Régi jó dolgok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Calvinboy

Barangoló
2019. 04. 16.
75
47
V4 karakter
Calvin Cash
Sziasztok!
Ez inkább kérdés, nem ötlet, mivel nem látok a dolgok mögé, így nem tudom mi miért lett kivéve.
Kérdésem a régi jó dolgok kivételével kapcsolatos.
Mi miért lett kivéve?

Amikre konkrétan gondolok.

• Kosárlabda rendszer
  • Jefferson hotel feletti latindomb fölött lévő erdőben a berendezett faház
  • Fegyverhajó
  • PD Álltal rendezett pénz szállítós RP-k
  • Lottózás illetve kaparós sorsjegy rendszer
  • Állatok a játékban(medvére és egyébre gondolok amit voltak régen tudomásom szerint)
  • Borisz főadmin magánbirtok szigete(bár ez csak érdekel, hogy miért lett kivéve, mert szerintem embertelen jól nézett ki)

Köszönöm előre is!

Calvinboy

Barangoló
2019. 04. 16.
75
47
V4 karakter
Calvin Cash
Komolyan?
Én úgy tudom nincs.Mikor legutóbb próbáltam nem működött.

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 264
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Bent van és működik is legalábbi is én nem olyan rég használtam még ( 1-2 hónapja)

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 264
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
A lottozó és ehhez hasonlók tudtommal kihasználatlanság, valamint hibás működés miatt kerültek ki.
Fegyverhajó: sok fegyver jött be és nem ment ki semmi ezért lett vége. Röviden tömören.
A medve meg ilyeneket sajnos nem tudom.
Az összes sziget ki lett véve arról a szakaszról, nem csak az.

• Tetszik
Reactions: Danesz

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
25
V4 karakter
Szegedi Richard
Valoszinuleg a vadaszat system a kihasznalatlansag miatt lett kiveve, illetve szerintem a fegyverhasznalat miatt. Mert mi kellett ahhoz, hogy vadassz? Min.: egy soretes+egy kes, tehat tul sok civilnel volt fegyver, ergo tobb lett a dm ergo kaosz es anarchia uralkodott, ha egy tapasztalatlan jatekoshoz fegyver kerult. Ezert is lett kiveve a fegyverhajo.
A szigetek valszeg amiatt lettek kiveve, mert sok volt rajtuk az object, ami laggot okozott. Ha belegondolsz, v2-ben ott volt a versenypalya, az is laggoltatott. Bar az athelyezesre kerult, mondjuk igy is kihasznalatlan. A lottozas helyere jott mas szerencsejatek, valamint en ha jol emlekszem, sosem volt nyertes szelveny, bar a kaparosokat szerettem.

• Imádom
Reactions: Danesz

Calvinboy

Barangoló
2019. 04. 16.
75
47
V4 karakter
Calvin Cash
A kaparós jó volt, egyik ismerőm 300 ezret nyert 1 szelvénnyel, meg ilyenek.:D

Rypapa

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
31
28
30
Vác
V4 karakter
Rayan Gutierez
LV karakter
Markus Schwarzmuller
V2 karakter
-
A medve elég bugos volt, van amikor nem kapta a kokit, de ha sokkolóval fejbeküldted akkor meghalt. Illetve a róka se volt egy életbiztosítás, mikor 200-al mész autópályán a picike ott bugolt a közepén. Róka : Kocsi 1:0

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.