REFLEX - GMOD jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

REFLEX

most envied one
2019. 03. 11.
551
1 760
19
Budapest
V4 karakter
Corinna Keiner
LV karakter
Leontij Ivanenko
REFLEXGMOD-1.png

≪ Játékbeli, és fórum neved ≫
> A játékban Eduardo Sparaco, fórumon pedig REFLEX nevet viselem.

≪ Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni? ≫
> A szerveren körülbelül 6-7 éve játszom, ezalatt voltam Adminisztrátor és megjártam rengeteg közösséget.
> A fórumot 3 éve használom, mióta az előző SMF alapú rendszerről váltottunk a jelenlegi Xenforo változatra.

≪ Miért szeretnél globális moderátor lenni? ≫
> Ez a poszt régóta a gondolataimban bujkál, próbáltam már bekerülni a keretbe az előző jelentkezési ütemben, de nem sikerült elérni a megfelelő benyomást.
> Napközben meglehetősen nagy részét teszi ki a napomnak a fórum kutatása, rengeteg időt töltök el itt. Úgy érzem, hogy az imént említett időt hasznosabban is eltudnám tölteni, ha valamilyen feladatkört kapnék. Nagy kihívás egy ilyen poszt, pont ezért kecsegtető számomra, mert imádok új dolgokba belevágni és megbirkózni az előttem álló nehézségekkel. Van tapasztalatom XenForo Fórum üzemeltetésében, szerintem kifejezetten dinamikus és professzionális ez a motor, jelentkezésem nem csak a csapatba szól, hanem szeretnék ezzel a rendszerrel is együtt dolgozni. Elérkezettnek látom az időt, tapasztalva, hogy mennyit fejlődtem az utóbbi időben, hogy újra szerepet vállaljak egy platformon. Előző jelentkezési turnuskor még az íráskészségem sem volt megfelelő egy ilyen posztra.

≪ Miért pont téged válasszunk? ≫
> Egy igazi ezermester vagyok, rengeteg dolgot ismerek és tudok használni magas szinten.
> Szeretném kiemelni a képszerkesztést, amivel órákat tudok eltölteni boldogan. Néha-néha belekóstolok a LUA nyelvbe és a webprogramozásba is, de csak nagyon ritkán.
> Egy vidám, társasági ember vagyok, többször bizonyítottam már, hogy egy komoly csapatban megtudom állni a helyem.
> Voltam már Adminisztrátor, döntéseimmel és csapatmunkámmal soha semmilyen probléma nem volt.
> Terhelhető, munkamániás srácnak vallom magam, bármiről és bármennyiről van szó én azt megcsinálom és mindig precízen végzem el.

≪ Naponta mennyi időt töltesz a fórumon? ≫
> Ez rengeteg tényezőtől függ, de általánosságba véve 3 órát ami aktív screentime.
> Persze, ha az online státuszt nézzük ez eléri a 8-10 órát is, általában a háttérben elfut a fórum.
> Hétvégente persze az elsőként említett szám sokszorozódik és eléri a 7-8 órás idő tartamot.
> Amennyiben valamilyen szerepet töltök be a fórumon az aktivitásom drasztikusan nő.

≪ Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak) ≫
> Konkrét fórum referenciám nincs, de szeretnék pár dolgot megemlíteni SeeMTA v3 Adminisztrátor (3) voltam, SeeMTA TeamSpeak 3 szerveren moderátor voltam és tavaly üzemeltettem/karbantartottam 3-4 magán XenForo Fórumot.
3-4 magán XenForo oldal üzemeltetése (már nem)

≪ Rendelkezel TeamSpeak3-al? ≫
> Természetesen rendelkezem TeamSpeak 3-al, rendszeresen használom is.

≪ Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát? ≫
> Kérdések megválaszolásával, fontosabb topicok elmagyarázásával és a szabályok ismertetésével, mindezt akár TeamSpeaken amennyiben rendelkezik ezzel az illető.

≪ Ismeretséged a csapaton belül? ≫
> Ismertségem van, de nem nagyon tartom senkivel se a kapcsolatot mostanában. Talán Ölembét ismerem valamennyire aki aktuális.

≪ Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános) ≫
> Petinek hívnak, 16 éves vagyok és Szekszárdon élek. Egy helyi gimnáziumba járok középiskolába. Szabadidőmben see-zek és képeket szerkesztek, bújom a fórumot. Iskola mellett a jogosítványomat (B) csinálom és konditerembe járok. Hosszútávú terveim az oktatásban, elvégezni az orvosi egyetemet. Szorgalmas, átlagos srác vagyok, szeretek izgulni is. Általában minden feladatot amit kapok maximalista módon elvégzem, de bevallom túl tudom parázni a történéseket. Sokan képszerkesztés miatt ismernek, rengeteg felkérést kapok mostanában. Többször is töltöttem be segítségnyújtói szerepet SGS szervereken. Minden játékossal korrekten bánok, aki velem is korrekt és teljesen érthetően vázolja a problémáját felém. Szeretek utazni és új dolgokat kipróbálni. A szerveren több frakcióban is voltam már, jelenleg szerelőként töltöm mindennapjaim. Munkáimat a letisztult, de modern stílus jellemzi, mint láthatjátok a lapomban is. Úgy gondolom sikerült mindent megválaszolnom érdemben, de várom természetesen a kérdéseket.

1.png

Utoljára szerkesztve:

Ard

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 14.
387
1 712
17
Isaszeg
V4 karakter
ard.schweiger
LV karakter
andrej.nicu
Régóta ismerlek, korrekt, kedves, segítőkész (ritkán jófej :p) vagy, hajrá!

• Vicces
  • Imádom
Reactions: De_n és REFLEX

zoli

Írnok deák
2019. 01. 10.
628
3 069
V4 karakter
ko bekken
LV karakter
babis marotis
hajrá péter, sok szerencsét neked

• Imádom
Reactions: REFLEX

Dino.

Egy igazi Raptor
Támogató
2019. 01. 10.
706
422
Harc
V4 karakter
Dr. Robert Rauschenberg
Régóta ismerlek, jófej gyerek vagy és aktívkodtál elég sokat adminként is, szerintem erre a feladatra is készen állsz, sok sikert Petikém!

• Imádom

leviiiii

fumo friday
2020. 05. 24.
852
4 187
Mosonmagyaróvár
V4 karakter
nakata hanae
LV karakter
cino tani
V2 karakter
krisztián lovász
Nem tudok rólad rosszat mondani. Jó srác vagy és eléggé jó sikerült a lapod. Sok sikert.

• Imádom

Paulo

Legendás író
TS-SA
v4
2019. 01. 10.
4 408
1 899
V4 karakter
Paulo Trevisan
Szerintem egy egész szép kis lapot raktál össze. Habár a moderátor nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna. Régebb óta ismerlek már, ha bármiben segítségedet kértem mindig azonnal jöttél és csináltad. Véleményem szerint egy esélyt megérdemelnél! :)

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 133
6 149
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra. Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.

Üdvözlettel:

SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.