Raymod O Ross Jelentkezése.

Martin88

Újonc
2023. 01. 28.
7
1
V4 karakter
Raymond O Ross
LV karakter
Martin Lan
k-p-2024-07-11-191253859.png
tuzoltosag.png

Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt.
Formanyomtatványt a helyesírás szabályainak megfelelően kell kitölteni.
Ügyeljen, hogy válaszait bő mondatokban fejezze ki, ahol szükséges
részletekbe menően fejtse ki gondolatait.

- IC (In Character) -

Jelentkező neve: válasz helye
Születési helye, ideje: Los Santos,2000.03.12
Bejelentett lakcíme: Los Santos.
Elérhetőségek (e-mail cím, telefonszám): ray@gmail.com,+38-76-264-9515
Legmagasabb iskolai végzettsége: érettségi
Megszerzett szakmák, képzettségek: autoszerelő
Nyelvismeret: Magyar,Angol.
Gépjármű vezetői engedély kategóriája: B,BE,A1,

Miért szeretne csatlakozni a katasztrófavédelemhez?
Azért szeretnék csatlakozni mert remek fizikai adotságokkal rendelkezem.illetve szeretnék egy kitartó csapat tagja lenni.Szerintem készen állnék ennek a feladat betöltésére,

Mi a tűz égéséhez szükséges három feltétel?
Hőmérséklet,oxigén,Éghető anyag.

Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
a legfontosabb ebben az esetben hogy a termet áramtalanitsuk,majd megkezdhetjük a tűzoltást.

Milyen szakfelszerelések találhatóak meg egy gépjárműfecskendő málhaterében?
védőfelszerelés,tömlők,feszitővas,vízszivattyú és még sok dolog.

Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést. A társára rászakad a mennyezet. Mi a teendő?
megpróbálom a társamat kiszabaditani a mennyezet alól, és utána megfelelő elsősegély-i ellátást biztositok neki.

Los Santosban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia, illetve egy gázpalack is van a gáztűzhelyre rákötve, a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet?
megpróbálom eltávolitani a gázpalackot az épületből,majd kihoznám a kisfiút,ezek után pedig eloltanám a tüzet.

Mellékelje a szakmai önéletrajzát!
a nevem Raymond O Ross a Los Santosi iskolában tanultam,egy éve fejeztem be a tanulást,nagyon elhivatott ember vagyok számomra nem létezik lehetetlen. eddig autoszerelőként maszekoltam de most valami komolyabbra vágyom,rendelkezem egy érettségivel és alapszintű elsősegély nyújtással is.

- OOC (Out Of Character) -

Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Martin a nevem 15 éves vagyok,jelenleg 9.-es tanuló vagyok. Kecskeméten élek,szabadidőmben álltalán vagy kint vagyok vagy a gép előtt ülök.

Mennyi játszott perccel rendelkezel?
67.548

Voltál-e már AdminJailben, illetve kitiltva a szerverről? Mellékelj képet az UCP-ről.

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Azért szeretnék a frakció tagja lenni mert szeretnék egy remek közösség tagja lenni,illetve remek csapatszellemmel rendelkezem. és mindig is vonzott ez a katasztrófavédelem mint frakció.

Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
igen voltam,eddig voltam illegál frakiban kb 1 hónapaot igazából ez annyira nem jött be azért léptem ki. Voltam még seeringbe egy 3 hónapot onnan azért léptem ki mert nem nagyon volt időm játszani.

Rendelkezel mikrofonnal, továbbá TeamSpeak 3 klienssel?
Természetesen igen.

Kijelentem, hogy a jelentkezés során az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg a sajátomba belecsempészni.
Kelt: 2024.11.08
Aláírás: Raymond O Ross