- 2019. 01. 10.
- 78
- 189
- V4 karakter
- Renji Mikhailov
- LV karakter
- -
- V2 karakter
- -
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Sándor Ferencnek hívnak és 17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 98382 perc >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata az, hogy segítse a SeeMTA játékosközösségét.Megválaszolja a játékosok kérdéseit, és útbaigazítsa őket a játékuk folyamán.Egyéb esetekben, még hozzátartozik a kezdő játékosoknak való útmutatás.Illetve továbbítja a játékosok kérdéseit/panaszait nagyobb adminoknak.Például elfogadott FA/SA segítségkérés esetén amennyiben a játékos szeretné felkeresni az adott Fő/SzuperAdmint, az SGH továbbítja neki az üzenetet AS chaten. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Nem fogok jönni azokkal a sablonos dumákkal, hogy nagyon szeretném segíteni a játékosközösséget, bár ez valamilyen szinten igaz.Kiszeretném próbálni magam SGH ként, későbbiekben akár adminként is.Nincs különösebb oka, örülnék ha sikerülne. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom, hogy jó lennék a pozícióra, mert értelmes és intelligens embernek tartom magam.Szeretek beszélgetni az emberekkel és kapcsolatokat teremteni.Nagyon érthetően magyarázok, ezt már a való életben is sokszor megkaptam.A legtöbb emberrel akivel beszéltem jó kapcsolatot ápolok, nincsenek ellenségeim.Mivel jelenleg elektrotechnikát tanulok, amelyhez nagyon sok tanulásra és szorgalomra van szükség.Ezért mint a szorgalmam mint a problémamegoldó képességem magas szinten van.Nagyon sok időt fektettem ezen képességek fejlesztéséért.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Úgy gondolom, hogy a napomból akár 6-7 órát is az SGH feladatkör teljesítésére tudok fordítani.Igyekeznék minél többet teljesíteni, és minél jobban ellátnii a feladatkörömet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://prntscr.com/rujcac >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://prntscr.com/rujcqt >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságaim közé tartozik, hogy maximalista vagyok, segítőkész és többek között jól magyarázó.Negatív tulajdonságaim közé tartozik, hogy sokszor elhamarkodottan döntök,amikor idegesebb vagyok szoktam hülyeségeket csinálni, és túl sokat beszélek de ezeket megpróbálom minél inkább elfojtani. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, úgy terveztem, hogy a későbbiekben adminisztrátor ként folytatnám a seemtas pályafutásomat.Továbbra is szeretném segíteni a közösséget, és elérni egy szintet.Olyan tapasztalatokat gyűjteni, amelyet akár hasznosíthatok a későbbiekben, legyen ez kommunikáció, vagy kapcsolatteremtés.Szeretnék eljutni egy olyan szintre, ahol más sokan ismernek és valamilyen szinten hozzátehetek a szerverhez.Fentkell tartanunk ezt a közösséget, és egyre jobbá teremteni, és én ennek részese szeretnék lenni adminisztrátor ként.Adminnak lenni a szerveren egy megtiszteltetés, mert jogosultságot kapok arra, hogy egy elég nagy közösséget moderáljak és segítsek.Nem gondolom, hogy mindenáron adminnak kell lennem, de nagyon örülnék ha sikerülne. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is elmagyaráznám neki, hogy ez egy RolePlay azaz szerepjáték szerver.Ahol úgy kell viselkednünk mint a való életben, többé kevésbé.Vannak szabályok amiket bekell tartani, azokat pedig az interneten elolvashatja, ezt linkelném neki.Megmagyaráznám neki az alapvető /me és /do használatokat illetve ,hogy mire érdemes neki odafigyelni a továbbiakban, hogy elkerülje az adminjaileket és bannokat, annak érdekében, hogy nagyobb szinten szép és tiszta UCP-vel rendelkezzen. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is megkérdezném, hogy miért szükséges számára a fix, valamilyen probléma illetve szabálytalanság történt, vagy csak összetörte az autóját és nincs pénze megszerelni.Ha azt válaszolná, hogy probléma történt, továbbküldeném egy adminisztrátornak, ha csak ingyen szerelésre van szüksége, akkor elmagyaráznám neki, hogy ennek nem ez a módja.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Ha SGH vagyok amikor rámír először megkérdezem tőle, hogy mi történt pontosan, szabálytalanság vagy nem.Ha nem történt szabálytalanság akkor közlöm vele, hogy sajnos nem fogjuk feléleszteni, és az adminokat se keresse ez ügyben mert csak felesleges munkát csinálna nekik.Ha pedig szabálytalanság történt amire bizonyítéka is van, akkor továbbküldeném egy adminnak.Ha pedig én vagyok az admin, akkor szintén mérlegelném, hogy mi történt és bizonyítékok fejében felsegíteném, és kiosztanám a szabályszegésben résztvevő játékosnak a szankciót. >>
Utoljára szerkesztve: