Reffer és rádió illetve Mp3/Fűlhallgató

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Timoty Wilson

Újonc
Támogató
2019. 08. 31.
51
38
Erdély
V4 karakter
Timoty Wilson
LV karakter
Timoty Wilson
V2 karakter
nincs
Hello

-
Én egy olyan ötlettel jöttem, hogy a Reefer hajónak vagy amelyiken még van radar lehetne azt fejleszteni. Legalább 150 yard-ra ez megkönnyítené a rákászat-ot egy kicsit, nem lenne az, hogy folyton arráb kell menni ha a közeledben van ketrec de a radar nem mutatja, mert az kicsit idegesítő. Tudom a ládák megszerzését is könnyítené de amúgy sincs sok, legalábbis személyes tapasztalat, hogy alig kapok mostanában pedig nem sok embert látok keresni tehát azt se mondhatjátok, hogy más felszedi.

-A másik meg, hogy ha a kocsim ablaka fel van húzva akkor ne halljam más rádióját ha mögém/mellém áll csak mert menőnek érzi ha le húzott ablakkal és orosz rapp zenével furikázik. Be zavar a Nirvánámba meg a Guns 'n' Roses-ba s az idegesítő :D Pedig ilyen zenék ritkán mennek a rádióba legalább akkor élvezzem ki és ne másét kelljen hallgatni. Mondjuk ez nem csak engem idegesít szerintem.

-A harmadik meg az, hogy be kerülhetne egy mp3 lejátszó ami youtube-al működne. Így lehetne sétálás közbe is zenét hallgatni szal még a séta se lenne néha olyan unalmas vagy pedig telefonhoz vásárolható fűlhallgató ugyan ilyen elképzeléssel csak a telón lenne youtube. Szintén itt is úgy, hogy ha mellém áll valaki az ne hallajam amit ő hallgat és pl ha valaki mond valamit közelről akár akkor olyan lenne mintha távol lenne nem lehetne annyira hallani (látni amit ír) és akkor ha valaki messzebb lenne csak akkor hallanánk ha órdítana.

Köszi, ha végig olvastad. Legyen szép napod.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Heló!
A második ötleted az valóban tetszik, mert engemet si anygon zavar, amikor mondjuk szerelőteelpen beállok a sorba és 5 autóból öt féle zenét kell hallgatnom, nem az zavar, hogy nem hallgat mindenki egy félét, mert midnenki azt hallgat, amit akar, csak én ne halljam. Szóval ezzel az ötleteddel egyet tudok érteni.
A youtube-os mp3 lejátszót pedig már többen is felhozták nagyon sokszor, de mindeig le lett szavazva a visszaélések végett, mert ezt sajnos nem nagyon lehetne visszaellenőrizni, hogy mit linkelt be. Szóvel ezt kár felhozni, mert ez a dolog úgy sem lesz soha megcsinálva.
A 150 yardos reefer radar, pedig akár jöhetne is, mert nekem személy szerint sok vizet nem zavarna, de aki meg használja, annak elég jól jönne, szóval ezzel inkább úgy vagyok, hogy mivel nem túl nagy dolog, ezért még akár be is kerülhetne felőlem simán.

• Imádom
Reactions: Timoty Wilson

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
A harmadik ötlet megvalósítása bajos, mert a sok jogdías zenét így se játsza le a tv se, akkor nyilván a telefon se fogja.

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Utolsó nem igazán lenne jó mert így is elég kevés jó zenét lehet lejátszani a tv-n, többi az jöhetne.

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
A legjobb lenne ha 4 sárkány elött 6 féle rostás szabika zene bömbölne egyszerre... Ha meg csak te hallanád akkor meg ennyi erövel letabozol és indítasz Spotify-t vagy SoundCloud-ot. Nem kell.
A második az nem rossz.

• Tetszik
Reactions: Picsu

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Szia, ha a "reffer" rádió alatt azt érted, hogy reefer rádió, akkor van. /hr [szöveged]

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
A 2. pont az nagyon jó ötlet támogatom

A 3. pontnak is jó az alap ötlete, de szerintem bőven elég lenne ha rádiót lehetne ily módon hallgatni.

A reeferes ötlet meg, nem tudok hozzá szólni, ha tapasztelet rákász vagy akkor bőven elég a mostani radar távolság is, vagy annál tartózkodok

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.