Panasztevő InGame neve:
► Reila Cortez ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Mustafa Pernashka
Turo Donat
Ismeretlen ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►
Szió!
A pk-t azért nyitom, mert tegnap este, azaz 2023.11.29. 22.09 óra magasságában 4 frakciótársammal RP-ztünk egy szórakozóhely berendezéséről. (Amar_Atzori, Eric_Calder, Antonio_Blundetto és Azzurra_Costa is)
A fent megjelölt időben Filip_Bogdanovic megállt a leendő szórakozóhely előtt gépjárművével, majd 2 társammal RP-be kezdtek. Úgy gondolom, hogy a maga kis "csibészkedős"hangvétellel ment mindkét oldalról a kommunikáció, amivel semmi gond nem is volt. Amar miután közölte vele, hogy inkább taposson a gázba, Filip ekkor az autójával megfordult és kiszállt egy 5 fős társasághoz egyedül, majd felkérdezi, hogy hogyan is beszél vele.
Ekkor ezzel egyetemben a felállítási helyünkkel szemközt érkezik egy helikopter –amivel leszállnak a tetőre-, mely Filip társaságához tartozik, és úgy, hogy erről semmilyen IC kommunikáció nem történt. (Nem láttunk se telefont a kezében, sem rádiózást)
Amar, Eric rövid kommunikációval zárni kívánta a társalgást Filip-pel, ami abban mutatkozik meg, hogy ott hagyják és odajönnek személyemhez (Reila Cortez), de Filip emellett továbbra is felkérdezi a srácokat.
Kisidő elteltével -22. 11 órakor- pedig egy gépjármű érkezik erősítésként, amelyben 2 személy ül, majd lelassítanak mellettünk. Filip eközben végig kommunikál Amar-ral, IC nem látunk/nem hallunk semmilyen interakciót a társai felé, amelyből kifolyólag gyanakodhattunk volna arra, hogy erősítést kért.
Szerintem nonszensz, hogy egyrészről Filip odajön egy 4-5 fős társasághoz, majd neki áll Amar-nak, hogy kérjen bocsánatot tőle.
Másrészt ismételten neki kezd obszcén szavakkal feszültséget generálni, majd elkezdi ütni Amar-t. Nyilván erre reakcióként Azzura előveszi a viperát, hogy megvédje Amar-t. Eközben azonnal a gépjárműből kiszállt Turo_Donat és Radim_Venas, míg a tetőről darálásba kezd a helikopteres tag (sajnos nevet nem láttam) úgy, hogy tulajdonképpen fogalma sincs, hogy milyen társalgás történt a klub előtt.
A lövés után így a többi frakciótársammal együtt menekülni kezdtünk, mivel fegyvertelenek voltunk mindannyian.
A társaságunk szétoszlott, míg Filip_Bogdanovic társasághoz újabb tagok érkeznek erősítésként, akikkel az egyoldalúlövöldözés közben nyilván semmilyen kommunikáció nem valósult meg, hogy vajon mi történhetett, milyen okból alakult ki az atrocitás.
Majd Turo_Donat megölte Azzurra Costa-t, Antonio Blundetto-t és Eric_Calder-t.
Én elbújtam a klub mögött és miután megszűnt a lövöldözés, előre mentem, ahol az alábbi saját magukkal ellentétes kommunikáció zajlott:
Majd engem is megöltek, pontosan egy olyan tag, aki még a lövöldözés után érkezett Mustafa_ Pernashka. Akivel semmilyen úton-módon nem találkoztunk IC, előzményekről abszolút nem tudhatott.
Amar_Atzori bement az épülő klubba, majd az ellentétes tagok utána mentek, zsákot húzva a fejére, megbilincselve elrabolták. Elvitték egy ismeretlen helyre, ahol kalapáccsal "megkínozva" megölték. Szeretnénk, hogyha a fórumról a bejegyzésükből lekerülne a róla kitett élménykép.
Ezután Antonio_Blundetto és én is reportot nyitottunk, melyet David (Admin 1) vállalt el, felsegített minket és jeleztük neki a történteket. Az adminügy elvállalása előtt, közvetlenül a lövöldözést követően Turo_Donat és Mustafa_Pernashka azonnal lelépett a szerverről, így David nem tudta érdemben a két oldalt meghallgatni, így kérte, hogy az objektív döntés és mérlegelés érdekébe nyissunk PK-t a fórumon.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► A videót és a logot a bíráló adminnak privátban elküldöm. ◄
Megjegyzés:
► Köszönöm az ügy megvizsgálását és várom a bíráló admin válaszát. ◄
Utoljára szerkesztve: