Ray Colligan jelentkezése a Nemzeti Nyomozó Iroda felé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aRay

Újonc
Támogató
2023. 05. 31.
38
26
Debrecen
V4 karakter
Ray Colligan

Nemzeti Nyomozó Iroda - Jelentkezési Nyomtatvány
Jelentkezést összeszerkesztette, formázta: Charlie Cortez, Zane Cortez, Joshua F Cortez

1. paragrafus: OOC, játékon kívüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereden kívüli tudnivalókra vagyunk kíváncsiak, amit szívesen megosztanál velünk. A válaszaidban teljes, kerek mondatokat alkoss, mindvégig ügyelj a helyes nyelvhasználatra.

Hány éves vagy?
- Jelenleg 19 éves vagyok.
Mennyi ideje játszol a See Game System MTA San Andreas szerverén?
- Májusban lesz 2 éve.
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kirúgva, kitiltva, a szerverről? Indokokat is mellékeld, ha jogtalannak találtad akkor is!(kép)
- A legrégebbi jail-re megmondom őszintén nem igazán emlékszek már. A sCoolby által kapott jail-em viszont indokolatlannak érzem. Röviden az történt, hogy üldözőbe vett pár egység, akiket sikeresen leráztam, majd pár percre rá összefutottam egyel. Az illető amikor elment mellettem rá dudáltam kettőt. Egy kis idő elteltével felkeresett sCoolby, hogy ez hergelésnek minősül, hiába nem fordultam utána, nem követtem meg semmi ilyesmi. Elmondtam neki, hogy bennem nem hergelési szándék volt, szimplán jeleztem neki, hogy szép menet volt. A harmadik, öregember által kapott jail-em úgy történt, hogy verekedésbe keveredtem egy illetővel. Az a taposós anim volt beállítva, ami véleményem szerint kissé bugos. Sikeresen animba ütöttem, csak mivel gyorsan spameltem a billentyűzetet így sikerült meg is ölnöm. Írtam neki OOC-n, hogy ne haragudjon nem volt szándékos, nem értem miért, de nem hívtam admint erre. Ő viszont hívott és mondta öregember, hogy ez így DM-nek minősül. A ban-t pedig lehet a képen látni, hogy rossz emberre rakta marcy.
Mik voltak az előző neveid a szerveren? Opcionális: Írd le miért váltottál nevet X-ről Y-ra!(kép)
- Hány játszott perced / órád van a karaktereden?(kép)
- Hány NNI jelentkezési lapot írtál ezzel együtt?
- Ha jól emlékszem ez az első NNI jelentkezési lapom.
Mellékeld a karakter ID-d. (UCP)
-

2. paragrafus: OOC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel/előző karaktereiddel kapcsolatos OOC információkra vagyunk kíváncsiak.

Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Részletezd, hogy meddig jutottál, milyen névvel, meddig voltál ott és miért hagytad ott! (Ha V2 vagy LV jelezd)
- A legelső frakcióm az SCKK volt, ott Marco Wilmson névvel voltam közel 3 hónapig, de már nem tudom milyen rangig jutottam. Utána megpróbáltam egy illegális frakciót a Rollin 20s Outlaw Bloods-ot ahol 6 hónapot töltöttem és Y.G rangig jutottam. Ezután jelentkeztem a Rendőrségi Akadémiára, ahol sikeres őrmesteri vizsgát tettem, csatlakoztam a Közlekedés rendészeti Alosztályhoz így összesen 2 hónapot töltöttem el a frakcióban, de időhiány végett távoznom kellett. Végül visszatértem ismét a Bloods-ba, ahol sikerült elérnem tavaly szeptemberben a leaderi rangot egészen idáig.
Mutasd be a szerveren elért eredményeid (Adminisztrátor, TS/Fórum moderátor stb).
- A legjobban amire büszke vagyok az a Bloods-ban megszerzett leaderi rangom. Milyen OOC(!!!) indokokból szeretnél a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozója lenni? Minimum 3 mondat!
- Legális frakciók közül ez az ami nagyon érdekel és szeretném magam kipróbálni mint nyomozó. A rendőrségben már megtapasztaltam milyen csapatban dolgozni és nagyon megtetszett. A másik ami szintén tetszik, hogy itt nem muszáj duty skint hordani, hanem lehet civil skinnel illetve civil járművel járőrszolgálatot ellátni. Nem mellékesen megszeretném ismerni milyen is az érem másik oldalán állni, mivel az illegális üzletekben, titkokban már van tapasztalatom bőven. Természetesen ha sikeres felvételt nyerek a frakcióba akkor szeretnék a későbbiekben valamilyen alosztály tagja lenni, illetve szeretnék szanitéc vizsgát is tenni.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, és ebből mennyit tudnál az NNI-re fordítani?
- Hétköznapokon 2-3 órát, hétvégén annál többet. Mivel nincs semmilyen más elfoglaltságom a szerveren így az ott töltött időt teljes mértékben a frakcióra tudom fordítani.
Játszol-e a SeeGameSystem többi szerverén (LV, V2), töltesz-e be bármilyen pozíciót? (Frakciótagság, vagy adminisztrátor)
- Csak és kizárólag a V4 szerverén játszom és nem töltök be semmilyen pozíciót.
Mellékeld a karaktered fórumtörténetét, vagy három élményképet amire büszke vagy (Opcionális).
- Egyik sincs sajnos.

3. paragrafus: IC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel fogsz válaszolni. Szerepjátékhűen töltsd ki, a karakteredhez méltóan.

Neve?
- Ray Colligan
Állandó lakcíme, Telefonszáma, Email címe?
- 4031 Los Santos, Lombart Street 12, - +38-77-378-5888, - Ray.colligan82@seemail.com
Volt már korábban bármilyen rendvédelmi szerv tagja? Ha igen, hol, milyen rangon és mennyi ideig szolgált? Mi volt a távozásának az oka?
- A Rendőrségnél szolgáltam őrmesteri rendfokozaton, tavaly februártól április feléig. A távozásom oka, nem kívánt családi problémák végett volt.
Miért szeretne a Nemzeti Nyomozó Irodához csatlakozni?
- A Rendőrségben eltöltött idők alatt egyre jobban kezdett érdekelni a nyomozói munkakör illetve ez a fajta életstílus. Szeretném elsajátítani a nyomozói munka szépségét, megtapasztalni a negatív oldalát és nehézségeit. Ezek fölött természetesen szeretnék ismét See City lakosságának a biztonságához hozzájárulni.
Milyen feladatokat végez egy nyomozó?
- Illegálisan működő szervezetek illetve azok tagjainak részletesebb megismerése. Kijelölt személyek utáni megfigyelés és felderítése. Bizonyíték gyűjtés, a tanuktól való információt begyűjteni és helyszíni vizsgálatok. Összességében egy elég tág munkakör, bűnügyek felderítése az imént felsoroltak alapján, illetve ezekről dokumentáció akta formában.
Tény és való, hogy minden ember egyéniség. Maga miben különbözik a többi jelentkezőtől? Pozitívumokat és negatívumokat is próbáljon írni!
- Alapvetően szeretek csapatban dolgozni, véleményem szerint jól is tudok. Azért tartom magam különbnek a többi jelentkezőtől, mivel nagyon is nyitott vagyok az új dolgokra és nem szoktam feladni sosem, amíg meg nem tanulom és elsajátítom azt. Mindig a legtöbbet és a legfontosabb, hogy a legjobban próbálom kihozni magamból. Pozitívum mindenképp, hogy magabiztos, lelkes és őszinte ember vagyok. Negatívumhoz is sorolnám az őszinteséget, mivel volt már sajnos személy akit ezzel bántottam meg, mert túl őszinte voltam hozzá. Általában egy türelmes típus vagyok viszont, ha többször kell elmondanom egy adott dolgot akkor szépen lassan kezd elfogyni a türelmem, talán ez még ami negatív tulajdonságom.
Elrabolnak egy igen fontos személyt, elrejtőznek de mi megtaláljuk őket. Ők nem tudnak a jelenlétünkről, mi a teendő?
- A legfontosabb, hogy megőrzöm az inkognítómat és próbálok álcázott maradni. Megpróbálok minél több információt összeszedni az elrablókról, hány személyről van szó, milyen fegyver találhatóak náluk illetve milyen járműveket birtokolnak a helyszínen. Ezek után rádión segítséget kérek a társszervektől és az említett információkat közlöm velük. A helyszín biztonságáról is gondoskodni kell, ne legyen a közelben rendvédelmi személyeken kívül más. Ki kell dolgozni egy pontos és precíz tervet, ugyanis ilyen akciónál nem szabad hibázni. Ha ezek megvannak, megkezdőthet a behatolás aminél a legfontosabb, hogy az elrabolt személyt biztonságosan és sértetlenül ki tudjuk menekíteni.

4. paragrafus: Hitelesítés
A jelentkezés során az igazat és csak az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg az enyémbe belecsempészni.

- Ray Colligan.

Mich

Kritikus
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 12.
3 361
1 675
28
Berettyóújfalu
V4 karakter
Michael Cortez
nni4.png

Tisztelt jelentkező.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Vezetősége értesíti hogy a személyes meghallgatásra továbbjutott.
Meghallgatás időpontja a
Meghallgatási időpontoknál lesz publikálva!

Tisztelettel: Michael Cortez r. vezérezredes!

• Imádom
Reactions: aRay
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.