Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Péternek hívnak, 15 éves vagyok, most leszek áprilisban 16. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 37 ezer perccel rendelkezem, tudom nem sok, de tartalmasan töltöttem ezt a 36 ezer percet. >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosoknak való segítségnyújtás, probléma és gond kezelés. Ezen felül RP oktatás kérés/szükség esetén. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Most már sokkal aktívabban tudnám végezni. Beszeretném bizonyítani a bukásom után, hogy képes vagyok a feladatra. Mindig is segítőkész próbáltam lenni mindenkivel, úgy gondolom, ha játszom akkor közben összeköthetem segítségnyújtással is az időtöltést. Nem éreztem leterhelőnek az S.G.H. feladatok ellátását, szerettem csinálni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< 2x is volt alkalmam tartozni a SeeGameHelpdeskhez, de mindkétszer elrontottam, úgy gondolom nem volt 1-nél több eset amikor kérdeztem volna AS chaten, mindig tisztában voltam a szabályzattal és a szerver minden kis részletével. Rengeteg szabadidőm van és egy utolsó esélyt szeretnék kérni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 8 óra körülbelül azaz napi 480 perc, ezáltal heti 3360 percet tudnék teljesíteni átlagban. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnálatos módon voltam már kitíltva a szerverről, amire nincs megfelelő magyarázat, hibáztam, első ban 1 hónapon belüli leadás miatt volt, a második pedig elég gáz elalvás miatt volt, amit én teljesen elfogadok, túl szerettem volna teljesíteni, hogy ne keljen inaktivitást írni.
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kezdjük a negatívval, hisz a felsorolásban is negatívval kezdtétek és úgy gondolom ezek a tulajdonságok is ugyan olyan fontosak.
1. Ha valakivel keresztbe tesz nekem akkor azt megjegyzem és mindig is fogok rá emlékezni.
2. Túl közel engedem magamhoz az embereket.
3. Merész vagyok, nem tántorít el semmi se, ha a célomat szeretném elérni.
Térjünk is át a pozitív dolgokra.
1. Precíz munkát adok csak ki a kezemből.
2. Segítőkész vagyok, nem okoz gondot a mások segítése.
3. Lelkiismeretesnek tartanak, figyelek a munkámra és sokan megbíznak bennem ami kölcsönös. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, van ambícióm rá, szeretnék minél tovább eljutni és bizonyítani. Régóta tervem ez a szerepkör betöltése, de mindig valami közbe jött, vagy hibáztam. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ezen a szerveren olyan cselekményeket végzünk amilyenek a való életben, dolgozunk, adót fizetünk, szervezetbe jelentkezünk, majd siker esetén ott dolgozunk tovább, házat vásárolunk, akár megházasodunk vagy kereskedhetünk is. Különféle szabályok betartásával játszhatunk, amennyiben regisztrálsz ezeket tudnod kell és aláírod, hogy ezeket elfogadod és tudomásul veszed. (Itt a szabályzat.) >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< /vá [ID] Szia, amennyiben szerver hiba által történt a baleset akkor kérlek vedd fel egy kapcsolatot egy adminisztrátorral, amennyiben Ön hibából, vagy nem szerver hiba történt akkor sajnos nem tudunk segíteni IC ügy, mivel én S.G.H. tagként nem tudok oda menni és eljárni, kérlek az Adminisztrátorra bizonyítékkal együtt írj rá.
Amennyiben Adminisztrátor vagyok akkor az adminpanelen keresztül üzenem: Szia, amennyiben szerver hiba által történt a baleset, akkor tudok segíteni, amennyiben Ön hibából, vagy nem szerver hiba miatt történt az eset, akkor IC ügy, ha szerver hiba, akkor kérlek küldj bizonyítékot [kép, videó]. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< /vá 93 Szia, amennyiben szomjan vagy éhen haltál, vagy esetleg okkal megöltek, akkor sajnos ez IC ügy, de amennyiben más történt kérlek vedd fel egy Adminisztrátorral a kapcsolatot, mivel én S.G.H. tagként nem tudok oda menni, mivel nincs jogosultságom ehhez.
Amennyiben Adminisztrátori szerepkört töltök be, akkor az adminpanelen keresztül válaszolok: Szia, amennyiben szomjan vagy éhen haltál, esetleg okkal megöltek akkor nem tudok segíteni és IC ügy, de amennyiben nem, akkor megyek. >>
Utoljára szerkesztve: