Neved:
< Rayman Gregor >
A ban időpontja:
< 2019/12/15 10:08:09 >
A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Vizipapa >
A ban oka:
< 5000$ Feletti átverés+Farmal való átverés >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Ez az eset már majdnem egy éve történt. Őszinte leszek nagyon bánom a tettemet, nem gondolkoztam abban a pillanatban amikor ezt csináltam. Úgy történt hogy felhívtam egy player-t és kiadtam neki a farmom bérbe, és utánna később megint meghírdettem hogy a farm kiadó és kiadtam másnak is.Nem gondoltam arra hogy ez lessz a következménye. Akkoriban nagyon lazára vettem a játékot és nem voltam komoly.Sok szerveren játszottam a bannom óta és rájöttem hogy mekkorát is hibáztam. Nagyon hiányzik a többi ismerősöm/haverom akik még a szerveren vannak. Szeretnék vissza menni szeretném ténylegesen komolyan venni tanulva a hibámból. Az átveréskor nem voltam tisztában evvel a szabállyal, átolvasgattam a szabályzatot alaposan többször is és megértettem hogy mit tettem és sokat tanultam belőle. Mai napig szeretném fejleszteni az rp tudásom, és szeretnék a szerveren komolyabban is tevékenykedni azaz szeretnék frakcióba kerülni több játékost megismerni és ami a legfontosabb RP-zni. Úgy gondolom 19 éves fejjel komolyabban fogom venni a történteket.Vizipapa tőled is bocsánatot szeretnék kérni a történtek miatt , nem hibáztatlak mert ez a dolgod és jól is csinálod. Szeretnék Vizipapa-val vagy egy nagyobb rangú adminnal beszélni ts-en és átbeszélni a dolgokat, nagyon hiányzik a régi közösség. Remélem kapok mégegy utolsó esélyt és tudok a közösség tagja lenni.