Reális sérülés RP

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Mostanában egyre többet látom azt, hogy 150-el neki csapódik valaki a falnak, ezek után animba kerül. És amikor a mentősök kitérnek egy olyat RPzik az illető, hogy horzsolás van a fején. Nem tartom ezt túl reálisnak. Az ötletem az, hogyha animba esünk ne lehessen ennyi RPvel a dolgokat.

• Tetszik
Reactions: notkrisz

Roy.

yo
2019. 06. 17.
255
697
18
V4 karakter
Zane Cross
Még mindig egy játékban vagyunk, mindenki azért játszik, hogy csináljon valamit, és nem azért, hogy 20-30 percig csináljon egy ütközés RP-t(ami nem is kivitelezhető, mivel 10p az anim).

• Tetszik
Reactions: bubbi

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Nem azt mondtam, hogy 30 percet RPzzen. De egy óriási ütközés után ne csak annyit RPzzen le ANIMba, hogy karcolás a homlokán

Roy.

yo
2019. 06. 17.
255
697
18
V4 karakter
Zane Cross
Akkor megfelelő bizonyítékkal fordulj adminhoz, mivel ez hanyagRP :D

• Tetszik
Reactions: bubbi

Cukor

lagoon
2019. 09. 05.
185
838
LV karakter
Seth_Harp
Ez egy hasonló kaliberű topic, mint hogy szüntessük be a kereskedést és csak ROLEPLAY legyen.
Még a "nagy roleplayer" emberek is lerendezik egy sorral, ha csak nem élményképre kell a dolog, kivételek persze vannak. (amikor animba esik és kell a mentő mert akkor kénytelen úgymond hosszasan roleplayozni)

• Tetszik
Reactions: Slim és Roy.

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Beszünteti a kereskedést, és csak RPzni fölösleges. Kereskedéssel se lenne baj, ha nem/kevés olyan ember lenne aki csak emiatt jár fel.

• Tetszik
Reactions: Cukor

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Úgyis folytatnák ezt a polgárpukkasztó közlekedést, ha szigorítanák. 150km/h-val neki frontálisan a falnak do kocc és tovább
Inkább korlátozni a kereskedést mint beszüntetni, RP a lényeg igaz egy rp szerón, de olcsón valakitől kell szerezni dolgokat is.

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Sajnos mindig is lesznek lusta emberek, akik megoldják egy horzsolással vagy egy /do koccal az egészet. Azért is hasznos ütközésnél ott maradni és megfigyelni, hogy mit produkálnak ki magukból a játékosok. Ha nem megfelelőnek látom, akkor írok adminnak és intézi a hanyag rpt.
A kereskedés nem is értem, hogyan kerül ide. Nem lehet összehasonlítani az rp-el, sokkal kifinomultabb dologról van szó, minthogy valaki a fos tragacsát elkereskedje. Pont ettől tart most ott a szerver, ahol van a kereskedés végett. Simán belehetne szüntetni és nem sírni, hogy nem olcsón vettem meg a 9 venomos 750-et.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Vadi

Merebiz

Újonc
2019. 01. 10.
43
16
LV karakter
Danez Rodgers
V2 karakter
Ryan Buckner
Az ötletem az, hogyha animba esünk ne lehessen ennyi RPvel a dolgokat

Már előttem leírták, hogy ez hanyag RP. Ennyivel nem lehetne elintézni és szankció járna érte, viszont az adminok nem nézhetnek több száz játékost egyszerre és az sem megoldás hogy minden ilyen esetnél PK-ra rakná az illetőt a mentős. De tényleg jó lenne erre egy megoldást találni.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.