Panaszkönyv TS3 Moderátorra
Panasztevő InGame/TeamSpeak neve:
~ Reggie Gos ~
Panaszra tett TeamSpeak moderátor neve:
~ Vito Hetz aka. aricsi ~
Panasz oka, leírása, kifejtése:
~ Az egész ott kezdődött, hogy pár napja barátommal felmentünk TeamSpeak-re, és bementünk egy ügyfélszolgálatba. Mondtuk, hogy szeretnénk kérdéseket feltenni. Feltettünk néhány kérdést, de már rögtön leszűrtük, hogy nagyon flegmán válaszolgat, és próbál a végére jutni az egész beszélgetésnek. Kérdezgette, hogy valami TS-el kapcsolatos kérdésünk még van-e, erre barátom megkérdezte hogy a VIP szobák hogyan működnek a szerveren. Erre rögtön egy hanyag választ dobott vissza neki, és csend lett. Pár másodperc múlva ismét megkérdezte, hogy akkor még van-e kérdés, és erre megint feldobtam neki egy kérdést, amire már nem érkezett válasz. Mindkettőnket szó nélkül egyből kihúzott a szobából, és kis idő elteltével visszamentünk hozzá. Megkérdeztük tőle, hogy miért húz ki, amikor még kérdésünk lett volna, és erre azt mondta, hogy nem erre van az ügyfélszolgálat kitalálva. Ezután nálam befagyott a TeamSpeak, és gyorsan újraindítottam. Amíg léptem vissza, észrevettem hogy egyik ismerősöm küldött egy vicces videót, amit megnyitottam. Visszaléptem a szobába enyhe kacagással, majd nyomban elnézést kértem, és elmondtam hogy min is kacagtam, hogy még véletlenül se legyen félreértés, amikor egyszer csak kibannolt "Trollkodás ügyfélszolgálatban. @aricsi." indokkal. Fórumon rögtön ráírtam, hogy ezt most miért is kaptam. Erre csak annyi válasz érkezett, hogy később írhatok fórumon UB kérelmet. Pont ma délutánra volt meghallgatásunk TeamSpeaken honvédségbe, ezért délután telefonról felléptem TS-re, és behúzott ügyfélszolgálatba, hogy én már tegnap kaptam tőle bant. Mondtam, hogy a meghallgatás miatt léptem fel telefonról, mivel más lehetőségem nincs abszolút. Erre egyből egy olyan válasz érkezett, hogy ''Akkor bannollak innen is, csá''. Ismét ráírtam fórumon, hogy beszéljük már meg az egészet, mert tényleg abszolút nem állt szándékomban trollkodni, nem tudom miért így jött le neki. 55-ös szinten tényleg nem ezt akartam elérni, szimplán informálódni szerettem volna dolgokról, nem sikerült. Ezek után azért elvártam volna valami választ fórumon, ez se történt meg. ~
Bizonyíték:
(pl.: log, kép, videó)
~ ~
Megjegyzés:
~ Válasz hiányában erre a döntésre jutottam, hogy panaszkönyvet nyitok. Nem értem tényleg az egészet, mivel abszolút nem ez volt a célom. Szimplán volt pár megválaszolatlan kérdés a fejemben, amikre választ szerettem volna kapni. ~