Remy Cochran-->Truth Lanius,Kendrick Nash [Devil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

csonti01

Újonc
2024. 01. 30.
19
56
V4 karakter
Hall Leif
LV karakter
Carlos Osborne
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Remy Cochran

Panaszra tett személy InGame neve:
Truth Lanius, Kendrick Nash

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG,PG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Éppen kirabolni készültem volna a srácot, amikor hirtelen a semmiből leszállt mellém helikopterrel a másik srác. Célirányosan tudatosan jött ide, már elő is vette a fegyvert, miközben felettünk végig fák voltak, nem láthatott magasból, valszeg a társa volt és szólt neki. Majd kirugdosta a kerítést a helikopter mögött. Hogyha tartom valakire a fegyvert, akkor az ne szálljon le helikopterrel, és még vegye elő a kiskaliberű pisztolyát, egy gépfegyver ellen.

RobiHUN

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 04. 20.
288
184
20
V4 karakter
Diego Bosco
LV karakter
Mauro Smith
Csáó!
Ma reggel egyedül jöttem ki a szigetre, szimplán keresőzni. A videón szereplő helikopteres srác nem a társam volt, illetve nem is ismerem.
A napi logot küldöm devilnek privátban.
Edit: Ami az "elbújást" illeti.: Leszállt a helikopter, melyre Remy folyamatosan tartotta a fegyvert mint ahogy az a videón is látszik, a helikopteres srác pedig egészen sok időt töltött a heli túloldalán, így gondoltam, hogy lövöldözés fog kialakulni. Ezért is mondtam, hogy "Elbújok ha nembaj!" Miután fedezékbe vonultam, Remy akkor írta hogy menjek, így én tovább is álltam. A közelben volt a helikopterem, egyből oda futottam és el is hagytam a lövöldözés helyszínét.
Ha szükséges videót is tudok csatolni az én szemszögemről.
(Mivel semmiféle érték nem volt nálam a keresőn, rádión kívül, így nem volt mit féltenem. Ezért okom sem lett volna arra, hogy "erősítést hívjak" még ha a társam lett volna sem).

Utoljára szerkesztve:

aronxd

Aktív fórumozó
2019. 02. 24.
272
761
V4 karakter
Eino Valbe
[helyette]

Hali, én vagyok Truth. Felléptem reggel a szeróra és nagyjából tíz perc múlva elindultam szigetre. Mielőtt leszálltam volna akárhova, mentem egy kört, hogy körbenézzek és ekkor pillantottalak meg téged. Nem láttam a magasból hirtelen, hogy fegyveres vagy, csupán annyit, hogy két ember mászkál lent. Az ereszkedésem közben láttam, hogy fegyvered van, ezért direkt messzebb szálltam le, hogy tudjak reagálni. Szétrúgtam a kerítést, hogy legyen helyem és amikor láttam, hogy futsz fel rám akkor lelőttelek. Nem értem, hogy az miért számít szerinted, hogy milyen típusú fegyverrel lövöldöztünk. A videódon látszik, hogy én is mellényben vagyok, én is fel voltam készülve ilyen szituációkra. A srácot akit raboltál, Kendricket, én nem ismerem és ő szólt hogy panasz érkezett ránk.

[2024-10-08 10:31:54] [Output] : Kendrick Nash: (( Truth ))
[2024-10-08 10:32:11] [Output] : Kendrick Nash: (( fórum PK-t csekkold le kérlek, a reggeli szitu miatt érkezett ránk ))

RobiHUN

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 04. 20.
288
184
20
V4 karakter
Diego Bosco
LV karakter
Mauro Smith
Keresőztem kicsit SF-ben, aztán elmentem az antikokat eladni, akkor pillantottam meg Truth-ot a zacis parkolójában. Épp afkolt a helijében kb 10 perce. Helyesnek gondoltam, ha szólok neki hogy csekkolja a fórumot ezügyben.

.devil

I can't believe we made it this far..
2021. 10. 21.
118
635
V4 karakter
Kyra Jenkins 🐱
LV karakter
Ava Morrow 🥸
Truth Lanius által nem történt MG, átolvastam a logokat és semmilyen formában nem köthető Kendrick Nash karakteréhez.
A szabályzatot nézve PG törént Kendrick Nash részéről, mivel már mikor leírta IC azt, hogy:
[2024-10-08 08:32:19] [Output] : Kendrick Nash mondja: Elbújnék ha nembaj! Akkor már tartott a menedék felé, minden féle engedély nélkül amit már csak akkor kapott meg amikor odaért, viszont mivel Remy engedélyt adott a menedékbe vonulásra így nem tartom mérvadónak a részéről a PG panaszt. Ha ott helyben megfelelő volt számodra, akkor ne utólag legyen panaszkodva miatta a vesztett roleplay szituáció után.
Nem gondolom korrektnek azt, hogy igaz utólag DE megengedted azt hogy, odébb menjen erre te PK-t nyitsz a szituációt követve amin egyértelműen vesztesként jöttél ki.
Ha nem írtad volna le azt, hogy menjen akkor jogosan kapott volna szankciót, viszont így ebben a formában szankció kiosztása nélkül zárom a panaszt.
Kendrick te pedig kérlek figyelj oda máskor, hogy inkább várd meg a rabló fél válaszát ne magadtól indulj el.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.