Ren Kray - Manjer Steven [Kroos]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vampir

Barangoló
2023. 09. 28.
121
170
V4 karakter
ren_kray
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
ren kray

Panaszra tett személy InGame neve:
Manjer_Steven

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szándékos vízbeugratás, "RP Alóli kilépés"

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminnak küldöm. [(MDC Infók.)]

Megjegyzés:
nem gondolom túl nagy gondnak, ha esetleg feltételezem hogy indokolatlan is volt.

Eroizom

Újonc
2024. 12. 11.
6
5
V4 karakter
Manjer Stevem
Hello, le volt járva az összes személyi adatom, megállitotta, meg áltam, oda adtam stb az alapok, adott csekket, és mentem tovább. Aztán elkezdett követni, menekültem. bele ugrattam a vizbe mer nem tudtam semerre kanyarodni mer nyári gumi volt rajta. rendörök el tűntek, hivtam admint hogy segitsen ki venni a kocsim. nem jött ezér ki léptem

Eroizom

Újonc
2024. 12. 11.
6
5
V4 karakter
Manjer Stevem
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - justcody
kaptam figyelmeztetést. akkor már le zárult az ügy?

vampir

Barangoló
2023. 09. 28.
121
170
V4 karakter
ren_kray
látható a videón, elég célzottan mész a víz felé, - illetve akármennyire lassítom be, valamiért nem látom a kerék fordulásából, hogy akármennyire is próbálkoztál te azzal, hogy ne legyen ebből víz.

Kroos.

Zöldfülű
2020. 09. 30.
206
505
V4 karakter
Dean West
A logodban ez az utolsó sor. - [2024-12-10 03:52:32] [Output] : [SeeMTA - Hiba]: Mivel vízbe hajtottál, így lerobbant a járműved!
Ezután fogtad magad, és leléptél. Majd írtál egy reportot 04:35-kor, visszaléptél mintha semmi sem történt volna. Igazad van, írtál reportot és tényleg nem ment ki egy admin se, rá 43 percre. Lejárt iratok miatt nem kell menekülni, pár ezer dolláros csekkről van szó, nem a világ vége. A vízbe ugratásra részére kitérve, nem mondanám szándékosnak. Szimplán nyári gumival ne akarj ott felmenni, mert ez lesz a vége. Ezután pedig egyből lelépni a szerverről necces húzás volt a részedről. Gondolom nem akartál börtönbe kerülni, ezért léptél le. Nem is kerültél volna, ha félreállsz egyből.

Örökös kitiltásodat megkaptad a szerverről Admin félrevezetésének szándéka, indokolatlan menekülés, RP alóli kilépés indokkal.
Panasz jogos, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.