Persze a végén vegyük ki az egész Rendőrséget,mert nem tudunk mindenkinek megfelelni.
Nyers,de épp olyan inkorrekt mint ahogy te most ezt az "ötletet" megirtad. (később kiderül miért gondolom igy.)
Ez nem ötlet,inkább szemrehányás,hogy milyen inaktiv a frakció. Hát nem gondolom,hogy ebben igazad van.
Az a probléma,hogy ez inkább a tapasztalatlanságodból fakad.
Rendőrségi rendszer lefoglalás nem hiába lett bevezetve.
1.) AZ adminokat sokszor kijátsszák a játékosok és indokolatlanul is kapnak autó getet.
2.) Végén annyi autó volt lefoglalva,hogy nem tudtuk őket hol tárolni.
3.) Nem csak nem tudtuk hol tárolni,egy idő után a környéken laggot is okoztak volna..
4.) Ne gondold már csak azt,hogy azért mert valahol több autó áll majd a rendőrség lefoglal aztán szevasz... aztán mi van azzal a dologgal,ha tudjuk,hogy a kocsi körözött,de sose tudjuk a tulajdonosát vagy olyan embert elkapni aki köthető hozzá? Tessék már is jó,hogy van lefoglalás..
Voálá jöjjön a lefoglalás rendszer amit mindenre,mi normális kereteken belül történik lehet használni:
Két dologra van leginkább preferálva. Közlekedéshez kapcsolható lefoglalásokhoz és bűncselekményekhez kapcsolható lefoglalásokra.
Első az leginkább a forgalmi,műszaki és tilosban való parkolás miatt (vagy ha olyan akkor magánterületről vontatunk nem oda illő gépjárművet) mig a második nyilvánvalóan nem is kell ecsetelni a bűncselekményekre igaz. (Gyilkosság,aranybank,túsz satöbbi..)
Hol látod te azt,hogy erre megfelelő a parkolási felügyelet?
Jöjjön akkor a kiváltás:
- Kezdetlegesen csak LEADER intézte az egész felületet.. beláttuk,hogy ez igy nem okés.. (pedig valahol ez lenne a legszabályosabb...)
- Engedélyeztük,hogy a tisztikar is segitse a munkánkat. Ők megoldják a kapcsolatfelvételt (esetleges utánajárásokat ha olyan a körözés) majd utána elkérik a kiváltás diját.. Utána Zölddel jelzik a doksiba. Amikor pedig a leader felért..ki is váltja..
- Azt gondolod,hogy csak ennyit akartunk? Nem! Kértük,hogy jogrendszerhez legyen kötve a lefoglalás és a kiváltás. Ergo,el akartuk azt kerülni,hogy a pénz perkálása után ti még várjatok mondjuk egy 3 órát mire egy leader felér.. nem kaptuk meg FK fejlesztéskor.. kérjük a következőbe IS.. (KRO ebbe pont megint tudna segiteni,hiszen aki ott bizonyit..kaphatna ilyen jogot.. ergo már tisztikaron kivüli személy is tudna ebben segiteni.....)
Látod,kicsit sem olyan mint aminek leirod.. gondolom arra sem vetted a fáradtságot,hogy ráirj egy leaderre vagy egy tisztikarosra,hogy ilyen problémád van.. és itt jön az a dolog a képbe,hogy igen is nem nagyon értem,hogy mit szeretnél ha a kisujjadat sem mozditottad.
Tudom,hogy lehetne gördülékenyebb,de azzal is jó lenne tisztában lenni,hogy érettségi időszak közeledik... mellette van akadémia felvétel és persze mindenkinek a saját magánélete. Néha-néha jó idő is. Ha te nem érsz rá egy adott pillanatba,akkor mástól se várd már el,hogy amikor TE fent vagy akkor a másik tudjon veled foglalkozni.
Átlagban egy nap 3-4x van govolva és govon kivül is legalább 2x enélkül is tartózkodik valaki a portán.
Az hogy sokba kerül.. kinek mi... ha valaki vesz egy autót,akkor legyen pénze forgalmira is. Nem tudom mennyibe kerül,de szerintem 5000 dollárból megvan az egész forgalmi rendszer az autóra. 5000 vs 32.000 dollár... Játékos döntött igy,éljen ezzel együtt. Arról sem kell beszélni,ebben pedig van tapasztalatom,hisz teszteltem,hogy amig egy Rendőr egy héten kihoz mondjuk átlagban 75.000 dollárt,addig egy civil 320.000 dollárt. Miről beszélünk?
Azoknak pedig köszönöm akik annak ellenére,hogy voltak nehéz pillanatok a rendvédelemmel,akár néha kaptak a lefoglalás rendszer miatt is agyrákot vagy bármi más miatt..még is tudják értékelni és belegondolni a háttérfolyamatokba..vagy a másik agyával is látni a tényeket.
@rhymes @Doki @Nicho @Miss Lacky @makavel1 @Bakusz @Geriii