mondom, hogy egy próbát megérsz mint mindenki más. Hajrá és tőlem kapsz egy támogatást aztán remélem dolgozhatunk, majd együtt.

• Tetszik
Reactions: Kemeron.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.