Jelentkezési formanyomtatvány új jelentkezők részére.
In Character
Személyes adatok és leírás.
Teljes neve:Raymund Maximilian
Anyja neve:
Andrea Maximilian
Születési hely és idő:
Liberty City, 2001.06.21
Személyigazolvány száma:
855992YE
Jogosítvány száma(ha van):
28726MW
Bejelentett lakcím vagy tartózkodási hely:
nincs
Állampolgárság:
Amerikai
Magasság:
176 cm
Testsúly:
67 kg
Nem:
Férfi[X]
Nő[]
Etnikum:
White American
Képzettség.
Legmagasabb Iskolai végzettség:Érettségi
Intézmény neve:
Highschool of Liberty City
Végzettség megszerzésének ideje:
2019.06.12
Munkaviszony.
Előző munkahelye:EcoMotion Inc.
Munkaviszony kezdete és vége:
2024.06.25 - 2024.08.03
Munkaköri leírás:
Személyszállítás és autómentés
Miért hagyta ott előző munkahelyét?
Kiköltöztem a városból, így nem tudtam ott folytatni a munkát.
Out Of Character
Neved: <Patrik>
Életkorod: <19>
Mióta játszol különböző Roleplay szervereken?
<2024 júniusban kezdtem, ez az első es egyetlen szerver amin játszom.>
Voltál-e már valamelyik frakció tagja a szerveren? Ha igen, meddig voltál tag, és miért hagytad ott? Ha még nem voltál frakcióban miért nem?
<Nem, script nélküli cég tagja voltam csak, amit már említettem, frakcióba azért nem voltam mert ismerkedem még az RP-vel, és most szeretném kipróbálni.>
Voltál már egészségügyi frakció tagja?
<Nem>
Milyen tapasztalatod van egészségügyi RP-vel kapcsolatban?
<1x élesztettem fel valakit anim-ból EÜ doboz segítségével, azon kívül csak sérültet RP-ztem.>
Miért gondolod, hogy érdemes lenne veled dolgozni?
<Megértő vagyok, szeretek csapatban tevékenykedni, szeretek új dolgokkal/emberekkel ismerkedni.>
Csatolj UCP képet a kitiltásokról, adminjailekről, és névváltásokról.
Mesélj magadról pár mondatban.
<Patrik-nak hívnak, 19 vagyok, idén érettségiztem, külföldön élek, legfőbb hobbym a kockulás. Kb 5 éves korom óta ismerem a GTA:SA-t, még PS2-n játszottam vele, azóta is imádom. Sok ideig XBOX-on játszottam mindenfélét, 2 éve lett gépem. Idén júliusban keztem a SEEMTA-t, de már régen is néztem róla videókat GoodLike-tól és nagyon tetszett, viszont akkoriban nem volt gépem amiről játszhattam volna. Sokat vagyok a gépnél így könnyen elérhető vagyok.>
Mutasd be az általad alakított karaktert pár mondatban.
<Raymund Maximilian (tervben van névváltás) egy laza, fiatal srác. Mindig próbál vicces lenni, komolyabb szitukat nyilván nem poénkodja el. Imádja az autókat, leginkább a BMW-ket. Szeret kocsikázni, ami pénzszerzési lehetőséggé is vált neki, miután felvették egy taxis/vontatós cégbe. Azóta költözési okok miatt már nem dolgozik ott, és új megélhetést keres. Szenvedélye a kocsijával való farolgatás (driftelés), viszont tart a rendőröktől, és az embereket sem szereti hátráltatni, így mindig próbál a város csendesebb részein oldalazni. Ezen kívül egy rendes gyerek, mindig próbál segíteni másokon, akár tudását átadni, akár pénzügyileg.>
Egészségügyi kérdések
Írja le milyen szemmel nem látható sérülésekre gyanakszik egy nagy erejű autóütközésnél.
<agyrázkódás, belső vérzés, bordatörés>
Írja le vázlatpontokban a nyomókötés felhelyezésének menetét alkarra.
<Ha a sérült alkarját lefedi a ruházata akkor annak eltávolítása, utána sebhelyet ki tisztítani, vért letörölni és fertőtleníteni, végul a sebet letakarni sebtapasszal vagy fáslival.>
Írja le röviden, vázlatpontokban a laikus újraélesztés menetét.
<Először is a beteget hátára kell fektetni hogy kapjon levegőt és könnyebben ellenőrizzem az esetleges életjeleit - légzés, vérkeringés (légzés - mellkas mozgása, vérkeringés - nyakán lévő erek segítségével), mindezek közt hívom a mentőket. Majd elkezdem az újraélesztést - 30x mellkasnyomás és 2x levegő befújás a szájába.>
Egy motorbaleset szemtanúja, a sérült segítségére siet. A motor mellett egy középkorú férfi fekszik a hátán, védőfelszerelésben, eszméleténél van, erősen beverte a lábát, amely enyhén vérzik, mit tenne ebben az esetben?
<Ha a férfi az úttest közepén van, akkor segítek lehúzódni a szélére, nehogy nagyobb baleset legyen, majd ellenőrzöm a sebet, közben tárcsázom a mentőket és követem az utasításait. Ha kocsival vagyok akkor az abban található elsősegély dobozban található fertőtlenítővel és gézzel körbetekerem a sebhelyet.>
JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2024.11.06.
Aláírás: Raymund Maximilian
Aláírás: Raymund Maximilian