Elutasítva Rebecca Kaydren - Kispek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ZsaniWhite

Újonc
2021. 10. 03.
10
24
LV karakter
Rebecca Kaydren
zoldlogo.png

Neved:
< Rebecca Kaydren >

A ban időpontja:
< 2022/01/07 >

A ban időtartama:
< 2022/04/07 >

Neve, aki bannolt:
< Kispek >

A ban oka:
< Szándékos RP alóli kilépés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Jogtalannak tartom a bant. Oka és a valódi történet (az én szemszögemből) : Egy úriember felajánlotta, hogy elvontatja a kocsim, viszont előbb menjünk el a vontatójáért. Nos, út közben elég sok kavarás történt, így kezdett gyanússá válni a szituáció. Ekkor azt mondta, hogy még ugorjunk el egyik barátjához, aki ezek után velünk tartott külön kocsival. Nos, mikor már hármasban elindultunk, teljesen az ellenkező irányt célozták meg, mint ami az alap célpont volt. Itt már tudtam, hogy ez egy rablás lesz, így kiléptem. Elnézést, ha ezzel esetlegesen hibáztam, viszont ameddig még nem kezdődik el az rp, nem fognak rám fegyvert és nem rp-zik le, hogy ez egy rablás, szálljak ki a kezeimet feltéve, addig véleményem és jelenlegi információim/tudásom szerint nem minősül RP alóli kilépésnek. Ezen gondolatok végett tettem azt, amit. A szerveren viszonylag szép vagyonnal és RP hátérrel rendelkezem, illetve véleményem szerint pozitívan hatok a szerver közösség további tagjaira, aminek továbbra is részese szeretnék lenni. Ezeknek tudatában egy újra bírálást szeretnék igényelni a büntetésemmel kapcsolatban. Előre is köszönöm a megértést és hogy tisztázhattam a kialakult helyzetet, reményeim szerint sikeresen és áthatóan. >

Utoljára szerkesztve:
  • Szomorú
  • Vicces
Reactions: Woffi és Ivan

Kispek

badiner
2019. 01. 10.
826
9 576
21
V4 karakter
Fran Bielsa
LV karakter
Simon Haley
Helló, ha már tudod hogy kifognak téged rabolni, az első az hogy kilépsz?
A másik pedig hogy utána visszaléptél a szerverre, majd mikor fegyvert fogtak rád te újra kiléptél.
Nem adok erre unbant.

• Szomorú
  • Tetszik
Reactions: Burn és Ivan
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.