Rendezvény miatt igénylés.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Girus.

Vicces, tudom.
Támogató
2020. 02. 03.
111
135
23
Gyál
V4 karakter
Nathan Barnett
martonslogo.png

۩ MartonsGruppe rendezvények/egyéb szolgáltatási igénylési lap ۩

Ügyfél neve:

<
Josh Cambeiro, Rudolf Cambeiro >

Ügyfél telefonszáma:

<
38761188814298 >

Rendezvény típusa:

<
Drift verseny >

Rendezvény pontos neve:

<
CambMeetup Vol. 2 >

Milyen szolgáltatásra van szüksége:

<
Vontatós szolgáltatásra. >

Mennyi járműre van szüksége:

<
Chevrolet Tow truck >

Rendezvény időpontja:

<
2022.07.24 >

Egyéb (NEM KÖTELEZŐ):

<
Az előzőleg megbeszéltek alapján 2 darab vontatósra lenne szükségünk! >

2019. 07. 05.
31
28
V4 karakter
Chris J Connor
Tisztelt Josh Cambeiro és Rudolf Cambeiro.

Én mint a Rendezvény kiszervezetségi vezető elfogadom a igénylést.
A holnapi nap folyamán 11:00 kor felhívom önöket még ezügyben.

Tisztelettel Chris J Connor Rendezvény kiszervezetségi vezető.

2019. 07. 05.
31
28
V4 karakter
Chris J Connor
Mai nap folyamán beszéltem az eggyik szervezővel és a rendezvény időpontja 2022.07.30 -ára modosítva lett.

Tisztelettel Chris J Connor Rendezvény Kiszervezetségí Vezető!

miniQ

Zöldfülű
2019. 01. 12.
215
219
25
Németország
V4 karakter
Jack Martons 🇩🇪
LV karakter
Jack Martons 🇩🇪
V2 karakter
-
Tisztelt Josh Cambeiro és Rudolf Cambeiro!

Nem tudom hová tenni ezt a dolgot valahogyan nem értem abszolútan de lehet, hogy mindennapjaink nem egyformák ,bal lábbal kelünk fel az ágyból és rossz kedvünk van de attól még nem tartom jogosnak bárkit is le minősítsünk mert, hogy a dolgát és a feladatát végzi el. Nagyon csalódtam magában Mr Rudolf Cambeiro gondoltam ,hogy érdekeink egyformák és aránylag baráti kapcsolatban vagyunk de számomra ezt vegyem sértésnek... Olvastam az SMS-et és teljesen tisztába vagyunk szerződésben állunk egymással , és segítsük egymást, de úgy tudom nem kértek tőlünk bármiféle ügyintéző díjat de közel 1.500.000 $ saját zsebemből ki fizettem szíveségből, tudom senki nem kért rá de úgy gondoltam tiszteletben tartom a munkájukat! Nos tehát legyünk tisztában a adózásainkkal pontosan miért is kérünk el 27.000 $ az ügyintéző díjra, csak szimplán köteleségünk! bármi féle ügyintéző díjat ami 50.000 $ alatt lehetséges hiszen ezt nekünk le kell adóznunk, sajnálom de ezt elkell végezzünk hiszen parancsot kaptunk a rendvédelemtől. Remélem érti ezt, nem lehúzás képen kérjük el, de maga úgy gondolja és ki nézi belőlem mind ezt a pénzért csinálom hát ebben teljesmértékben tévedik.. Más részt pedig most is támogattam a rendezvényt bizonyos összeggel cég logónk ki rakásába cserében. A rendezvényt lezárom és elutasítom ügyintézői díj hiánya véget. Részünkről a 2 cég közötti szerződést ezekután is továbbra fent tartom ha nem szeretnék továbbá fent tartani legyen szívesek személyesen megkeresni!

Aláírás: Jack Martons
MARTONSGRUPPE Vezérigazgató

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.