Elutasítva Ray Hall --> Arzen

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Quen

Barangoló
Támogató
2020. 01. 01.
99
73
V4 karakter
-
LV karakter
Quentin Lingard
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:
< Ray Hall >

A ban időpontja:
< 2020.01.14. >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Arzen >

A ban oka:
< "5000$ feletti átverés" >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Úgy kezdőtött ez az egész, hogy felbéreltek munkásnak egyszeri alkalomra farmra, odaadta pénzt, elkezdtem csinálni a dolgokat. Hirdettem a kocsimat, felhívtak, találkoztunk volna, de mondtam neki, előbb megcsinálom a farmot, de azt mondta, hogy neki sürgős. Jó, mondom gyors lerendezzük, utána gyors megcsinálom a farmot. Odamentem, de tiszta bug volt a gyerek. (kiderült, hogy nem régen adta el a kocsiját, megírta adásvételit, de akinek eladta ő nem fogadta el véletlen) Volt vagy 10 perc, mire el tudtam neki adni az autómat. És mire eladtam, mi történt? Hát persze hogy elfelejtettem a farmot... Mondtam, ha kell kifizetem, akár a dupláját is és századszorra mondom, nem szándékos volt. Kiment a fejemből. Végre megint beleéltem magam a SeeMTA-s életbe és persze hogy most történik ez is. Elnézést kérek érte még egyszer, nem volt direkt. Szeretnék visszamenni a szerverre és tovább élvezni az életet. Imádom ezt a szervert és szeretnék tovább játszani a barátaimmal. És még jobban oda fogok figyelni az ilyenekre, hogy több ilyen, vagy hasonló eset ne történhessen. Köszönöm! >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Imádom
Reactions: Its lit és Dontae
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.