Rendőrség által lefoglalt autó(k)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

HuoTheOne

Barangoló
2019. 01. 10.
93
311
30
Cyprus
V4 karakter
Jurgen Vans
LV karakter
Hugo Cabret
V2 karakter
Nincs
Sziasztok! Sajnos én is abba a csapdába kerültem mint gondolom még sokan előttem hogy a Rendőrség lefoglalta a járművemet. Ennek kiváltása egyáltalán nem egy egyszerű folyamat és nem is olcsó. Jelenleg kiváltásra akkor van lehetőség amikor valaki a rendőrségtől úgy dönt hogy most ügyintézést tart. Ha te épp akkor nem vagy fent, vagy esetleg RP/IC miatt nem tudsz megjelenni, akkor várhatsz megint kitudja meddig. Na most nekem azért van más járművem, ettől függetlenül örülnék ha kitudnám váltani amikor én akarom és nem akkor amikor valaki úgy határoz. Egy kezdő játékossal ha egy ilyen történik, nem lepődnék meg ha nem is játszana többet a szerveren.

Az ötletem egyszerű és világos. Elég a parkolási felügyelet, nem kell hogy a rendőrök is foglaljanak el autókat. Igy is van elég fejfájás amikor a parkoló felügyelet foglalja le és mehetsz SF-be. Ha a rendőrök úgy érzik egy autót le kell foglalni, nincs jó helyen, kilehet hivni a parkolósokat és elviszik.

Utoljára szerkesztve:

HuoTheOne

Barangoló
2019. 01. 10.
93
311
30
Cyprus
V4 karakter
Jurgen Vans
LV karakter
Hugo Cabret
V2 karakter
Nincs
Igen és mondjuk az ifb,elhszsz-es autót 7500$-ért kiváltod és mész a dolgodra?
@Vito
Most hiába hozod ide a valóságot! Ez még mindig egy játék, saját szabályokkal. Ha a parkoló felügyelet lefoglalja, eltudsz menni kiváltani 7500-ért, nem értem hogy a rendőrség miért foglal le és teljesen más nehezebb eljárás kiváltani. Nem tudom megérteni miért jó a játékosok életének megnehezitése..

• Tetszik
Reactions: NitroZeus999

Nicho

Cocaine and drinkin' with your friends
2019. 05. 21.
175
2 339
24
LV karakter
Fidel Duran
Most hiába hozod ide a valóságot! Ez még mindig egy játék, saját szabályokkal. Ha a parkoló felügyelet lefoglalja, eltudsz menni kiváltani 7500-ért, nem értem hogy a rendőrség miért foglal le és teljesen más nehezebb eljárás kiváltani. Nem tudom megérteni miért jó a játékosok életének megnehezitése..
Most írtam le miért?
Már csak fel kell fogni.
Általában az autó sofőrje meghal az rpben szóval ilyen esetek nagyon ritkák.
Akkor azt jelented egy pd leadernek és megkapja a szankciót aki bevitte.

• Tetszik
Reactions: Kristof0723
2019. 01. 10.
1 808
18 429
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
Igen, ahogy @Nicho is mondja, (akinek Bakusz#5181 a discordja!!) ez a kiváltás főként azt a célt szolgálja, hogy az erősen körözött, de üresen talált autókat lefoglaljuk és akkor a kiváltásnál megkapja a szankciót.
Az autótokat pedig halál után / indokolatlanul nem foglalja le senki, valószínűleg a szabálytalan parkolás miatt.

HuoTheOne

Barangoló
2019. 01. 10.
93
311
30
Cyprus
V4 karakter
Jurgen Vans
LV karakter
Hugo Cabret
V2 karakter
Nincs
Igen, ahogy @Nicho is mondja, (akinek Bakusz#5181 a discordja!!) ez a kiváltás főként azt a célt szolgálja, hogy az erősen körözött, de üresen talált autókat lefoglaljuk és akkor a kiváltásnál megkapja a szankciót.
Az autótokat pedig halál után / indokolatlanul nem foglalja le senki, valószínűleg a szabálytalan parkolás miatt.
Ez mind szép és jó, és valahol sejtettem hogy ez van a háttérben, ezért foglalnak a rendőrök is, viszont az én autóm egyetlen bűne hogy nem volt rajta forgalmi. Kétlem hogy ezért napokig vissza kellene tartani valaki járművét. Valóságban persze ez nem igy megy, de ez még mindig egy játék. Az hogy a körözött autókat lefoglaljátok, az egy dolog, de civil autókat mert nincs rajta forgalmi.. És itt még mindig nem azon van a hangsúly hogy lefoglaljátok, hanem azon hogy akkor kapod vissza amikor valaki úgy dönt hogy ügyintézést tart. Ha 5 napig nem tart,. mert nincs hozzá kedve, akkor mivan? Kétlem hogy a rendőröknek kellene a játékosok játékmenetét akadályozni.

2019. 01. 10.
1 808
18 429
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
Olyan nincs, hogy nem tartunk, mert nincs kedvünk öt napig, (igen, tudom hogy jelképes volt az öt nap) mindennap többször is szokott lehetőség lenni a kiváltásra, a délutáni órákban, néha még délelőtt is, ha valaki fent van. Govolva szokott lenni minden esetben, figyeld azt.

HuoTheOne

Barangoló
2019. 01. 10.
93
311
30
Cyprus
V4 karakter
Jurgen Vans
LV karakter
Hugo Cabret
V2 karakter
Nincs
Olyan nincs, hogy nem tartunk, mert nincs kedvünk öt napig, (igen, tudom hogy jelképes volt az öt nap) mindennap többször is szokott lehetőség lenni a kiváltásra, a délutáni órákban, néha még délelőtt is, ha valaki fent van. Govolva szokott lenni minden esetben, figyeld azt.
Remek, és mi van akkor ha valaki azokban az órákban nincs fent, vagy mint irtam, IC/RP miatt nem tud megjelenni? Akkor megint várhat 1-2 napot..

HuoTheOne

Barangoló
2019. 01. 10.
93
311
30
Cyprus
V4 karakter
Jurgen Vans
LV karakter
Hugo Cabret
V2 karakter
Nincs
Akkor vár 2 napot.
Igazad van. Igy járt. A hozzá állásodból leszűrve sosem volt lefoglalva igy autód, és gőzöd sincs milyen érzés lehet valakinek az amikor lefoglalják az autóját és mondjuk az a egyetlen járműve. És nincs pénze, vagy nem akar elmenni és venni kereskedésbe 2-3 ezerért másik autót amivel addig közlekedik, az olyan embernek megvan halva az egész. De természetesen ezt se átérezni, se átgondolni nem tudod hisz sosem volt ilyenben részed.

makaveli

puma, ferrari kardigán
2019. 08. 17.
420
1 849
19
V4 karakter
brais sangüesa
V2 karakter
birol ozkul
Nekem is foglalták már le kocsimat a rendőrök, de teljesen értelmetlen amit előttem leírtál.
Ami most lefoglalás rendszer van itt a rendőröknél, az teljes mértékben jó úgy ahogy van.
Ha lefoglalják a kocsidat, akkor hívj taxit, fuss 5 percet, menj el Reptérhez, bérelj pár száz dolcsiért kocsit, nem egy egetrengető dolog.
Nem hiszem el, hogy te belehalsz egy - kettő napba, felmész, elmész Rendőrségre, keresel valakit, aki tudósít, hogy a napokban mikor lesz Ügyintézés. Ezután mondanom sem kell, felmész az adott időpontban, és megvan oldva a dolgod. Velem is ugyan ez volt, kerestem egy nagyobb rangút, és mindjárt tudott is engem tudósítani.

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 656
4 700
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
A te hozzáállásodból pedig az szűrhető le hogy fogalmad sincs az egész rendszer működéséről, sőt meg se akarod ismerni azt a rendszert ami lassan több időt volt a játék részese mint a játékosok átlaga. Én csak annyit tudok írni, amit naponta látok a többi játékossal együtt, hogy naponta nem kevésszer van govolva. A további működésről és kiváltásról szerintem @Vito záros időn belül kisregényt ír ide. De ha az első megállapításommal szembe mennél, szerintem TS-en is tudnak fogadni téged és elmagyarázzák ennek a dolognak a menetét.

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
645
2 593
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
A Rendőrség által történő jármű lefoglalásra egyértelműen szükség van. Általánosságban nekem is pozitív tapasztalataim vannak az ügyintézési procedúrával kapcsolatban. A körözött járművek ilyen módon történő elszállítására egyértelműen szükség van.
Azonban a forgalmi engedély nélkül/lejárt fogalmival közterületen parkoló autók kérdésében szerintem be kellene határolni a Rendőrség és a Parkolás Felügyelet hatáskörét.
Ha a Parkolás Felügyelet foglalja le, 7500$ kifizetése után mehet is az ember az útjára. Természetesen azzal a kockázattal, hogy a gépjármű ismét lefoglalásra kerülhet.
Amennyiben a Rendőrség által kerül lefoglalásra, megtörténik a felszólítás a műszaki vizsga elvégzésére, valamint útvonal engedélyt ad ki az intézkedő rendvédelmis (emellett a kiváltás is drágább az ügyintézési díj miatt). Amennyiben a gépjárművet igazoltatják és továbbra sincs rajta forgalmi engedély, RUM lép életbe.
A két következmény súlyossága között jelentős az eltérés. Erre való tekintettel szerintem fontos lenne eldönteni, hogy az ilyen járműveket vagy csak a Rendőrség (ez a reálisabb szerintem) vagy csak a Parkolás Felügyelet foglalja le.

• Tetszik
Reactions: Geriii

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
521
5 661
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
A saját logjaimból kiszedve (5db, mint mindenki másnak, crashekkel együtt.) minden nap van minimum egy, de inkább több. Leginkább időtöl, illegáltól függ hogy mennyire tudnak "pihenni" az akciók mellett. (Most bőven több akció van, tesztelvén azt a bizonyos új BTK-t.)

Ez a rendszer elég korrekten működik, nem olyan nehéz kihúzni magad a lecsukás alól se mert általában totálisan vevők az RPre ilyen téren nagyobb rangú PDsek. (Bérlőbe volt beadva, photoshoppolsz 1 full random nyilatkozatot, RPbe foglalod, nem nálad volt, stb-stb.)
Kitalálsz egy háttérsztorit, megadod annak a nevét akinél "elvileg" volt, adsz egy full random telefonszámot és legkésőbb 1 nap múlva mehetsz érte, ha nem is vagy fent de van idő rá kiváltják és ott lesz Parkfelügyeletnél. - Te megkaptad a kocsid, kihúzva magad a börtönbüntetés alól. - Ezzel pedig a nyomozás, utánanézéssel RP szituációt biztosítasz a Rendőrségnek/NNInek a nyomozással kapcsolatban.

[2021-04-18 17:09:41] [Output] : >>> Tisztelt lakosság! Az engedéllyel tartható fegyverek bejelentésére és a jármű kiváltásra jelenleg lehetőséget biztosítunk a Los Santosi kapitányságon. Kérjük hozzák magukkal egyéb irataikat is.

[2021-04-19 18:27:38] [Output] : >>> Tisztelt lakosság! Az engedéllyel tartható fegyverek bejelentésére és a jármű kiváltásra jelenleg lehetőséget biztosítunk a Los Santosi kapitányságon. Kérjük hozzák magukkal egyéb irataikat is.

[2021-04-20 12:06:53] [Output] : >>> Tisztelt lakosság! Az engedéllyel tartható fegyverek bejelentésére és a jármű kiváltásra jelenleg lehetőséget biztosítunk a Los Santosi kapitányságon. Kérjük hozzák magukkal egyéb irataikat is.

Az hogy általában meghalnak az emberek már az adott autóval nagy százalékban igaz. Viszont ebben az esetben fel tudsz keresni egy olyan admint a szerveren, akitől kérsz egy killogot hogy te már a Rendvédelem, akár TEK, akár NNI akár PD által meghaltál és 99%ban leveszik a körözést, illetve legkönnyebb nekik szólni valakinek hogy "Kérlek, váltsd ennek és ennek az autóját, mert meghalt az RP szituban és utána lett lefoglalva az autó.)

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Persze a végén vegyük ki az egész Rendőrséget,mert nem tudunk mindenkinek megfelelni. :sneaky:

Nyers,de épp olyan inkorrekt mint ahogy te most ezt az "ötletet" megirtad. (később kiderül miért gondolom igy.)
Ez nem ötlet,inkább szemrehányás,hogy milyen inaktiv a frakció. Hát nem gondolom,hogy ebben igazad van.

Az a probléma,hogy ez inkább a tapasztalatlanságodból fakad.
Rendőrségi rendszer lefoglalás nem hiába lett bevezetve.
1.) AZ adminokat sokszor kijátsszák a játékosok és indokolatlanul is kapnak autó getet.
2.) Végén annyi autó volt lefoglalva,hogy nem tudtuk őket hol tárolni.
3.) Nem csak nem tudtuk hol tárolni,egy idő után a környéken laggot is okoztak volna..
4.) Ne gondold már csak azt,hogy azért mert valahol több autó áll majd a rendőrség lefoglal aztán szevasz... aztán mi van azzal a dologgal,ha tudjuk,hogy a kocsi körözött,de sose tudjuk a tulajdonosát vagy olyan embert elkapni aki köthető hozzá? Tessék már is jó,hogy van lefoglalás..

Voálá jöjjön a lefoglalás rendszer amit mindenre,mi normális kereteken belül történik lehet használni:
Két dologra van leginkább preferálva. Közlekedéshez kapcsolható lefoglalásokhoz és bűncselekményekhez kapcsolható lefoglalásokra.
Első az leginkább a forgalmi,műszaki és tilosban való parkolás miatt (vagy ha olyan akkor magánterületről vontatunk nem oda illő gépjárművet) mig a második nyilvánvalóan nem is kell ecsetelni a bűncselekményekre igaz. (Gyilkosság,aranybank,túsz satöbbi..)
Hol látod te azt,hogy erre megfelelő a parkolási felügyelet?

Jöjjön akkor a kiváltás:
- Kezdetlegesen csak LEADER intézte az egész felületet.. beláttuk,hogy ez igy nem okés.. (pedig valahol ez lenne a legszabályosabb...)
- Engedélyeztük,hogy a tisztikar is segitse a munkánkat. Ők megoldják a kapcsolatfelvételt (esetleges utánajárásokat ha olyan a körözés) majd utána elkérik a kiváltás diját.. Utána Zölddel jelzik a doksiba. Amikor pedig a leader felért..ki is váltja..
- Azt gondolod,hogy csak ennyit akartunk? Nem! Kértük,hogy jogrendszerhez legyen kötve a lefoglalás és a kiváltás. Ergo,el akartuk azt kerülni,hogy a pénz perkálása után ti még várjatok mondjuk egy 3 órát mire egy leader felér.. nem kaptuk meg FK fejlesztéskor.. kérjük a következőbe IS.. (KRO ebbe pont megint tudna segiteni,hiszen aki ott bizonyit..kaphatna ilyen jogot.. ergo már tisztikaron kivüli személy is tudna ebben segiteni.....)

Látod,kicsit sem olyan mint aminek leirod.. gondolom arra sem vetted a fáradtságot,hogy ráirj egy leaderre vagy egy tisztikarosra,hogy ilyen problémád van.. és itt jön az a dolog a képbe,hogy igen is nem nagyon értem,hogy mit szeretnél ha a kisujjadat sem mozditottad.

Tudom,hogy lehetne gördülékenyebb,de azzal is jó lenne tisztában lenni,hogy érettségi időszak közeledik... mellette van akadémia felvétel és persze mindenkinek a saját magánélete. Néha-néha jó idő is. Ha te nem érsz rá egy adott pillanatba,akkor mástól se várd már el,hogy amikor TE fent vagy akkor a másik tudjon veled foglalkozni.
Átlagban egy nap 3-4x van govolva és govon kivül is legalább 2x enélkül is tartózkodik valaki a portán.

Az hogy sokba kerül.. kinek mi... ha valaki vesz egy autót,akkor legyen pénze forgalmira is. Nem tudom mennyibe kerül,de szerintem 5000 dollárból megvan az egész forgalmi rendszer az autóra. 5000 vs 32.000 dollár... Játékos döntött igy,éljen ezzel együtt. Arról sem kell beszélni,ebben pedig van tapasztalatom,hisz teszteltem,hogy amig egy Rendőr egy héten kihoz mondjuk átlagban 75.000 dollárt,addig egy civil 320.000 dollárt. Miről beszélünk?

Azoknak pedig köszönöm akik annak ellenére,hogy voltak nehéz pillanatok a rendvédelemmel,akár néha kaptak a lefoglalás rendszer miatt is agyrákot vagy bármi más miatt..még is tudják értékelni és belegondolni a háttérfolyamatokba..vagy a másik agyával is látni a tényeket.

@rhymes @Doki @Nicho @Miss Lacky @makavel1 @Bakusz @Geriii

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Annyit még megjegyzek,mert tartom magam ehhez a vezetőségemmel együtt:
- Ha bármikor valaki ránkirt,hogy ezért-azért szüksége lenne az autójára ---> segitettünk
- Ha bármikor leader hibázott (vagy akár a tisztikaros nem jelölte be zölddel) vagy ingyen visszaadtuk az autót vagy amikor kiderült,hogy itt valami nem stimmelt akkor arányosan téritettük a költségeket.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.