Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Fazakas Szabolcs, illetve 18 éves>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 74714 >>
Mi az SGH feladata?
<< SGH feladata az, hogy játékosokat segítsen ki, akik néhány szabályban bizonytalanok, esetleg megakarnak bízonyosodni néhány kérdésről a játékon belül>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek embereken segíteni, illetve megprobálkoznék az adminnal.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem koromat nézve, eléggé érett személyíség vagyok.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 3-4 órát, ahogy engedi az időm.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen, voltam, elég súlyos indokkal, de az eset óta változtam. https://imgur.com/a/X4YjZH4 >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/X4YjZH4 >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatívumok: pesszímista, realista, magabiztostalan / Pozítivumok: kedves, segítőkész, őszinte>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretném kiprobálni az adminisztrátor feladatot. Azért probálnám meg, mivel már jópár éve játszok a szerveren, mindig is kiváncsi voltam, hogy milyen lennék adminként. Szeretném levenni a terhet egy ideig további administrátor társaimról, illetve szeretnék velük egy munkakörben dolgozni. Szeretem ezt a szervert, és szeretnék elérni valamit, amivel a többi játékostársaimat segítem. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez a szerver "roleplay"-en alapul, ami magyarul szerepjátékot jelent. A szerver alapja, és működési módja, abban nyilvánul meg, ahogy a játékosok reális alapokat tekintve alakítják a karaktereiket, mivel ez a roleplay varázsa, a szerepjátékozás. A szerveren text-rp van, azaz, a chatben való parancsokkal, a főbb kettővel /me (láthatatlan cselekvést határozunk meg vele) /do (láthatatlan történést határozunk meg), illetve a sima beszéd ami a (T) gomb. A kialakított karaktereddel, képes leszel arra, hogy megtapasztald azt az élményt, hogy "bandást", "maffiozó", "rendőr - katona", "mentős-tűzoltós" de akár "szerelőt-mechanikust" és ezer más féle személyíséget "RP-zel">>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia, amennyiben van bizonyítékod, az esetben keress egy adminisztrátort.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Szia, amennyiben nem lelőttek, vagy elütöttek, az esetben éhen-szomjan halhattál, ami IC ügy. Ha nem így történt akkor keress fel egy adminisztrátort!>>