Reggie Gos - aricsi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Reggie

Barangoló
2020. 03. 17.
116
234
19
Erdély
forum.see-game.com
V4 karakter
Reggie Gos
teamspeak3.png

Panaszkönyv TS3 Moderátorra
Panasztevő InGame/TeamSpeak neve:

~ Reggie Gos ~

Panaszra tett TeamSpeak moderátor neve:
~ Vito Hetz aka. aricsi ~

Panasz oka, leírása, kifejtése:
~ Az egész ott kezdődött, hogy pár napja barátommal felmentünk TeamSpeak-re, és bementünk egy ügyfélszolgálatba. Mondtuk, hogy szeretnénk kérdéseket feltenni. Feltettünk néhány kérdést, de már rögtön leszűrtük, hogy nagyon flegmán válaszolgat, és próbál a végére jutni az egész beszélgetésnek. Kérdezgette, hogy valami TS-el kapcsolatos kérdésünk még van-e, erre barátom megkérdezte hogy a VIP szobák hogyan működnek a szerveren. Erre rögtön egy hanyag választ dobott vissza neki, és csend lett. Pár másodperc múlva ismét megkérdezte, hogy akkor még van-e kérdés, és erre megint feldobtam neki egy kérdést, amire már nem érkezett válasz. Mindkettőnket szó nélkül egyből kihúzott a szobából, és kis idő elteltével visszamentünk hozzá. Megkérdeztük tőle, hogy miért húz ki, amikor még kérdésünk lett volna, és erre azt mondta, hogy nem erre van az ügyfélszolgálat kitalálva. Ezután nálam befagyott a TeamSpeak, és gyorsan újraindítottam. Amíg léptem vissza, észrevettem hogy egyik ismerősöm küldött egy vicces videót, amit megnyitottam. Visszaléptem a szobába enyhe kacagással, majd nyomban elnézést kértem, és elmondtam hogy min is kacagtam, hogy még véletlenül se legyen félreértés, amikor egyszer csak kibannolt "Trollkodás ügyfélszolgálatban. @aricsi." indokkal. Fórumon rögtön ráírtam, hogy ezt most miért is kaptam. Erre csak annyi válasz érkezett, hogy később írhatok fórumon UB kérelmet. Pont ma délutánra volt meghallgatásunk TeamSpeaken honvédségbe, ezért délután telefonról felléptem TS-re, és behúzott ügyfélszolgálatba, hogy én már tegnap kaptam tőle bant. Mondtam, hogy a meghallgatás miatt léptem fel telefonról, mivel más lehetőségem nincs abszolút. Erre egyből egy olyan válasz érkezett, hogy ''Akkor bannollak innen is, csá''. Ismét ráírtam fórumon, hogy beszéljük már meg az egészet, mert tényleg abszolút nem állt szándékomban trollkodni, nem tudom miért így jött le neki. 55-ös szinten tényleg nem ezt akartam elérni, szimplán informálódni szerettem volna dolgokról, nem sikerült. Ezek után azért elvártam volna valami választ fórumon, ez se történt meg. ~

Bizonyíték:
(pl.: log, kép, videó)

~ ~

Megjegyzés:
~ Válasz hiányában erre a döntésre jutottam, hogy panaszkönyvet nyitok. Nem értem tényleg az egészet, mivel abszolút nem ez volt a célom. Szimplán volt pár megválaszolatlan kérdés a fejemben, amikre választ szerettem volna kapni. ~

aricsi

bukott ga
2019. 01. 20.
638
2 331
19
V4 karakter
vito_hetz
Cső.

Hajnalban bent voltunk ügyfélszolgálatban @Jalapeno barátommal, mikor megérkeztél te és egy barátod. Megkérdeztük tőletek, hogy miben tudunk segíteni, erre az volt a válaszotok, hogy a Rendőrség akadémiáról lenne kérdésetek. Elmondtuk nektek, hogy fórumon minden fontos dolgot megtaláltok, amit tudni kell róla. (Hozzátenném, hogy már te is voltál a frakcióba bent, mint tag) Ezután elkezdtetek szórakozni, a haveroddal, hogy "vito hetz a legkomolyabb rendőr" vagy valami hasonlót, már nem tudom pontosan. Ezután megkérdeztem tőletek, hogy tudunk-e valamiben segíteni ami a teamspeak szerverrel kapcsolatos, erre az volt a válaszotok, hogy nem. Kihúztalak titeket a szobából, erre ti vissza jöttetek egyből és tovább folytattátok, ismételten elmondtuk, hogy fórumon megtalálható minden fontos információ amit tudni illik az akadémiáról. Ezután a barátod feltett egy kérdést a VIP szobákról, amire kíváncsian várom, hogy milyen flegma váraszt adtam, mivel szerintem érthetően elmondtam, hogy prémium támogatás után tudsz VIP szobát igényelni a fórumon. Ezt követően megkérdeztük ismét, hogy esetleg másvalamiben tudunk-e segíteni, erre mondtátok, hogy nem és elkezdtetek lelépni mind a ketten te a lelépésed előtt még beleröhögtél a mikrofonba és utána léptél le csak. Itt elengedtük volna a témát, viszont te még ezt követően feljöttél vissza TS-re és egyből bevágódtál a szobába, hogy nem akartál belenevetni és társai. Kicsit érdekesnek tartom, hogy pont ebben a helyzetben sikerült megnézned egy "vicces" videót. Ezután kaptad a kitiltásodat a teamspeak szerverről.

Mai napon pedig ismételten aktívan beszélgettél a TS szerveren miközben rajtad kitiltás van, felhúztalak ügyfélszolgálatba, ahol megkérdeztem, hogy hogyan sikerült felkeveredned, mikor kitiltás alatt állsz. Bevallottad, hogy kijátszottad a kitiltásodat és feljöttél csak azért, mivel elfogadták a honvéd lapodat. Ezután pedig megkaptad a kitiltásodat ismételten, ami azóta már örökös-re lett átírva a ban kijátszása miatt. Több dolgot már nem tudok erre válaszolni.

Fórumon egyébként leírtam neked, hogy unban kérelemmel tudsz próbálkozni, viszont a bant nem fogom leszedni. Várom Paulo bírálatát.

Reggie

Barangoló
2020. 03. 17.
116
234
19
Erdély
forum.see-game.com
V4 karakter
Reggie Gos
Cső.

Hajnalban bent voltunk ügyfélszolgálatban @Jalapeno barátommal, mikor megérkeztél te és egy barátod. Megkérdeztük tőletek, hogy miben tudunk segíteni, erre az volt a válaszotok, hogy a Rendőrség akadémiáról lenne kérdésetek. Elmondtuk nektek, hogy fórumon minden fontos dolgot megtaláltok, amit tudni kell róla. (Hozzátenném, hogy már te is voltál a frakcióba bent, mint tag) Ezután elkezdtetek szórakozni, a haveroddal, hogy "vito hetz a legkomolyabb rendőr" vagy valami hasonlót, már nem tudom pontosan. Ezután megkérdeztem tőletek, hogy tudunk-e valamiben segíteni ami a teamspeak szerverrel kapcsolatos, erre az volt a válaszotok, hogy nem. Kihúztalak titeket a szobából, erre ti vissza jöttetek egyből és tovább folytattátok, ismételten elmondtuk, hogy fórumon megtalálható minden fontos információ amit tudni illik az akadémiáról. Ezután a barátod feltett egy kérdést a VIP szobákról, amire kíváncsian várom, hogy milyen flegma váraszt adtam, mivel szerintem érthetően elmondtam, hogy prémium támogatás után tudsz VIP szobát igényelni a fórumon. Ezt követően megkérdeztük ismét, hogy esetleg másvalamiben tudunk-e segíteni, erre mondtátok, hogy nem és elkezdtetek lelépni mind a ketten te a lelépésed előtt még beleröhögtél a mikrofonba és utána léptél le csak. Itt elengedtük volna a témát, viszont te még ezt követően feljöttél vissza TS-re és egyből bevágódtál a szobába, hogy nem akartál belenevetni és társai. Kicsit érdekesnek tartom, hogy pont ebben a helyzetben sikerült megnézned egy "vicces" videót. Ezután kaptad a kitiltásodat a teamspeak szerverről.

Mai napon pedig ismételten aktívan beszélgettél a TS szerveren miközben rajtad kitiltás van, felhúztalak ügyfélszolgálatba, ahol megkérdeztem, hogy hogyan sikerült felkeveredned, mikor kitiltás alatt állsz. Bevallottad, hogy kijátszottad a kitiltásodat és feljöttél csak azért, mivel elfogadták a honvéd lapodat. Ezután pedig megkaptad a kitiltásodat ismételten, ami azóta már örökös-re lett átírva a ban kijátszása miatt. Több dolgot már nem tudok erre válaszolni.

Fórumon egyébként leírtam neked, hogy unban kérelemmel tudsz próbálkozni, viszont a bant nem fogom leszedni. Várom Paulo bírálatát.
Szia. Attól mert én voltam tag, nem azt jelenti, hogy azóta nem változhattak a dolgok. Ilyen, hogy elkezdtünk szórakozni a haverommal, hogy ''Vito Hetz'' a legkomolyabb rendőr abszolút nem volt, nem kéne valótlan dolgokat állítani. Mi pedig ilyet nem mondtunk, hogy nem kell segítség, te szó nélkül kihúztál minket ''Betoppanó''-ba, miután mi visszajöttünk. Amint leírtam fentebb, nálam a TeamSpeak kifagyott, és rögtön visszaléptem másodperceken belül, hogy elnézést kérjek. És kérdem én, hogy mi lett volna olyan poénos a kérdéseken, ha nem a videó? Továbbá te olyat egyáltalán nem kérdeztél, hogy hogyan sikerült felkeverednem, amikor kitiltás alatt vagyok. Te rögtön feltételezted, és elmondtam hogy telefonról vagyok fent, mivel meghallgatásom lenne. Ez a fele okés a dolgoknak, de az első kitiltásom okát még mostanáig se értettem meg. Meg szeretném tőled kérdezni azt, hogy 55 szintesen nekem ez miért lenne jó, hogy fellépek TS-re, és random elkezdek trollkodni egy ügyfélszolgálatban? Őszintén leírtam neked a helyzetet, amiből lett az egész kellemetlenség. Szintén várom a bírálatot.

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: Maximoff és BKT

aricsi

bukott ga
2019. 01. 20.
638
2 331
19
V4 karakter
vito_hetz
Ha nem történt volna meg az a mondat, akkor nem írtam volna le, elhiheted van jobb dolgom is annál, mint hogy kitaláljak dolgokat. Szó nélkül senkit nem szoktam kihúzni az ügyfélszolgálatból mindig megkérdezem, hogy tudok-e segíteni még valamiben. Lehet csak én vagyok így vele, viszont ha írsz egy panaszkönyvet, akkor illik leírni benne az igazságot.

Reggie

Barangoló
2020. 03. 17.
116
234
19
Erdély
forum.see-game.com
V4 karakter
Reggie Gos
Heló-heló. Végszóként ténylegesen annyit szeretnék írni, hogy komolyan nem trollkodásnak akartam a beszélgetést szánni, bárhogy is jött le ez az egész. Kérésem csak annyi lenne, hogy szóba beszéljük meg az ügyet, mivel abszolút nem állt szándékomban ''hülyéskedni''.

• Imádom
Reactions: BKT

BenceV3

“Két lábon járó tech, dev support.”
SModerátor
v4
2019. 01. 10.
2 385
2 229
22
Budapest / Hatvan
V4 karakter
Scott Venturas
Várom mindkét felet egy teamspeak megbeszélésre a héten, nekem leginkább csütörtökön lenne jó, 4 után. (vagy ma 7 körül)
Kinek mikor lenne jó?

Utoljára szerkesztve:

BenceV3

“Két lábon járó tech, dev support.”
SModerátor
v4
2019. 01. 10.
2 385
2 229
22
Budapest / Hatvan
V4 karakter
Scott Venturas
TeamSpeak-en megbeszélve.
A trollkodás kitiltás megtárgyalva.
Ezen felül, az aktív kitiltás megkerülése miatt "Kitiltás megkerülése" indokkal 6 hónap kitiltásra enyhült a körülményeket látva az eredeti örökös kitiltás.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.